Deacon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Adam maslow'un hiyerarsisinde en ustte gercekten. Yarattigi tekellesme konusunda hala kizgin olsam da(lan aslinda onun sucu mu tam emin olamiyorum) herif hakkaten cok babacan bir insanmis. Her tarafa hayvanlar gibi bagis yapiyor. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ulan tamam adam yardım etti para verdi ama bi sorun niye verdi! bi sorun hele Yıllarca tüm dünyayı tekelle sağdıktan sonra artık harcayacak yer kalmadı da ondan para verdi, 80 milyar olacağına 50 milyar dolar olsa noolur, zaten önemli olan ilk milyar. Bu tarafta herşeye sahip oldum biraz da öte tarafı garantiye alayım diye verdi yaaaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Vermese daha iyiydi yani. Hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sigara şirketleri kadar kötü değil en azından. onlar da kanser tedavileri için falan baya bir charity donation yapıyor hehe bill gates en azından kendi sebep olmadığı sorunlar için yardım da ediyor hehe. net olarak bakarsak da bilgisayar gibi lüks tüketim aracı sayılabilecek bir alanda tekelleşmeden kazandığı parayla tıp, açlık gibi yaşamsal alanlara aktarıyor bu parayı. Aslında bizim yapmamız gereken şeyi bizim için yapıyor heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 windows 3.1 yüzünden her şey helal olsun bill gates'ime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 idrak edilmesi gereken nokta bu adamın bağış yapmak gibi bir zorunluluğu yok, 100 milyarın 100'ünü de mezara götürebilir rahatça. ya da çatır çatır yiyebilir. futbol takımı alıp transferlere, yarış atlarına, gemiciklere, çöle çim ekmeye vs'ye gömersin rahatça milyarlar sadece lulz için. "aman canım nolacak o kadar parası var" demek bayağı enteresan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 BonePART said: abi senelerce bu adam icin evil overlord muamelesi yaptık adam adam malvarlıgının 56%sını 28 milyar doları hayır islerine bagıslamıs su ana kadar olene kadar 90%ını bagıslıcakmıs adam dunyada en fazla bagıs yapan adam su ana kadar bildigin melek herif http://www.buzzhunt.co.uk/wp-content/2011/10/steve-jobs-vs-bill-gates.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 PR böyle bişey işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ne şam'ın şekeri ne arabın yüzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bill gates şam şekeri steve jobs da arap mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şam şekeri apple ürünleri stiv cobs da arap oluyor. http://www.techcn.com.cn/uploads/200912/1262276812FtGKiFIp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 aramızda köpeğine Bill ismi koyanlar var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar