BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 öyle üniversitelerin... öyle üniversitede dekanlık, rektörlük yapanların...
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 2-3 yıl önceye kadar bizim okul sitesinde, akademik birimlerde makine yazıyordu, anasayfada makina yazıyordu. Ha birde bu var. "TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI" Edit : Adama doğaçlama 3 hit combo koyduk sdfsfs.
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 babam da mühendis. dur güncelleyeyim de ne dediğim tam anlaşılsın sen daha üniversiteye gitmeden benim o odadan haberim vardı. hıh oldu böyle.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 adam makinaya takmış arka sokak esnaf atelyecisi bu kadar makine mühendisi olacağına 1 tane makina mühendisi olsaydı türkiye makina yapardı sinirden elim kolum bacağım titredi
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 KHaRoN said: kurutucu var , kurutucu var. evde o kadar elektronik aletin icinde olmasa kafayi yiyecegim cihazlarda basi ceker muhtemelen. Şimdi sana hangi kurutucuyu alayım diye sorucam ama önce excel sorumu cevaplaman lazım, kotamı doldurmak istemiyorum sdfs Cidden yararlı diyosunuz ha bu alete? Çünkü eminim ütü mütü beceremiycem ben. Kuru temizlemeye de haftada 40 lira vermek istemiyorum.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 valla hakikaten beklentiye gore degisir, sirf evde , balkonda koylu gibi biseyler kurutup hijyenik olmayan ve goruntu kirliligine sebep olmayan bi yontem oldugu icin bile tercih edilir. onun disinda kumas pantolon disinda utulemesi zaten kolay, bu da da kolaylastiriyor. tshirt triko kazak camasir ivir zivirin utu gereksinimi minimize oluyor. gomlekler hala ayni izdirap, o apayri bir mesele.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kurutma makinasıyla çamaşır makinasının birlikte olduğu aletler nasıllar? marka-model önerebilcek var mı? ilerde lazım olur, dursun bi kenarda
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Makineden çıkanları o ıslak ağırlığıyla 1-2 kez aşağıya doğru böyle hızlıca silkelerseniz ütü gereksinimi yine minimize oluyor. Deneyin.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 silkelerken tuttuğun yerlerde bi bozukluk olmuyomu?
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Miele marka eski kurutmalı çamaşır makinesi var bende gayet güzel,kullanıyorum yıllardır.zorlu ve inatçı lekeler topicinde görüşmek üzere ...
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 xaty said: silkelerken tuttuğun yerlerde bi bozukluk olmuyomu? Çok ağırsa olabilir de makine iyi sıktıktan sonra fazla bozulmuyor. Çok narin tişörtlere falan uygulama kuvveti ayarlayamam dersen sfsdg Ama biraz geniş bi alanı kavradıktan sonra bozulma olmuyor. Parmak ucuyla tutarsan bozulur ama sdf
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 combo makineler genelde yikamayi verimli yapiyorsa kurutmasi D sinifi ve alti oluyor, ayni zamanda kurutma sureleri uzayip gidiyor; bu da faturaya pek guzel yansimiyor. ben ayri makineleri daha cok tutuyorum, ama o da ilk alirken biraz uzuyor.
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kaç dk.da kurutuyo bu combo makinalar?
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 en güzelini yapmışsın alırken öle almak laızmmış yer de tutmaz teşelkürler hepsiginaly
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 hayatımda bir kere çamaşır yıkadım. yumoş koymamışım. çamaşırlar iğrenç oldu. bidaha da yıkamadım. çamaşır yıkamak, kurutmak, ütülemek, katlamak çamaşırları bir bavula koyup anneye götürüp temiz bavulu almaktan daha zor
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 evde doğalgaz yoksa ve çamaşırları astığın odayı, süreki ısıtmıyorsan çok işe yarayan alet.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 fede said: çamaşır yıkamak, kurutmak, ütülemek, katlamak çamaşırları bir bavula koyup anneye götürüp temiz bavulu almaktan daha zor Annenle aranda 1286 km olsaydı ne yapardın?
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 abi bence şahane bir alet ama, annem inatla kıyafetlerin havını aldığını ve kıyafetleri acayip deforme ettiğinden bahsediyor.
liberal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 öğrencinin vazgeçilmezidir, candır, canandır.
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Deforme ediyor ama o kadar da fazla değil. Kaldığım yerde kurutma makinesi olmasa çıldırırım, zaten kurumaz da buz gibi hava; muhtemelen çamaşırlar donardı kuruyacaklarına sdf Bir de mümkün olduğunca az ve aynı tür çamaşır atak gerekiyor, yoksa nemli kalıyorlar vs.
Öne çıkan mesajlar