Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 evet age of conandaki finishing blowlar olsa şöyle cinematiclerdeki gibi saberi soksak çıkarsak adama son darbede süper olmazmıydı? birde droid classi olsa şöyle armor yerine parçalar taksak adamımıza şöyle general grevious gibi 4 tane saber falan taşısak veya droid bounty hunter falan olsak, adamlarda sistem hazır zaten droid companionlar için olan birsürü parça var buları bu classa uyarlayıp bir skill tree ekleseler fena olmazmıydı? ps: ulan bioware, şu oyunu wowa benzeteceğinize swg ye benzetseniz ne olurdu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Vulcan_Lionheart said: birde droid classi olsa şöyle armor yerine parçalar taksak adamımıza şöyle general grevious gibi 4 tane saber falan taşısak veya droid bounty hunter falan olsak, adamlarda sistem hazır zaten droid companionlar için olan birsürü parça var buları bu classa uyarlayıp bir skill tree ekleseler fena olmazmıydı? droid classı demek bastan seneryo-dialog hazırlamak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Droid classını bilemiyorum ama kendi droidimizi yapabilsek güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Finishing blow var zaten meleelerde, white melee hitlerde son vuruşta çift kılıcı sokma falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Class aradıktan sonra neler neler çıkar ama adamlar minimumda tutabilmek için yırtındılar yıllarca, sırf denge olayını basite indirebilmek adına. Yaptıkları bu senaryo sistemi yüzünden ek paketler de bile yeni class beklememek gerekir, tabi baştan hazırlayıp ek paketle geçiririz diye düşünmedilerse (örnek JTL). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bence çok iyi olurdu ya droid falan oynayabilsek hatta jawa oynasak kötümü olur lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 siz dön AoC ye :P Lagsız oyun oynuyoruz artık. geç oldu ama :P ayrıca House of Crom zindanı çok güzel olmuş. içinde dışında pvp de dönüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yok hacı verdim aoc accimi ben malesef... artık swtordayım uzun sürede kalıcam sanırım... star wars galaxiesden sonra ilaç gibi geldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bu mesajı okudum. Sonrasında aldığım ilk görevde droid oldum. ss alıp koyacaktımda, forumun espri seviyesini daha da düşürmeyim diye vazgeçtim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 mouse droid olup vınn vınn diye ortamlara akmak istiyorum ben, bide sanki droid kelimesi lucasa aitti telif hakkı falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Vulcan_Lionheart said: evet age of conandaki finishing blowlar olsa şöyle cinematiclerdeki gibi saberi soksak çıkarsak adama son darbede süper olmazmıydı? olmazdı, mmo tarihinin en kötü olayı filandı o. dangoz karakterin kendi kafasına göre artislik yapacağım derken arkadan şişlenmesi veya uçurumdan uçması = paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 finishing moves sırasında immune oluyordun diye hatırlıyorum ama. tabi animasyon uçurumdan düşmene neden olabiliyordu sanırım dur lan tamamlıyım şu vuruşu derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar