applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ya Diablo 2 oynayayım dedim tekrardan.. oyun acıldktan belli süre sonra böyle renkler sacmaliyor fln.. kırmızılar yesiller fln cıkıo garip seyler oluo. bunu ayarlamak icin bişey vardi sanki neydi o ? grafikler bozulmadan oynamak istiyorum duzgunce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 up..!! yok mu çözumu bilen ya :D agız tadiyla oynamak istiyorum win7 32bit sistem bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 masaüstünde sağ tıklayıp screen resolution de. o ekran açıkken gir bi oyuna, öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Win 7 de aeromu kapatıyorduk yoksa win xp (classic) modamı geçiyorduk tam anımsayamadım ama bunları bir dene düzeliyor olması lazım bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sağ tuş özellikler şunlardan biri yada hepsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bazen worms world partyde de oluyor o. diablodakini yönetici olarak çalıştır, üst mesajdaki şıklar, ya da uyumluluk modunu xp sp2 ye ayarlayarak gidermiştim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 linkteki 2. post ise yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ya yaptım burda söylenlen seyleri.. oyun acılıo 5 dk normal oynuyorm sonra birden yine renkler birbrne giriyor :( xp sp3 te calstrdm masaüstü olustrmayi devre dısı bıraktm ekran çözunurlulgu acıp girdm olmadi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bi patchle çözünürlügü arttirabiliyodun baya küçülüyodu karakterler falan ama büyük monitorde manastirin girisinden katedral girisini falan görebiliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Exploreri kapatıp deneyebilirsin hatta du Notepaddan bunu hedehudu.bat olarak kaydet oyun klasörüne at bi dene bakalım. taskkill /F /IM Explorer.exe game.exe <- yada neyse diablonun exesi Start explorer.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar