ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 trafiğin tek sebebi şerit sayısının değişken olması. kimi yer 5 kimi yer 3 olacağına, köprü gişeleri dahil her yer 4 şerit ilerlese hiç sorun olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tüp geçit bitmeden kapamazlar köprüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 çok sayıda araba olması problem yaratmaz diyenlere http://www.geo.sunysb.edu/bicycle-muenster/traffic.jpg araba sayısı az olsa toplu taşıma olsa problem kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 araba aldıktan sonra kimse bindiremez beni toplu taşımaya fln fakir fakir insanlar biniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yukardaki resim biraz düz mantık kaçıyor :) öncelikle metro gibi bir olay var fakat biz anca 2010 da mı ne anadolu yakasına getirebildik.ki daha açılmadı tabi sdfds karşıda da yeterli ağa sahip değil bence. sağlam bi metro sistemi olsa baya etkileyebilirdi.bizim saçma şehir planlamamıza göre herkese toplu taşıma uymayabiliyor falan filan bir sürü etken var. sırf ter kokusu bile yeter toplu taşımadna kaçmak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bence İstanbul u da kapatıp gidelim 1 yıllığına, zaten yeterince rezil, bi de köprü kapanınca hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nerdeyse tüm toplu taşıma araçları Boğazköprüsünden geçio ??? Ee metrobüsler napcak ? nası FSM ye gidecek NaSIL E6 ya geçecekler DUraklar ne olacak bunları hiç düşünmüşlermi saçmalıklara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Suark said: kar yağdığı bi gün trafik olmuo istanbulda, abi haftaiçi kar yağdığında ağlama duvarına döndü bilumum sosyal medya trafik nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Kapatiyoruz zararina gecisler falan yapsalar bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 zaten deprem olunca hepsini yıkılcak sorun yok gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Büyükşehirde toplu taşım oluyor. Ankara epey iyi bu konuda. Trafiğin en yoğun olduğu anlarda bile kaza gibi ekstrem bir şey olmamışsa çok uzamadan varıyorsun. Havalarda ısında zaten, -6 şu an. Seviyorum şehrimi, ortasından deniz geçmiyor bir kerem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yaşam kalitesi olarak ankara türkiye'nin heri kalan her yerine 60 basar zaten. tartışma götürmez bir konu bu, aynen istanbul'da denizin olmsdı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 -5, -3 gibi derecelere sıcak dememiz ayrı bir konsept ama şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 huun said: yaşam kalitesi olarak ankara türkiye'nin heri kalan her yerine 60 basar zaten. tartışma götürmez bir konu bu, aynen istanbul'da denizin olmsdı gibi. say what! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 i said what i wanted to mean mate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Anakaradan sonra istanbul sicak geliyor insana Telefondan resim koymayi beceremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Suark said: Red said: insanlar hala meselenin toplu taşıma falan olmadıgını anlamadı cunku aga ufacık şehirde 20 milyon insan var.2 milyonluk avrupa ülkelerinin o nezih toplu taşıma ve trafiğiyle kıyaslamamak lzm toplu taşıma en çok tercih edilen şey olsa bile yine trafik bitmez. memlekette ne trafik biter ne toplu taşımadaki o fort ortamı kar yağdığı bi gün trafik olmuo istanbulda, neden? toplu tasıma kullanıo ınsanlar. metrobüslere buff, minibüslere nerf, doğru düzgün kılık kıyafet çözer trafiği Evet toplu taşıma forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 metrobüs toplutaşıma falan değil arkadaş, tamamen uyduruk bi mevzu. bi metro değil. istanbul büyük çaplı varoşlardan ve uzak köyvari semtlerden oluşan bi şehir önemli olan ordaki sorunalrı çözmek ki kapitalizmin mantığı ile daha çok b.ka sarmak tan başka bi yere gitmez o mevzu, yoksa şişli de kadıköyde taksimde tabi bi takım çözümler üretirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 benim vergimle istanbula 3.kopru yapılcak hımm , istanbula gidip plakayı çamura bulayıp bol bol geçmeliyim o koprüden evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi anlamıyorum ki hiç mi sokağa çıkmıyorsunuz nedir. yok dalga, yok toplu taşıma vs. bu trafiğin sebebi ÇOK fazla araba olması. bu kadar araba varken bu trafik çok normal. eskiden ben de kafamda teoriler üretiyordum da, artık bıraktım. trafikte eğer acelem yoksa sinirlenmiyorum bile. bu böyle artık, düzeltemezsin bunu. ha evleri binaları yıkarsın yol yaparsın çok çok çok fazla belki rahatlar bazı yerler, ama işte insanların gidecekleri yerler belli. kalabalık yerlerdeki trafiği bitiremezsin olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 gayet de olur, şehir planlama deniyor buna ama baştan yapıcaksın,15 milyon olduktan sonra bi şehir başlamıycaksın böle işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 şu dalga muhabbetine laf edenler okuduğunu bi anlasın ya. araba sayısı belli bi eşik değerinden sonra heralde illa kilitler trafiği de akışı düzenli koruyabilirsen o trafik bile akar. İnsan refleksiyle imkanı yok tabi bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 vize koysunlar istanbula herp and derp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bok var istanbulda hala kalıyorsunuz orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Aket-Atum said: Suark said: kar yağdığı bi gün trafik olmuo istanbulda, abi haftaiçi kar yağdığında ağlama duvarına döndü bilumum sosyal medya trafik nedeniyle. Buyur kar yağdığı gün İstanbul: http://d1201.hizliresim.com/t/p/1z2vz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar