EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Hala lideriz diyosun da Kadıköy'de Fener maçımız var düş bi 3 puan daha... Transfer lazım takıma, sezonun ilk yarısı her maçta aman puan kaybetmeyelim de devre arası kanat oyuncusu alır toparlarız diye diye geçirdim maçları 20 gün oldu hala 1 tane adam alamadılar... Yazık günah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Arada düşmeler olmalı kısmına bende katılıyorum, FT geçen hafta da demişti zaten, özgüvene dayalı hatalar yapıyoruz diye. (Selçuk'un Karabük maçında 30. saniyedeki hatalı pası gibi) Takımın kafa olarak ciddiyetten kopmamasını sağlamak lazım, derbi de yok kafayı hazırlamak daha zor normal maçlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Kadıköyde bu fenere üçler bu takım raadolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yiğiti ankara maçında oynatmalı bence.cocuktan bişi anlamadık kazım ve sabri ikilisi resmen galatasaraya yapılan bir gomplo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 EricCantona said: Hala lideriz diyosun da Kadıköy'de Fener maçımız var düş bi 3 puan daha... Transfer lazım takıma, sezonun ilk yarısı her maçta aman puan kaybetmeyelim de devre arası kanat oyuncusu alır toparlarız diye diye geçirdim maçları 20 gün oldu hala 1 tane adam alamadılar... Yazık günah.... Bu sene harcanan para belli, kovalanan transferler çok ince alınıyor, riera hariç hepsi takıma uyum sağladı, neye yazık günah? Ki Riera'da takıma geldiğinde çok umut veriyordu önemli bir transferdi sonradan patladı, takıma uymadı, koşmadı. Şu maçta yazık günah demek saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hakkaten abi 9 maç kazandık böyle bi zeminde berabere kaldık diye bi i want my money back demediğini kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Red said: hyr karlı karabuk maçını falan 16 ya veren federasyon neden gs maçını 19 00 a koydu bu zeminde enteresan iyice donmasını beklemişler maç saatini belirlerken emin ol onu dikkate alıyorlardı. onu geçtim, sabah saha daha kötüydü, dün kar temizlendi. bugün maç saatine kadar suyu temizlendi, gün içinde güneşli hava vardı ve buzlar eridi, sular temizlendi. daha erken olsaydı çamurlu ve suyun içinde bi oyun olcaktı. ama maç saatini belirlerken tabi ki bunu hesaba katmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Yazık günah derken yanlış anlamışsınız, meloya elmander'e Selçuk'a yazık manasında. Bu kadar iyi takım kurduk 1 takviyeye çok iyi 2 takviyeye 10 numara takım oluruz. Ronaldinho,Shakiri bilmemne diye geçiyor zaman... Yapılıcaksa transfer zamanında yapılsın ha yapmicaklarsa beklenti oluşturmasınlar benim kızdığım şey o. Riera da aynı şekilde son günlere kalmıştı, bi Riera daha alırlarsa yazık olur bunca emeğe... Şutumuz yok ya şu maçta kaleye, başlarım zeminine hakemine yani 2 tane topa da mı vurulmaz? Şu takımda Kazım'ı izlemek can sıkıyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Tamam ona katılıyorum bence takımın ideal kadrosu zaten; Muslera Eboue - Urfalı - Semih - Balta Yiğit - Melo - Selçuk - Emre Elmander - Baros olmalı, ama işte Yiğit daha hazır değil, Eboue milli takımda. Bence şu 11 çıkarsa sahaya kanatta o kadar sıkıntı yaşamıyoruz, Emre Çolak iyi ortalar gönderdi, asist de yaptı hatta. Ama bu maçta Emre'den zaten performans beklemiyordum da, Kazım'dan umutluydum ne yalan söyliyim, hayvan gibi herif fiziğini kullanır diyordum o da beni yüz üstü bıraktı üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 maçta en çok ayagı kayan adam kazımdı valla ne zaman görsem ayakta duramıyordu resmen zenciliği haketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 arenada bile kayıp duruyor o burda da kaysın bi zahmet. bu arada izlemedim maçı da 2 şut demek zemin memin hikaye bok gibi oyun oynamak demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 3 sayfa yorum okudum , tamam gs iyi değildi zemin hava bilmemne bahaneler falan tamam ama ah be kardeşlerim eskişehirliler hiç mi oynamadı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 her zamanki oyunuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ee gayette iyi oynadılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Eskişehirli olsaydı forumda iyi oynadık/kötü oynadık derdi zaten, anlamadım demek istediğini... Kendi takımımızdan bahsetmemiz normal, kaldı ki Es-Es'in kolay bırakmayacağı belliydi ve nefret ettiğim Ersun Yanal taktikleriyle belli bölümlerde maçın içine ettiler. Bizden iyi oynadıkları kesin ama net diyebileceğim 1 belki 2 pozisyon vardır. Zaten çok pozisyon üretilebilen maç olmadı. Red'in dediği gibi Hürriyet gibi adamların yıldız olduğu maçlardandı..Ayrıca defansları iyi oynadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 eses iyi gibiydi cunku galatasaray ne pas yaptı ne hucuma çıktı.vur gitsin yaptılar devamlı top en çok eses te kaldı evet ama onlarda 30 metreden istatistik kastılar.saçma şutlar attılar devamlı birde etkisiz onlarca orta bi tane dedenin çaprazdaki pozsiyonu var.birde semihin uzaklaştıramadı top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 demek istediğim sanki puan kaybı sadece galatasarayın normalin altında oynamasından kaynaklıymış da ve eskişehir camp nounun çimlerinde oynamış gibi konuşulmuş olması.eskişehir çiçek gibi top oynadı güzel pozisyonlarda yakaladılar ki semihin hatasından kaynaklananı en temiziydi tello beceremedi gole çevirmeyi.arada sarı kırmızılı formanın dışında sahadaki öteki oyuncularıda izleyin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Liebe aslında Lube Ayar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oha adam bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi karşında hucumu düşünmeyen bir takım var.galatasaray ortalama 7-8 kişi defanstaydı hep.hatta sercan girince sercan bile defanstaydı daha çok :) e doğal olarak eses in baskın gözükmesi normal.bunu inkar eden yok ama pozisyonu olmayan takım için çok iyi oynadı diyemeyiz.adamların pozisyonu yok tellonun tribünlere attıgı şutlar pozisyon ise 40 metreden.tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yani galatasaray için iyi oynadı diyebiliriz aslında hedef beraberlik belkş şansa gol atarsak iyi olur diye cıkmışlar sahaya. geçen sene olsa 20 kişi defans yapsak yine en az 2 yerdik.ama iyi defans yapmakta iyi oynamak değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 BiTcH_oFBaT said: berabere bitsin. çok fazla üst üste kazandı gs yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yok yav o zaman batuhanın saçma volesinede mutlak gol pozisyonu dememiz lazım :D semihin ceza sahasında saçmaladığı pozisyondan bahsetmiş telloya al da at diye verdiği pas =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Eskişehir iyi oynadı, kazanmak için çıktı ama forvet olmayınca kazanılamıyor işte. Rakip 2-3 hata da yapsa gole çeviremiyorsun son adam olarak anca Batuhan'ı oynatarak. Ama sadece GS'liler konuşunca bırakmak lazım, hakları yenmişmiş. Takılsınlar .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 beraberlik iyi şu maça, başlarda demiştim zaten sakatlık olmadıkça berabere fitim diye. fatih terim ve oyuncular da böyle çıkmış galiba maça. aşırı tutuktuk ama, o beklediğimden fazla oldu. eskişehir'e ersun yanal sertliğini getirmiş de gençlerbirliği zamanındaki hücum etkinliğini oturtamazsa en fazla iyi bi anadolu takımı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar