kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ''Aşk meşk'' , ''Sana ilgim var'' falan konulu müzik icrasının dışında protest , politik birşeyler anlatmaya çalışan kimler var ülkemizde dinlediğiniz?(Dönemimizden) Benim dinlediklerimden bir kaç örnek:
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 oha yanlış yere açmışım konuyu. pardon lan paticik.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 rapten zerre hazetmem ama ilki vurucuymuş. amerikan seçim stayla klipli olan. ha "dinler" miyim? hayır.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 illa politik olmak zorunda mı? http://www.youtube.com/watch?v=Q2tHSKZp6a4
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 GEd said: AKUT a haber verelim ya ben de keliem anlamı olarak algıladım olayı. Underground terimini direk türkçeye çevirmek bozdu beni :D
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FnneZ7s76sA
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kimlandracula said: Aket-Atum said: GEd said: AKUT a haber verelim ya ben de keliem anlamı olarak algıladım olayı. Underground terimini direk türkçeye çevirmek bozdu beni :D Nedendir ki? Yeraltı diyince başka bir anlama mı geliyo? Yoksa Underground diyince daha mı cool oluyo? Anlayamadım. yeraltı ne lan. bş halt yiyicen madem bire bir kelime çevirisi yerine aynı anlama gelebilecek bişeyler üretmeyi dene. üretemiyorsan da kasma boşa. bok gibi oluyor çünkü böyle olunca
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Neyse büyük hata yapmışım sanırım çeviride biz ona ''Underground'' diyelim.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WBel4Osxa0o
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 GEd said: AKUT a haber verelim ABİİİİİ AHAHAHa SIMPLY AMAZING.
escape Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Aluriel said: kimlandracula said: Aket-Atum said: GEd said: AKUT a haber verelim ya ben de keliem anlamı olarak algıladım olayı. Underground terimini direk türkçeye çevirmek bozdu beni :D Nedendir ki? Yeraltı diyince başka bir anlama mı geliyo? Yoksa Underground diyince daha mı cool oluyo? Anlayamadım. yeraltı ne lan. bş halt yiyicen madem bire bir kelime çevirisi yerine aynı anlama gelebilecek bişeyler üretmeyi dene. üretemiyorsan da kasma boşa. bok gibi oluyor çünkü böyle olunca http://www.trchan.org/b/src/132648788079.gif
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Öyle bir konumuşsunuz ki sanki adam uydurmuş yeraltı olayını. Yıllardır haberlerde bile çıkmıyor mu yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden şu ölü bulundu vs. şeklinde. Underground için de yeraltı kullanılır yani gayet, hatta türkiyedeki karşılığı direk o. neyi rahatsız etti bu kadar merak ediyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Myshkin said: Öyle bir konumuşsunuz ki sanki adam uydurmuş yeraltı olayını. Yıllardır haberlerde bile çıkmıyor mu yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden şu ölü bulundu vs. şeklinde. Underground için de yeraltı kullanılır yani gayet, hatta türkiyedeki karşılığı direk o. neyi rahatsız etti bu kadar merak ediyorum. Çevirisinde hep bir gariplik var gibi gelmiştir ya bana onun. Sonuçta bir dildeki bir ifadeyi diğerine tam çevirince garip olabiliyor. Gökten kedi köpek yağıyor yerine bardaktan boşanırcasına diyoruz ya mesela , bu underground'a da daha uygun birşey bulunmalı gibi :)
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 arkadaşlar ben yeraltında yaşıyorum. burda hepimiz yeraltı diyoruz. sorun yok.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Doğalgaz faturası ne kadar geliyor?
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 arkafdaş ossuruyo karşılığında iki zeytin fazla yiyor kahvaltıda.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 şaka şaka elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz.
Öne çıkan mesajlar