Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Şimdi Lordun vassa'lıyız ve bize fief yani toprağını verdi bizde karşılığında savaşlarında yanında oluyoruz ve toprağın kirasını ödüyoruz. Zamanla öyle bir güçlendik ki Lordun birliğini tokatlayacak kıvama geldik (elbette bir sürü vassalı var ancak kendi ordusunu tokatlayacak kıvamdayız) fief anlaşmasını ve vassalık yeminini bozup ordusunu bozguna uğrattık ve land lord'u yakalayıp öldürdük. Bu durumda ne olur? Kral mı oluruz? Tüm Vassal'lar bize savaş mı açar toprakları geri almak için? Yoksa daha farklı birşey mi gelişir merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ağzına vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tek başına yapamazsın onu lordu öldürürsen diğer beyleri bağlılıklarını almadan sadece lordun kendi bölgesini alırsın lord ilan edilmen için diğer vassalların desteklerini alman gerek alamadıgını tokatlarsın en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kral olamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Diğer vassal'lar seni öldürüp aralarından politik ve askeri olarak güçlü birini regent yaparlar eğer lord'un hayatta erkek akrabası varsa ki fostering kurumu nedeniyle vardır da. Ancak çoğu vassal'ın desteğini toplarsan yapabilirsin. Bağımsızlığını ilan etmen en iyi çözüm iyi bir ordun varsa. Ama tüm ordulara karşı çıkacak kadar bir ordu gerekir ki lord buna izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Crusader Kings'de sanırım bunu simüle edebilirim 2. çıkarsa deniyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 feodel düzen iyiydi ya geri dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 doğuda devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 crusader kings için soruyorsan ünvanı üzerinde hak iddia etmiş olman lazım, claim title yani. sadece öldürmekle sana kalmaz, sıradaki veliaht kimse ona geçer. ck2'de ise title için savaş açıp kazanmak ve kabul ettirmek lazım. ama kral yanına diğer tebasının askerlerini de alabileceği için ülke çok ufak değilse ezip geçer heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 mardox said: doğuda devam ediyor? avrupada ki gibi hacı ya müslümanların ki sarmaz o kadar CK'de bile oynayamıyorsun müslümanla düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Amerikada ki eyalet sistemi derebeylik sistemini andırmıyor değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 land lordu indirdikten sonra digerleri seni sınar.hesaplarına göre hareket ederler seni alt edeceklerini düsünürlerse sana savas acarlar yok seni üstün görürlerse el öpmeye gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 günümüz versiyonu. franchiselık alıyorsun, o kadar iyi satış yapıyorsun ki bayilerin toplamından daha fazla. düşünüyorsun ki firmayı ben geçindiriyorum firmayı ele geçireyim diyorsun. ele geçiremiyorsun çünkü franchise aldığın firmanın hisseleri başkalarının elinde. borsadaki hisseleride hepsi açık değil. eline veriyorlar. orta çağ versiyonuna gelince. en azından uğraştı adam. başını verdi ama bir ideali vardı diyorlar. sonra spartaküs tadında anılırsın. :) hehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mount&Blade oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kiliseyi arkana alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Kralın karısı ve kayınbiraderine dikkat etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Lord gerzek değilse senin o kadar güçlenmene zaten izin vermez. Bi şekilde hallettin diyelim adan sayılan birisiyse varisinin ardında duracaktır diğerleri. Sana yine hüsran, sana yine hasret var bu işin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 SeaGle said: Mount&Blade oyna Onda denedim ama oyundan kaynaklı bir hata var aldığı fiefleri otomatik geri veriyor sap gibi kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 feodal agede bişey yok abi. biraz işçi basacaksın. racksı at sonra hemen castle. ama ekonomiyi oturt önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 toprağını fazla başarılı işletirsen bir süre sonra önünü kesiyolar sen bu toprağın çeyreğiyle de hayatını sürdürürsün eyvallah diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 3 rax pikeman rush diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yav said: toprağını fazla başarılı işletirsen bir süre sonra önünü kesiyolar sen bu toprağın çeyreğiyle de hayatını sürdürürsün eyvallah diyolar Ahaha toprağı ben değil köylü işletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Lorrotar said: 3 rax pikeman rush diyorum ben. eline alırsın oyunu verirsini direl. o arkada manatarms beklemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 feodal çağda fazla çıkartırsan başını çöreklenirler. en güzeli azıcık aşım kaygısız başım. tarlanı işlet ama çok zengin olduğunu belli etme öyle geçin git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar