Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 no you're wrong you dont know anything! you never supported me! fuck the police lol. PARDON CAPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 burası bi TÜRK forumu TÜRKÇE konuşur musun arkadaşım iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hem iyilik yapip hem kendimi mutlu ediyosam combo point gelir lan, ne guzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Anket sonuclari cok iyimser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bencillik kavramı bence öle bişi değil. hadi sizin dediğiniz gibi olsun, yine öle de olsa "iyilik yapmak" ve sonrasında hissettiğin duygunun adı bencillik değil. yani başka bişi koy adını ama bencillik koyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Deacon said: Yok. Var diyen ya yalancidir ya. Yoo, var. Az var ama var altruism. Bazı iyilikler zaten direk bireyi iyi yapmak yerine dünyayı daha güzel bir yapmayı çok dilemek için yapılır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 o yine de bi yerde "ben dünyayı bir adım daha ghüzel yapmaya yardım ettim. cok süper bi insanım hehe" gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Öyle diyorsan öyle olur. Her zeki insanın bencil oldugu önermesi kadar aptalca bir önerge o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sadece ananızın babanızın yaptığı iyilik bencilce değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ulan düdük, şimdi Gökçenlerde size pizza ısmarlarsam ben mi bencilim, karnı doysun arkadaslarımın diyorum mesela. Allah kahretsin seni Gökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 o iyilik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 pizzadan iyilik mi olur yeaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu gereksiz topik garbage a gitmeden postum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Saeros said: pizzadan iyilik mi olur yeaea Hiç acıkmadınız mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 pis zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 napae said: Çok sevdiğim birisini mutlu etmek için iyilik yaptığımda bile o kişi mutlu olduğundan dolayı mutlu oluyorum. ^^ +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 cognitive dissonance, we all owe you one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 5 sayfa mı niye ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 son yaptığım iyilikte 2gün uykusuz şekilde msan ve vdsl optimize ettim. hiç te mutlu değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 birisine yol tarif ettigimde mutlu olmuyorum zaman kaybediyorum ama aynı zaman iyilik yapmıs oluyorum. evet var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 refleks iyiliği en güzel cevaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bence pizza güzel bi iyilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 >İnsanların iyilik yapması. >Yaptıkları iyilikten gelen counter mutluluğun yapanı bencil yaptığı önermesi. >My face: http://i.imgur.com/3iyUx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bencil yanlış kelime yoksa önerme doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 xunn said: >İnsanların iyilik yapması. >Yaptıkları iyilikten gelen counter mutluluğun yapanı bencil yaptığı önermesi. >My face: http://i.imgur.com/3iyUx.gif Son kısmısı aynı ben lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar