Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Merhaba arkadaşlar.Çeşitli restoran,bar ve cafelerde müzik yapmaya başlayacağız.Şu anda enstrumantal olarak hafif tuşeyle caz klasiklerini yorumluyoruz.Şimdi size bir sorum var.Siz böyle lüks bir restorana gittiğiniz zaman ne tarz bir şeyler dinlemek istersiniz?"Ah be şunu çalsalardı süper olurdu!" dediğiniz parçalar neler?Sayenizde gelebilecek istek parçaları tahmin edip,repertuarımıza eklemeyi düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Misket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 arjantin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Fix birşey ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Sadecen enstürmantal mi? sözlü hafif batı müziği falan? aklıma şimdi gelmiyor da, geldikçe ona göre yazarım. bir de hangi enstürmanlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Besame Mucho var zaten teşekkürler =).Evet sadece enstruman var ama vokal partisyonlarını ensturmalarımızla çalıyoruz.Gitar,kontrbass,tenör saksafon,klarnet,piyano enstrumanlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Şuan dinlediğim şu şarkı olabilir o zaman mesela. Angel Eyes-Jack Jones http://www.youtube.com/watch?v=fuZbA4SYCsA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ben Webster'dan gir, Benny Golson'a gelince sağa dön. Ordan Bill Evans'ı görene kadar ilerle. O civarda zaten Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Frank Sinatra'yı da yan yana görürsün. :D Ha diyosan biraz daha yeni, ordan geri dön ilk Re:Jazz'dan sol yap bu kez. Sonra sağlı sollu Emilie-Claire Barlow, Michael Bublé falan görücen. Ordan devam ettin mi karşına önce Diana Krall çıkıyo; biraz daha ilerledin mi Metropolitan Jazz Affair çıkıyo zaten. Orda sağa baktın mı Koop var bi de. falan. edit2: ilk postu doğru düzgün okumamıştım. neyse yine de dursun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Direk su jazz müzik sitesini vereyim, bayagı iyi, türlere ayrilmis sekilde, begenirsiniz secersiniz falan; http://www.jazzradio.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 o site çok iyidir ya evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Siteyi bilen birini gorunce seviniyorum mehihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Hehehe jazzradio da koyulmuş =).Aslında şu anda repertuarımızda 45-50 tane jazz klasiği mevcut.Sanatçılardan ziyade şarkı isimleri daha güzel olur =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 jazzla pek alakası yok ama loreena mckennitt den la serenissima,blacksmith falan enstrümental çok şık olabilir.aklıma geldikçe bişeyler yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Take five ın her zaman gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 nerde calcaksınız bilmiyorum da nick collione, dave koz, jeff lorber, ramsey lewis çalarsanız peşinizden hiç ayrılmam sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bu senko bambaşka bir adam. http://www.youtube.com/watch?v=0zU5OxcTJXY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 C'est si bon, broadway, bye bye blackbird, autumn leaves, how deep is the ocean, you'd be so nice to come home to falan? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Akhlaur said: Take five ın her zaman gideri var. Edit: Oha jazzradio.com neymiş öyle, inanılmaz. Radioparadise'ın hemen yanına koydum bunu, bi onu açarım bi bunu oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Eğer teknik bizi yolda bırakmaz diyorsanız: Uehara Hiromi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Kojiroh said: Edit: Oha jazzradio.com neymiş öyle, inanılmaz. Radioparadise'ın hemen yanına koydum bunu, bi onu açarım bi bunu oh yes. Ehe, mutlu oldum. EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Phyxinsevgilisi said: Direk su jazz müzik sitesini vereyim, bayagı iyi, türlere ayrilmis sekilde, begenirsiniz secersiniz falan; http://www.jazzradio.com/ terazini kırdım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 GERGE said: Eğer teknik bizi yolda bırakmaz diyorsanız: Uehara Hiromi. şu kadını rock dünyasının michael angelo'suna benzetiyorum ben. Bir türlü sevemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Son albümünü dinle bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Jazz standartlarını döşeyin direk, artık nasıl yorumlayacağınız size kalmış. Piyano varmış grupta Ahmad Jamal, Bill Evans, Herbie Hancock, McCoy Tyner her türlü gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar