LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Sixoms said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/67649/cay-demlemeden-once-abdest-alip-25-kez-estagfurullah-cekmek onemli detaylar bunlar :)hayata bakış açım değişti,yeşil çay yaparken 50 kere Estağfurullahn çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 BaaL said: http://imgim.com/ibretalindi.gif AHAUHSDUASDSAFDŞSFİFLWECKSDÖVEWÖĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 50 kere "estağfurullah" diyene kadar çay iyice demleniyor zaten. 50 kere "Ayyayaya Coco Jambo ayyayai" diyebilirsen dünyanın en güzel çayını yapıyormuşsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bugün bi bap bap barabbop diyerek denicem yarın da senin dediğin gibi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bence komik bile değil, daha çok ürkütücü Bildiğin manyaklık bu yani ne Arabı ne Talibanı ne Aczmendisi böyle bir dengesizlik yapmaz, neyin kafasındalar neyin özentisindeler neyi topluma sokmak istiyorlar anlaşılır şey değil. Üstelik bu adam TRT'de "devlet kanalı"nda çalışıyor ve bizim vergilerimizle cip-villa alıyor, sözler kifayetsiz kalıyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 somâli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Çayı böyle demleyen adamın, ibadeti nasıl olur acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bence komik bile değil, daha çok ürkütücü Bildiğin manyaklık bu yani ne Arabı ne Talibanı ne Aczmendisi böyle bir dengesizlik yapmaz, neyin kafasındalar neyin özentisindeler neyi topluma sokmak istiyorlar anlaşılır şey değil. Üstelik bu adam TRT'de "devlet kanalı"nda çalışıyor ve bizim vergilerimizle cip-villa alıyor, sözler kifayetsiz kalıyor artık... Sadece Samanyolu TV ve bu program özelinde baktığım zaman problem görmüyorum şahsen zira uydu üzerinde dini propaganda yapan bir çok kanal var ve bu kanalı o kategoriye koyabiliriz çok rahat. Diğer yandan herkesin bu kanalı seyrettiğini de sanmıyorum dolayısıyla bir tehlike arz etmiyor benim gözümde. Ancak bu adamın TRT'de çalışıyor olduğunu bilmiyordum ben, ürkütücü olan kısım burası sanıyorum. Hoş, senelerden beridir hız kesmeden devam ediyor kadrolaşma her kurumda. Eskiden olsa eğlenceli bulurdum ama artık iş ciddiyete bindikçe gülesim gelmiyor böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 uzun saçlı olanda tam böyle çekim bittikten sonra tıgkkkksssssssskıhkıhkıh diye gülecek bi tip var. dolayısıyla %100 tşk geçilmiş bence programda. uzun boylu olan da tşk bi adama benziyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tek umudumuz nuclear war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yeni mission impossible filmini izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 DoruK said: uzun saçlı olanda tam böyle çekim bittikten sonra tıgkkkksssssssskıhkıhkıh diye gülecek bi tip var. dolayısıyla %100 tşk geçilmiş bence programda. uzun boylu olan da tşk bi adama benziyo zaten.Sen pek televizyon izlemiyosun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aquila said: yeni mission impossible filmini izledin mi? ı ıh nuclear war da mı kesmiycek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Tyrannus said: tek umudumuz nuclear war Senin evin sayesinde masterladık zaten survival'ı bence. Breeze gibi geçer nuclear era. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 allahu ekber woohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Su Tyrannus'taki mor gorili her gördügümde beşlik uzatıp ''ÇAK'' diyesim geliyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 neyse gidip bi cay koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Tyrannus said: ahahahahaha bonzi. cok yakışmış kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 video tanıtımları çok iyi ya alkıslaryasayanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 çay bi silktirip gidip demlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar