Hardter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım Model:HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı Fakat şöyle bi sorun yaşıyorum ekran kartından kaynaklandığından da emin degilim mesela youtube da bi video açarken ekran birden çizgi çizgi oluyor ve sonradan ekran kararıyor sonra kitleniyor. Bu sorunu daha önce yaşamış birisi varmı varsa çözümü nedir yoksa servise göndericem kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ekran kartı meme yapmış... Şaka bir yana kart yeni ise tamire gönder ancak eski ise yanmış olma ihtimali çok yüksek fırınlama yaparak bi ihtimal kurtarabilir ya da iyice eritebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Oyunlarda denedin mi? Normal video dosyasıyla denedin mi? Video izlemediğin zamanlarda da yapıyor mu aynı şeyi? Daha çok bilgi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oyunlarda yapmıyor normal video izlerkende yapmıyor sadece youtube da video izlerken yasadım sorunu oyunlarda canavar gibi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 farklı browserlarda youtube açmayı dene, flashı güncelle vs. araştırmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 beyler Msı r6850 cycloen var DRIVER UPDATE EDEMIYORUM SITESI inanılmz yavaş delirmek üzereyim varmı başka bi yer bulamadım güncellemem lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 amd.com? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 MSI da driver 180 mb burda 50 anlamadım. bi gariplik var ama geforce daki gibi otomatik indirmiyo mu ne gerekiyosa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 32/64 bit pakettir o driver sonuçta msi da amd den alıyor driverı. Ama en son hatırladığım ~100mb falandı w7 64 bit driver (emin değilim bakmadım) tabi ccc dahil olan yazılımdan bahs ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sorunu bugun tekrar yasadım netten hergangı bı yerden video izliyecegim zaman oluyor flash playermı sorunlu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ekran kartı sorunlu abi 1 ayı dolmadan doğrudan değişim iste servise gönderelim tamir vs. derlerse sakın aman diyim süründürürler direk değişim iste aynı sorun başıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 doruk fakat hiç bir oyunda bi terslik yok pc de ızledıgım videolardada sorun yok sadece netten izledigim zaman her seferındede değil kartı alalı 2 3 hafta oldu desek 4 5 kere yaptı oda hep youtube face gibi yerlerde actıgım videolardan kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sadece flash video ise o zaman bilemicem ama çizgi çizgi dediğin an gözümün önüne geldi o zamanlar daraldım bi an. gerçi bende oyunda oluyordu. bahsettiğin sorun ekran kartının ısınmasından olabilir, zira flash bazen çok dengesiz yük bindiriyor benim eski 8600gts ısınmaktan habire duruyordu, oyunlarda falan hiç öyle bir şeyine denk gelmememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 nasıl çözücez hayırlısı bakalım format falan at dedıler formatlık bişey olucagını sanmıyorum biraz daha araştırayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 format at diyenler, format atmak dışında bir şey bilmediklerinden veya sırf laf olsun diye söylemişlerdir. format atmanın bir yararı olmaz zaten donanımsal bir problemse. zaten format atmakla yapılabilecek işi format atmadan da yapabilirsin. şöyle ki, elindeki codec packleri tamamen kaldır, codecleri sildiğine emin ol. bilgisayarı güvenli modda aç. amd driverlarını sil. sonrasında driver sweeper ile amd driverlarını arat ve sil. ccleaner ile registry'ni temizle. bilgisayarı güvenli moddan çıkartmadan önce ekran kartını device manager altında disable et. sonra normal modda başlat. amd driverlarını kur, disable'ı kaldır, codecleri tekrar yükle. yazılımsal bir olaysa bu şekilde düzeltmen mümkün. bir süre önce nvidia'da da başıma gelen bir hadise. oyunlarda arıza çıkartıyor, flash videolarda browserı bozuyor, videolarda bilgisayarı kitliyordu felan. bunları yaptıktan sonra rahatladı bilgisayar, belirgin bir problemle karşılaşmadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hardter said: doruk fakat hiç bir oyunda bi terslik yok pc de ızledıgım videolardada sorun yok sadece netten izledigim zaman her seferındede değil kartı alalı 2 3 hafta oldu desek 4 5 kere yaptı oda hep youtube face gibi yerlerde actıgım videolardan kaynaklı Abi bu sıkıntı artabilir ilerde 1 ayı dolmadıysa değişim yaptır. 1 ayı dolsa bile garantisi varsa düzeltilecek basit bir problemse düzeltirler, kart gg ise yine değiştirmek zorundalar. 2 yıl garantili sonuçta. En kısa sürede götür kartı. Ha birde formattansa driverı kaldırıp daha güncel driver falan deniyebilirsin. Ama çok kurcalama götür halletsinler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Adam sadece flash videolarda ( youtube ) sorun var diyor. Geri götürdüğü zaman adamlar değiştirmeden önce deneyecektir. Film açacaklar, oyun açacaklar. Çalışıyor bu deyip geri gönderecekler. Bone' un dediklerini uygula yalnız en son codecleri yüklemeden önce bir browserla girip youtube da bir dolan dene derim. Baktın sıkıntı yok. O zaman codeclerden olduğu anlaşılır. Muhtemelen codeclerden kaynaklanan bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hardware accelerationdan kaynaklı gibime geldi, kartının 2d low power profil ayarları sorunlu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 diger forum sitelerine baktım biraz guncel driver indirip sorunu halledenler olmus yukledım 1 2 test yaptım suan için bi sorun yok gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar