kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ''Aşk meşk'' , ''Sana ilgim var'' falan konulu müzik icrasının dışında protest , politik birşeyler anlatmaya çalışan kimler var ülkemizde dinlediğiniz?(Dönemimizden) Benim dinlediklerimden bir kaç örnek: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 AKUT a haber verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 oha yanlış yere açmışım konuyu. pardon lan paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Diyar Pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 rapten zerre hazetmem ama ilki vurucuymuş. amerikan seçim stayla klipli olan. ha "dinler" miyim? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 illa politik olmak zorunda mı? http://www.youtube.com/watch?v=Q2tHSKZp6a4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 GEd said: AKUT a haber verelim ya ben de keliem anlamı olarak algıladım olayı. Underground terimini direk türkçeye çevirmek bozdu beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FnneZ7s76sA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kimlandracula said: Aket-Atum said: GEd said: AKUT a haber verelim ya ben de keliem anlamı olarak algıladım olayı. Underground terimini direk türkçeye çevirmek bozdu beni :D Nedendir ki? Yeraltı diyince başka bir anlama mı geliyo? Yoksa Underground diyince daha mı cool oluyo? Anlayamadım. yeraltı ne lan. bş halt yiyicen madem bire bir kelime çevirisi yerine aynı anlama gelebilecek bişeyler üretmeyi dene. üretemiyorsan da kasma boşa. bok gibi oluyor çünkü böyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yeraltı güzel çeviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Neyse büyük hata yapmışım sanırım çeviride biz ona ''Underground'' diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WBel4Osxa0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ilk şarkı çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bi bu var bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 GEd said: AKUT a haber verelim ABİİİİİ AHAHAHa SIMPLY AMAZING. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Aluriel said: kimlandracula said: Aket-Atum said: GEd said: AKUT a haber verelim ya ben de keliem anlamı olarak algıladım olayı. Underground terimini direk türkçeye çevirmek bozdu beni :D Nedendir ki? Yeraltı diyince başka bir anlama mı geliyo? Yoksa Underground diyince daha mı cool oluyo? Anlayamadım. yeraltı ne lan. bş halt yiyicen madem bire bir kelime çevirisi yerine aynı anlama gelebilecek bişeyler üretmeyi dene. üretemiyorsan da kasma boşa. bok gibi oluyor çünkü böyle olunca http://www.trchan.org/b/src/132648788079.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Öyle bir konumuşsunuz ki sanki adam uydurmuş yeraltı olayını. Yıllardır haberlerde bile çıkmıyor mu yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden şu ölü bulundu vs. şeklinde. Underground için de yeraltı kullanılır yani gayet, hatta türkiyedeki karşılığı direk o. neyi rahatsız etti bu kadar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 d vitamini eksikligi olur onlarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Myshkin said: Öyle bir konumuşsunuz ki sanki adam uydurmuş yeraltı olayını. Yıllardır haberlerde bile çıkmıyor mu yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden şu ölü bulundu vs. şeklinde. Underground için de yeraltı kullanılır yani gayet, hatta türkiyedeki karşılığı direk o. neyi rahatsız etti bu kadar merak ediyorum. Çevirisinde hep bir gariplik var gibi gelmiştir ya bana onun. Sonuçta bir dildeki bir ifadeyi diğerine tam çevirince garip olabiliyor. Gökten kedi köpek yağıyor yerine bardaktan boşanırcasına diyoruz ya mesela , bu underground'a da daha uygun birşey bulunmalı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 arkadaşlar ben yeraltında yaşıyorum. burda hepimiz yeraltı diyoruz. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Doğalgaz faturası ne kadar geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 arkafdaş ossuruyo karşılığında iki zeytin fazla yiyor kahvaltıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 şaka şaka elektrikli ısıtıcı kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar