Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çamaşır kurutma makinası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-3 yıl önceye kadar bizim okul sitesinde, akademik birimlerde makine yazıyordu, anasayfada makina yazıyordu.

Ha birde bu var.

"TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI"

Edit : Adama doğaçlama 3 hit combo koyduk sdfsfs.
Mesaj tarihi:
adam makinaya takmış
arka sokak esnaf atelyecisi

bu kadar makine mühendisi olacağına 1 tane makina mühendisi olsaydı türkiye makina yapardı
sinirden elim kolum bacağım titredi
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

kurutucu var , kurutucu var.

evde o kadar elektronik aletin icinde olmasa kafayi yiyecegim cihazlarda basi ceker muhtemelen.

Şimdi sana hangi kurutucuyu alayım diye sorucam ama önce excel sorumu cevaplaman lazım, kotamı doldurmak istemiyorum sdfs

Cidden yararlı diyosunuz ha bu alete? Çünkü eminim ütü mütü beceremiycem ben. Kuru temizlemeye de haftada 40 lira vermek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
valla hakikaten beklentiye gore degisir,
sirf evde , balkonda koylu gibi biseyler kurutup hijyenik olmayan ve goruntu kirliligine sebep olmayan bi yontem oldugu icin bile tercih edilir.

onun disinda kumas pantolon disinda utulemesi zaten kolay, bu da da kolaylastiriyor. tshirt triko kazak camasir ivir zivirin utu gereksinimi minimize oluyor.

gomlekler hala ayni izdirap, o apayri bir mesele.
Mesaj tarihi:
kurutma makinasıyla çamaşır makinasının birlikte olduğu aletler nasıllar?

marka-model önerebilcek var mı?

ilerde lazım olur, dursun bi kenarda
Mesaj tarihi:
xaty said:

silkelerken tuttuğun yerlerde bi bozukluk olmuyomu?

Çok ağırsa olabilir de makine iyi sıktıktan sonra fazla bozulmuyor.
Çok narin tişörtlere falan uygulama kuvveti ayarlayamam dersen sfsdg

Ama biraz geniş bi alanı kavradıktan sonra bozulma olmuyor. Parmak ucuyla tutarsan bozulur ama sdf
Mesaj tarihi:
combo makineler genelde yikamayi verimli yapiyorsa kurutmasi D sinifi ve alti oluyor, ayni zamanda kurutma sureleri uzayip gidiyor; bu da faturaya pek guzel yansimiyor.

ben ayri makineleri daha cok tutuyorum, ama o da ilk alirken biraz uzuyor.
Mesaj tarihi:
hayatımda bir kere çamaşır yıkadım. yumoş koymamışım. çamaşırlar iğrenç oldu. bidaha da yıkamadım.

çamaşır yıkamak, kurutmak, ütülemek, katlamak
çamaşırları bir bavula koyup anneye götürüp temiz bavulu almaktan daha zor
Mesaj tarihi:
fede said:
çamaşır yıkamak, kurutmak, ütülemek, katlamak
çamaşırları bir bavula koyup anneye götürüp temiz bavulu almaktan daha zor

Annenle aranda 1286 km olsaydı ne yapardın?
Mesaj tarihi:
Deforme ediyor ama o kadar da fazla değil. Kaldığım yerde kurutma makinesi olmasa çıldırırım, zaten kurumaz da buz gibi hava; muhtemelen çamaşırlar donardı kuruyacaklarına sdf

Bir de mümkün olduğunca az ve aynı tür çamaşır atak gerekiyor, yoksa nemli kalıyorlar vs.
  • Yeni Oluştur...