cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 muhtarın yazdığına itiraz etme khelben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yanlız elmanderin cezasına da kıyak geçmişlerdi o kırmızı da. orda mimlenmiş bi adam o hareketi yapsa x2 multiplier alırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 cavanagh said: muhtarın yazdığına itiraz etme khelben hayır adam inatla egemen yazmış engin yerine 2-3 kere bir de ben daha iyi yazdım diyor !111! neyse, besiktasin hakki yenmeye devam ediyor, durduramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 @muhtar & @reis Beşiktaş maçını izlerken dalmışım Egemen falan yazmışım niye suratıma vuruyorsun. Neyse haklar yeniyor önünü alamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Darksun said: Evet kırmızıların bir kısmı doğru olabilir, de nedense başkalarının rakiplerine çıkmıyor işte. Standardı bir tuttursalar, ama nerde... Red said: döndük dolaştık yine beşiktaşın hakkına geri döndük :) Ahaha güzeldi bu. Ayrıca Masq crit'lemiş galiba hafif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hakkımız yenmiş ama genede kazanmısız cok iyi 3 forvetimiz de gol atmıs neyse ozetleri izliyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Hakkın yense de yeneceksin. Gerekirse hakemi de yenip federasyondan olumsuz haraketlerden dolayı 15000 ceza yiyeceksin ama o üç puanı alacaksın... (ki bu da geldi başımıza sdfsdf) Neyse bursaladık adamları. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 lanet olsun yine yanlış maçı izlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Red said: bursa çok kötü.beşiktaş 3-4 atar Red yine ağzından bal damlamış sdf Egemen konusunda da katılıyorum sana ahaha, faul yaptı yetmedi bir de rol kesti zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 dsfsdf maratonda baktılar topun 4te1'i çizgideymiş. nerdeyse hakkımız yeniyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Rüştüye koptum ama maratonda tamamı geçmedi dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bilgisayar konusunca hak mak diyenler yalan olmus... o diilde su numarali önundeki yan hakem ne fail bişeydi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 e z d i k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yalnız ilk yarıda ekrem tam önümdeydi ve ozan ipek'i her pozisyonda kaçırdı. Bursa oradan daha fazla zorlasa çok daha tehlikeli olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Gene çoğunlukla gs'lilerin yazıştığı bir beşiktaş maç topiği olmuş. Neyse problem değil alıştık artık sdgf İşim vardı gidemedim maça, izleyemedim bile. Özeti izledim de baya güzel bir maç olmuş üzüldüm kaçırdığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 10 dan 9 cıkar 9 dan 8 cıkar 8 den 7 cıkar EZDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Wispy said: Rüştüye koptum ama maratonda tamamı geçmedi dendi. geçmedi dendiyse geçmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar