Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 adamlar jankenpon'u battle royale kıvamında ÖLÜM-KALIM mücadelesine döndürmeyi başaran bir millet, asla küçümsemeyin! kızmabiraderi madhouse'a versek nabzı 200'e vurduran birşey çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Of Madhouse kafası bi okey oynasak, ıstakanızı bağırarak devirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 mangasını da çevirmeye başlamışlar, anime'in bittiği yerden direkt devam ederim. 1-2 bölüm baktım da bayağı iyi adapte etmişler ama manga da sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çok keyifli gidiyor, 21'deki ririka-çan'ın maçı çok iyiydi. :) 21 "yavaş olmasına rağmen kartı aldı"yı geri sarıp sarıp oynatması kırdı geçirdi ahah bitecek diye şimdiden üzülüyorum, umarım ikinci sezonu gelir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bunun ayrı topiği olduğunu unutmuşum, boş bulunup kış sezonu topiğine yazdım. Neyse, yine c/p. Hem topik uplanmış olur. Chihayafuru #24 QUEEN E NOOLMUŞ ÖYLE LAN yüreğime indi resmen, o karakter o hale getirilir mi hiç? Yalnız anime 25 bölüm diye yazıyordu, ee noolcak şimdi televizyonda master maçını izliyecekler ve biticek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Son zamanlarda en keyif aldığım anime, inş ikinci sezonu da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 evet aynen, çok istiyorum ben de. 24 of şinobu farkında değil kilo aldığının bile lol. yumin de yazık tam gazı almıştı, üçüncü maça uzatamadı. mejin de wataya'ya rakip olacak ileride anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 1 bolum izleyebildim, JOSEIII diye suratima haykiriyor resmen daha sonra denerim bir daha, acilir belki ileride demek isterdimde shoujo sorunsuz izleyebilmeme ragmen josei cok kotu bayiyor beni, fransiz sanat filmlerinde cektigim izdirabin aynisini cekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ne varsa josei ile seinen'de var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şahane bitti, inşallah ileride devamı gelir. madhouse akagi'yi devam ettirdiği için biraz olsun ümidim var. yine de sanırım mangayla devam edeceğim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Animesi gelicekse beklerim de gelmiycekse eğer benim gibi mangayla alakası olmayan adama bile manga okutur bu. Fena sardı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 12'sinde başlıyor ikinci sezon! http://img7.anidb.net/pics/anime/128121.jpg ÇİHAYAAAAAFÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 2. sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 süper başladı, çihaya gene bomba. (tu) kuiin de diet yapacak sanırım op'a bakılırsa lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 s2-2 çok kötü kızacaktım ki kız aklını başına toplamaya başladı. ÇİHAYAÇANI MEŞGUL ETME KIZIM AKILLI OL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 izliim mi lan bunu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 İZLE! izlersen bunları izle zaten salla MOHİİİyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şahane gidiyor ya, herkesin aklının başında olduğu yapımlar artsa keşke böyle. dangoz varsa da dersini alıp kendini düzeltiyor. çihaya-çan da artık kuiinliğe adım adım yaklaşıyor. (tu) aşk üçgeni maşiro kazansın yarışı ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 KARTLARI ŞAK ŞAK ALIYOR YİNE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 şunu izleyeyim diyorum sonra 20 bölüm oyunu anlamamla geçecek seyir keyfim piç olacak diye çekiniyorum mahjongun temelini bile sakinin ilk sezonu bitince kavradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 İzle izle birsey olmaz. Yok zaten oyle ogrenilecek pek birsey. Seri geneline yayiliyor oyunun advanced kisimlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 6. bolum,tarif edilemez duygular yasatti bana.off bu anime ayri seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 şimdi 7. bölüm de aynısını yaptı bana, hafiflemiş olarak kalktım tv başından. mutluluk bastı içimi. :) iyi josei'ler bir numara ya. (tu) viktor da bir içini açabilse ehu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 pijamamı gıyıp kova dondurmamı kucagıma alıp izlemeye başlıcam bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar