Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marmara ingilizce mütercimlik


Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

3senedir sakarya iktisatta okuyorum. ve bitecek gibi durmuyor. marmara mütercimlik bana en yakın ve kolay gözüken tercih.. 1. bölümden ve 2. bölümden kaç soru yapmam lazım girebilmem için? uzun zamandır öss girmiyorum. bilgilendirme yapabilir misiniz ? iyi bir bölüm mü mütercimlik sizce ? eşit ağırlıktan da giricem sınava ama uzun zamandır hiç bişi bilmediğim için ordan bişi yapamam diye düşünüyorum. yine de tavsiyelerinizi bekliyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sakaryadan sıkıldığım için ortalama bir bölüme gireyim istiyorum. üstelik 3 yıldır hiç sevmediğim bir bölüm okuyorum. ingilizce en azından zevkli olur diye düşünüyorum ama marmara için fullemen lazım fln diyorlar kolay mıdır yıllardır ingilizce dersi almadım grammerim ne derecedir bilmiyorum. 1. bölümde eskiden çok iyidim ama biraz pratik yapmam lazım heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben marmarada şu kötü bu kötü ne kadar desem marmaranın dışından bir adama anlatamam, kağıt üzerinde her şey iyi gibi çünkü, yaşamak gerekiyor marmarayı.

İktisat da muhtemelen kontenjanlar sayesinde o ünvanı alabilir ahah. Sanırım işletmeyle beraber en yüksek kontenjana sahip 2 bölümden bir tanesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iktisat zor hocaları da ego tatmini için yaşadığı için bırakan çok... almanca mütercimliğe yine ingilizce sınavdan giriliyor dimi ? ayrıca puanları hangisinin daha yüksek ing, almanca, rusça fln sıralamaları bilen varsa. bide yds 1-2-3 varmış farkları neler bilen ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...