BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 öyle üniversitelerin... öyle üniversitede dekanlık, rektörlük yapanların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 2-3 yıl önceye kadar bizim okul sitesinde, akademik birimlerde makine yazıyordu, anasayfada makina yazıyordu. Ha birde bu var. "TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI" Edit : Adama doğaçlama 3 hit combo koyduk sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 babam da mühendis. dur güncelleyeyim de ne dediğim tam anlaşılsın sen daha üniversiteye gitmeden benim o odadan haberim vardı. hıh oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 adam makinaya takmış arka sokak esnaf atelyecisi bu kadar makine mühendisi olacağına 1 tane makina mühendisi olsaydı türkiye makina yapardı sinirden elim kolum bacağım titredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 evet. hatta motör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 KHaRoN said: kurutucu var , kurutucu var. evde o kadar elektronik aletin icinde olmasa kafayi yiyecegim cihazlarda basi ceker muhtemelen. Şimdi sana hangi kurutucuyu alayım diye sorucam ama önce excel sorumu cevaplaman lazım, kotamı doldurmak istemiyorum sdfs Cidden yararlı diyosunuz ha bu alete? Çünkü eminim ütü mütü beceremiycem ben. Kuru temizlemeye de haftada 40 lira vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 valla hakikaten beklentiye gore degisir, sirf evde , balkonda koylu gibi biseyler kurutup hijyenik olmayan ve goruntu kirliligine sebep olmayan bi yontem oldugu icin bile tercih edilir. onun disinda kumas pantolon disinda utulemesi zaten kolay, bu da da kolaylastiriyor. tshirt triko kazak camasir ivir zivirin utu gereksinimi minimize oluyor. gomlekler hala ayni izdirap, o apayri bir mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kurutma makinasıyla çamaşır makinasının birlikte olduğu aletler nasıllar? marka-model önerebilcek var mı? ilerde lazım olur, dursun bi kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Makineden çıkanları o ıslak ağırlığıyla 1-2 kez aşağıya doğru böyle hızlıca silkelerseniz ütü gereksinimi yine minimize oluyor. Deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 silkelerken tuttuğun yerlerde bi bozukluk olmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Miele marka eski kurutmalı çamaşır makinesi var bende gayet güzel,kullanıyorum yıllardır.zorlu ve inatçı lekeler topicinde görüşmek üzere ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 xaty said: silkelerken tuttuğun yerlerde bi bozukluk olmuyomu? Çok ağırsa olabilir de makine iyi sıktıktan sonra fazla bozulmuyor. Çok narin tişörtlere falan uygulama kuvveti ayarlayamam dersen sfsdg Ama biraz geniş bi alanı kavradıktan sonra bozulma olmuyor. Parmak ucuyla tutarsan bozulur ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 combo makineler genelde yikamayi verimli yapiyorsa kurutmasi D sinifi ve alti oluyor, ayni zamanda kurutma sureleri uzayip gidiyor; bu da faturaya pek guzel yansimiyor. ben ayri makineleri daha cok tutuyorum, ama o da ilk alirken biraz uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ben bunu kullanıyorum. çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kaç dk.da kurutuyo bu combo makinalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 en güzelini yapmışsın alırken öle almak laızmmış yer de tutmaz teşelkürler hepsiginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hayatımda bir kere çamaşır yıkadım. yumoş koymamışım. çamaşırlar iğrenç oldu. bidaha da yıkamadım. çamaşır yıkamak, kurutmak, ütülemek, katlamak çamaşırları bir bavula koyup anneye götürüp temiz bavulu almaktan daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 evde doğalgaz yoksa ve çamaşırları astığın odayı, süreki ısıtmıyorsan çok işe yarayan alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 fede said: çamaşır yıkamak, kurutmak, ütülemek, katlamak çamaşırları bir bavula koyup anneye götürüp temiz bavulu almaktan daha zor Annenle aranda 1286 km olsaydı ne yapardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kullan at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 otobüse verirdim 4 gün sonra alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi bence şahane bir alet ama, annem inatla kıyafetlerin havını aldığını ve kıyafetleri acayip deforme ettiğinden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 öğrencinin vazgeçilmezidir, candır, canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Deforme ediyor ama o kadar da fazla değil. Kaldığım yerde kurutma makinesi olmasa çıldırırım, zaten kurumaz da buz gibi hava; muhtemelen çamaşırlar donardı kuruyacaklarına sdf Bir de mümkün olduğunca az ve aynı tür çamaşır atak gerekiyor, yoksa nemli kalıyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar