Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 3senedir sakarya iktisatta okuyorum. ve bitecek gibi durmuyor. marmara mütercimlik bana en yakın ve kolay gözüken tercih.. 1. bölümden ve 2. bölümden kaç soru yapmam lazım girebilmem için? uzun zamandır öss girmiyorum. bilgilendirme yapabilir misiniz ? iyi bir bölüm mü mütercimlik sizce ? eşit ağırlıktan da giricem sınava ama uzun zamandır hiç bişi bilmediğim için ordan bişi yapamam diye düşünüyorum. yine de tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 önce ygsye girip barajı geçiyorsun sonra lysde sadece yabancı dilden sınava giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Dil'den gireceksin. İngilizce biliyorsan çok kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 eet kolay baya.kadrolu össci olarak giriyorum ben yine dilden bu sene hedefim %100 burslu tutturmak işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ingilizce mütercimlik biraz gereksiz değil mi mesela marmara da diğer mütercimliklerden ingilizce mütercimi olarakta mezun olabiliyorsun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ben sakaryadan sıkıldığım için ortalama bir bölüme gireyim istiyorum. üstelik 3 yıldır hiç sevmediğim bir bölüm okuyorum. ingilizce en azından zevkli olur diye düşünüyorum ama marmara için fullemen lazım fln diyorlar kolay mıdır yıllardır ingilizce dersi almadım grammerim ne derecedir bilmiyorum. 1. bölümde eskiden çok iyidim ama biraz pratik yapmam lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 cevabı avatar filmi olan soru falan vardı ya biraz konsantre ile fulle yakın yapmak mumkun ingilizcede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hacettepe Mütercim-Tercümanlıktayım Bölüm ve getirileri hk. ö.m. atabilirsin sorularını, yanıtlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Marmaradan başka yeri tercih et, gelip de sefillik çekme. Fakülte, kampüs farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 çoğu arkadaşım istanbulda olduğundan dolayı istanbulda bir bölüm istiyorum... ayrıca istanbulu seviyorum. marmara mütercimlikte neden sefillik peki ? geleceği mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sanmayın ki anadolu'daki ünilerin kampüsleri istanbul/marmara vs. gibi okullarınkinden daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kampüs umrumda değil.. sakaryada okuyorum kampüsümüz gayet güzel. içindekiler biraz aptal tabi.sıkıldım ve gitmek istiyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 en çok bırakılan bölümlerle ilgili istatistik yapsalar iktisat birinci olur mu acaba yav ben çok rastlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 marmara almanca mütercimlik sorun varsa sor söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ben marmarada şu kötü bu kötü ne kadar desem marmaranın dışından bir adama anlatamam, kağıt üzerinde her şey iyi gibi çünkü, yaşamak gerekiyor marmarayı. İktisat da muhtemelen kontenjanlar sayesinde o ünvanı alabilir ahah. Sanırım işletmeyle beraber en yüksek kontenjana sahip 2 bölümden bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 iktisat zor hocaları da ego tatmini için yaşadığı için bırakan çok... almanca mütercimliğe yine ingilizce sınavdan giriliyor dimi ? ayrıca puanları hangisinin daha yüksek ing, almanca, rusça fln sıralamaları bilen varsa. bide yds 1-2-3 varmış farkları neler bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Sir.Enis said: iktisat zor... paticik mühendislerinin konu basması için gerekli sihirli kelimeleri söylediğimize göre curcuna başlasınX( bence endüstiri mühendisliği makinayı döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 tahrik edemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kaale alınmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 endüstri>makine gerçeği artık bellenmiş demek ki nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bolum kapistirmayin, yirtarim diplomalarinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar