Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Viktor said: ben dalga geciodum ama?.... http://rlv.zcache.com/stranger_than_fiction_mark_twain_moder_quote_print-raa75f062738d4b41a7d7de8b852a22d5_f70l9_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 pc'de sahip olanlara ps3 versiyonu bedava verilmeli. ama kötik vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 http://kotaku.com/the-console-version-of-diablo-iii-could-very-well-be-th-5992203?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 cıksa da oynasak yaf. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MvTF1BV5xTQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 D: http://farm3.staticflickr.com/2845/9183926549_b06a26d470_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bilal asdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 knox said: bilal asdsfs Video sonu töre dizisi gibi bitmiş bide ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 blizırd diyablo 3'te sçtı konsolda da sıvamaya geliyor not: yorum benim oyun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Oyunu yeniden aldiracaklarsa severim oyle isi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 hey gidi 10 sene once efsane dedigimiz blizzort ne hallere geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 10 sene once de pek farkli degillerdi bu mevzularda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 10 sene önceki oyunun reklamının bile şimdikinden iyi olması.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gayet güzel reklam ağlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fin said: Video sonu töre dizisi gibi bitmiş bide ahah şunu getirdi daha çok akıllara http://www.youtube.com/watch?v=GI4iHTR_FUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Artik pcde bile baydiki, oyun ici buyuk degisiklikler gelmezse tutulacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 konsol tarafinda pek alternatifi yok, oynayacaktir millet. xbox'in kotu bir tane H&S arcade oyunu bile bir milyon satti bu hayli hayli 2-3 katini satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 coohhh güzeldi ya 47 inc tv de diabloyu oynarken biramı yudumlamak. Ps aldığımdan beri bukadar kefifle oyun oynadığımı hatırlamıyorum yılların ozlemi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 delihan said: coohhh güzeldi ya 47 inc tv de diabloyu oynarken biramı yudumlamak. Ps aldığımdan beri bukadar kefifle oyun oynadığımı hatırlamıyorum yılların ozlemi tabi. pcdem daha çok zevk alıyorum ben psn üsmini sölersen ekliyim oyuna gireriz arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Xbox Store da niye çıkmıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 quixef said: Xbox Store da niye çıkmıyor bu? Yok mu bunu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ohoo siz cevap verene kadar kendim araştırdım, belki başkası merak eder: PSN de çıkmış ama Xbox Store a 4 Ekim de geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ps3e patch geldi. "xboxa ne zaman çıkar bişi diyemeyiz" diyolar lol. amerikan firması bile iplemiyo xboxı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ya XBOX a çıkacak ta, XBOX ta geri zekalı bir durum var, o yüzden almadım. Local coop ta eğer senin makinede oynayan adamın kendi gold profili yoksa karakterleri kaydedilmiyor. Ne anladım ben bu işten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar