sadman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ...besliyorum. Az çok anlarım bişeyler. Kafanıza takılan bişey olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Yada hiç olmadı sağlam bi kaynağa yönlendiririm Sorun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Nasıl alıştırmak lazım kendimize ? Kafese yaklaşınca başlıyorlar kendilerini paralamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 patialbüme omzunda kuşa resim koyan çocuk resmi.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 "hayvanı bi kaç gün aç bırak sonra avucuna yem al elini uzat sana alışır" mevzusu gerçekmi? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bi kac gun ac birakmaya gerek yok da, yemle alistirmak guzel taktik evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sadman said: ...besliyorum. Az çok anlarım bişeyler. Kafanıza takılan bişey olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Yada hiç olmadı sağlam bi kaynağa yönlendiririm Sorun yani kendin kaşındın=) heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Kafesin üstünü örtünce susuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 en kolay söyledikleri: cici kuş başçavuş babacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 çirkin ördek yavrusu türevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Dişi olanları pek ele alışmaz, pek konuşamaz ama çok gaklar çığırır ve çok kemirir sağı solu bunların gagasının üstü kahverengi gibi oluyor. Erkeklerin ise gagasının üstü mavimsi-morumsu oluyor, çok daa başarılılar dişilerine oranlan. Bi de jumbo veya hollanda cinsi olmaları tercih sebebi, ortalama muhabbet kuşlarına göre daha iriler daha papağan gibiler daha kolay alışıyorlar insana ve daha iyi konuşuyorlar. Ele alıştırmanın en kolay yöntemi 1 gün kadar aç bırakıp sabah kafese avcundaki yemi sunarak oluyor, eğer zararsız olduğunuzu anlarsa daha da yılışıklığından kurtulamazsınız:D Ha bide gerçekten azdıkları zaman affetmezler, ayak-parmak kafa ne bulurlarsa atlayabilirler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bizim vardı erkek 15 kelime civarı biliyodu 2 hafta önce fln kapıya sıkısıp öldü evde 2 gün kendimize gelemdik cok güzel hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kuş nasıl kapıya sıkışabilir aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ya kardeşimin arkasından ucmus oda görmeden kapıyı çarpmıs boynu sıkıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bende sıkıştırmıştım. kuzen korkuyo diye mutfağa kapatmak için hızlıca kapadım kapıyı. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ztn bi evde kus eceliyle ölmedikten sonra ya kapıya sıkısır yada yerde gezerken biri üstüne basar akıl almıcak bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bilemiyorum ben bütün muhabbet kuşlarımı kaçırdım. pencereden banyodan vsvs. hiç üzerine basıp hayvanın ölümüne tanık olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bizim muhabbet kuşunun ayağına naylon ip dolanmıştı, o kadar cımbızla ayıkladık, uğraştık ama hayvanın ayak kopmuştu. Korsan papağanı gibi. Ayak önce çürüdü, sonra iskeleti çıktı, bir süre iskelet ayakla dolaştı hayvan, sonra kendisi gagalayarak koparmıştı. Böyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Anasının koynundan aldıydık bizde, böyle yavruyken alıp alıştırdınmı tam bir insan canlısı oluyorlar. 10 metreden 1 darı göstersem uçar gelirdi, olduğu odada yemek yedirmezdi illa onlan paylaşacan lol Tecavüzcü çoşkun gibiydi, insan-eşya farketmezdi:D keşke çiftleştirip yavrusunu alaydık dedim hep ama olmadı fırsat. 8-9 sene evin küçük çocuğu gibi yaşadı, daha da yaşardı ama kalitesiz yem ve portakal kurbanı oldu gitti hayvancağız, elimlen gömdüydüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bizimde vardı. Balkondan evin içine uçarak girmişti baya uzaktan gelmişti herhalde çünkü bir taş kuş yemi bitirmişti hayvan, sahibini bulamayınca bizde kaldı 10sene yasadıydı eceliyle öldüydü. Acayip tatlıydı zaten konuşmayı biliyordu bayada anlaşıyorduk trollük yapıyorduk birbirimize. Ama azınca hakkaten insan hayvan cins canlı cansız affetmiyor yapışıp işini bitirip kaçıyordu şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bizde var bitane erkek bu 1 yaşına geldi neredeyse ve aşkım,fıstık,bebeğim,kuşum falan diyor gayet net bir şekilde anlaşılıyor dedikleri :) iyice öğrendi çok şirin bişi ancak bunun bi gaga taşı var sürekli buna laf anlatıyo gagasını dayayıp cırcırvıcır diye bunu yaparkende sürekli yediklerini kusuyor kafesin altında kusmuk tepeleri oluşuyo normalmidir bu? acaba ağızdan ağıza yemek verme içgüdüsü falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 normal gayet o bizimkide heyecanlanıp ağzından taşırıyordu yemekleri sürekli yediklerinin %60ını geri püskürüyordu. Muhabbet kuşu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Vulcan_Lionheart said: bizde var bitane erkek bu 1 yaşına geldi neredeyse ve aşkım,fıstık,bebeğim,kuşum falan diyor gayet net bir şekilde anlaşılıyor dedikleri :) iyice öğrendi çok şirin bişi ancak bunun bi gaga taşı var sürekli buna laf anlatıyo gagasını dayayıp cırcırvıcır diye bunu yaparkende sürekli yediklerini kusuyor kafesin altında kusmuk tepeleri oluşuyo normalmidir bu? acaba ağızdan ağıza yemek verme içgüdüsü falanmı? Bunları konuşmakdan saymıyorum ben artık dostlar, benim erkek muhabbet "Ben nasıl konuşuyorum hayret birşey" diye cümle kuruyor, 1den 5e kadar sayı sayıyor vs hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Muhabbet Kuşu üreticisiyim.. 20 çift var şuan 50 çifte tamamlayacağım 6 ay içinde. sıkıntınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum bende.. -- Antalya içi almak isteyen olursa satabilirim buarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yerlimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kırık yerli var. jumbo cekoslovak falan kafam basmaz.. üretmesi zor satması zor :D 10 çift kadar hint bülbülüde vardı sattım 2 çift var şimdi. 5 bıldırcın 2 saka şuanlık bunlarla idare ediyoruz.2 aya kadarda 2 çift malinua kanarya gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar