Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 guenhwyar da astral yolculuk yapıyordu bi danışalım kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aramaya inandım ve buldum evet...bunu hakikaten yapabilmek mümkün mü ya?kötü bi etkisi olmuyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 What have you done?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yapılıyor ben kötü bir etkisini de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kötü bi etkisi var. ama bunu yapanlar genelde yanında lucid dream olayını da aldığı için kötü bir etkisi var. iradeli değilseniz yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 elming said: bu arada benim bütün arkadaşlar bu şekilde astral boyuta geçiyorlar ve bi sorun yaşıyanını da görmedim henüz... ZUAHAHAHAHAHAHAHHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aynısı kaynımda var benim. iveeeet. aynısı iveeeeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ahaha. cmylmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bLackcha0s said: elming said: bu arada benim bütün arkadaşlar bu şekilde astral boyuta geçiyorlar ve bi sorun yaşıyanını da görmedim henüz... ZUAHAHAHAHAHAHAHHAAHA ahah evet bu süper kesinlikle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 proggorp said: aramaya inandım ve buldum evet...bunu hakikaten yapabilmek mümkün mü ya?kötü bi etkisi olmuyor dimi? Görmemiştim bu topic'i rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 BU NE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 astral seyahatte bedenin hantalligini hissetmeyip butun sikko duygulardan arindiginiz icin, bir sure sonra sizi daha da icine cekiyormus. Cok fazla kaptiranlar, reel dunya ile ili$kilerini minimuma indiriyorlarmi$. Hatta 5-6 yil once elemanin biri intihar ettiydi.$i$man ve gozluklu bir mudurdu sanirim onemli bir firmada, hatirlayamadim $imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 basıcam gidicem mahalle arkadaşlarıyla yapalım bi tur dioruz shuttle koyarız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 astral seyahat falan boş işler heycan istiyosanız fizik öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 öldüm arkadas ya.. bu abi şimdiye gercek bir kız arkadaş edinmiş o günleri gülümseyerek anıyodur "astrale gittim gelicem" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ne bu yapakm ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 arkadaşlar bu elming denen şahıs benim. eski acc larımdan birisi bu da daswilro umesh ve bellephorn da eski acc larımdandı hepsiyle böyle bilimum saçma ve komik topicler açmıştım =) şimdi okudum tekrar güldüm güldüm kendime hayran kaldım resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 döndün mü astralden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ne diyosun dükkan bile açtım.. ama farkettimki ergenliğim çok sıkıcı geçmiş demekki... yaş 16 17 falandı onları yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ergenliğinin çok sıkıcı geçtiğini, astral seyehatlerinde manita kovalamandan anladık biz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 6.sayfaya bi gözat derim sana.. tamamıyle sazan toplama amaçlı açmıştım o topiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 elming said: öbür taraf aslında rüya diye gördüğümüz yer ve bizim isteğimizle şekilleniyor tam olmasada.... istediğiniz kadını bi anda altınızda bulup cinsel ilişkiye girebiliyorsunuz ama müthiş bi kontrol gerekli çünkü bi anda kendinizi bi ganyan bayiinde bulabilirsiniz tam boşalmak üzereyken... madem yazan arkadaş burda elim kaysında şurayı yanlışlıkla bi alıntılıyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yıllar sonra aplanmıs gozumden kacmıstı bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 korkutucu ya öle bişey olabiliyorsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bao said: ergenliğinin çok sıkıcı geçtiğini, astral seyehatlerinde manita kovalamandan anladık biz zaten. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar