ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Saeros said: kız sarhoşken nikahı basıcakmış hata etmiş (tu) /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 çok acıklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bir arkadaş ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 O kızın yaşı kaç ? Merak etttim şimdi acaba kadınlara özgü bir aptallık mı bu umut verme sonsa yan çizme yoksa yaş la mı alakalı ? Bundna dolayı kızın yaşını sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Yok ya, kız yalan. Soru işaretleriyle dolu, kendi bile ne istediğini bilmiyor. Ağzına mıçtı çocuğun tabiri caizse. Böyle şeyler insanı yıpratır, doğruyu görmemize rağmen hep yanlış kararlar aldırır ve saçma bir düzenin içine sürükler. Arkadaş travmayı atlatmış durumda, herşeyin farkında ancak içi acıyor belli yani. Bu durumu da zamanla atlatacağına inandırmış kendini. Umarım en kısa sürede kafasından da atar ve tecrübe olur bu olay ona. Siz de öyle ilk dakikadan heveslenmeyin herşeye ne kızlar var bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 alkollü hikaye birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bu bir arkadaşım diye başlayan şeyler genelde insanın kendisinin başına gelip yediremediği için arkadaşıymış sorunu yaşayan şeklinde oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 valla mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kavurma said: Çok uzatmak istemiyorum, konserden sonra iki gün geçmiş kız buna tek bir mesajla arkadaş olarak kalmanın daha makul olacağından bahsetmiş bu da tabi iki gündür köpek gibi sevinçli sevinçli ortalarda dolanıyordu bu mesajdan sonra kafayı sıyıracak dereceye geldi. Edit : Sohbet sırasında ikisi de sarhoş değilmiş, bunun üzerine yemin etti çocuk. bu ne lan ajdhasdgja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Adam kız arkadaşı olma ihtimalini bile sevmiş fghjdsghdjj BİDE OLSA NABCAK !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuya öyle bir başlamışsın ki gerçekten bir derdi var sanmıştım. Bence kızdan vazgeçsin. Korkularım var diyen, 2 günde bir karar değiştiren kızlardan korkucaksın. Adamı manyak eder. Hiç uğraşmasın kafası daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 dalga geçmeyin arkadaşımla cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kız üniversite öğrencisi ve ingilizce biliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bir arkadaşım ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ben bu thread'e nasıl kaymamışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çocuğun penisinin küçük olması ve 2 gün sonra kızın bunu farketmesi durumu olabilir. yada kulağına gitmiştir. göze hitab etmediği kesin keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sanırım kızın vajinal akıntısı var ya. ondan olmadı onların işler. kara marhem sürsün öle bişey varsa alıyomuş hemen. sonuçta burası bir forum ve birbirimizi bilgilendirmek her üyenin görevi ve sevgi saygı çerçevesinde birbirimizi kırmadan fakat şefkatle tanımalıyız. Yazıma hrant dink diyerek devam ediyorum ve bitiriyorum. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Myshkin said: Abi basbayağı kız alkolün etkisiyle gideri var demiş. Sonra ayık kafayla yok olmaz demiş olay bundan ibaret. barnacle said: demek insan böyle meriç oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 arkadaşlar bir arkadaşım babasıyla sevişmek zorunda kalmış ve arkadaşım erkek ve babası babun. lütfen yardım edin ne yapacağımızı bilemiyoruz şu anda çılgınlar gibi bağırıyor hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 muz ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ya çok üzülüyorum çocuğun durumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bunun doğal bi süreç olduğunu hissettirmeniz lazım kısaca sen de babuna gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yapacak bisey yok kardes, curse bu sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 xunn said: Ben bu thread'e nasıl kaymamışım ya 4 günlük yokluğunda 3 epic thread kaçırdın valla ofksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 korkularım var diyen kızdan hayır gelmez hacıboy. Yani bu bildiğin aklım başka yerlerde deme yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar