Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir arkadaşımın problemi

kavurma

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Yok ya, kız yalan. Soru işaretleriyle dolu, kendi bile ne istediğini bilmiyor. Ağzına mıçtı çocuğun tabiri caizse. Böyle şeyler insanı yıpratır, doğruyu görmemize rağmen hep yanlış kararlar aldırır ve saçma bir düzenin içine sürükler.
Arkadaş travmayı atlatmış durumda, herşeyin farkında ancak içi acıyor belli yani. Bu durumu da zamanla atlatacağına inandırmış kendini. Umarım en kısa sürede kafasından da atar ve tecrübe olur bu olay ona. Siz de öyle ilk dakikadan heveslenmeyin herşeye ne kızlar var bakın..
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

Çok uzatmak istemiyorum, konserden sonra iki gün geçmiş kız buna tek bir mesajla arkadaş olarak kalmanın daha makul olacağından bahsetmiş bu da tabi iki gündür köpek gibi sevinçli sevinçli ortalarda dolanıyordu bu mesajdan sonra kafayı sıyıracak dereceye geldi.

Edit : Sohbet sırasında ikisi de sarhoş değilmiş, bunun üzerine yemin etti çocuk.

bu ne lan ajdhasdgja.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım kızın vajinal akıntısı var ya. ondan olmadı onların işler. kara marhem sürsün öle bişey varsa alıyomuş hemen. sonuçta burası bir forum ve birbirimizi bilgilendirmek her üyenin görevi ve sevgi saygı çerçevesinde birbirimizi kırmadan fakat şefkatle tanımalıyız. Yazıma hrant dink diyerek devam ediyorum ve bitiriyorum.

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...