Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 türbanı falan geçtim o sorun değil de resmen mal olun, koyun olun diyor işte dahası yok. asıl doğru bulan var ona şaşırdım ben en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bir geminin iki kaptanı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kaptan dediğin felsefik bişi zaten, bence olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kadin gerizekali olmayi tavsiye etmis ya resmen harika ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 said: “Dizilerdeki kadınlar dediğim dedik, akıllı. Mesleğin olsun, eşine muhtaç olma denilen kızların evlilikleri yürümüyor. Erkeğin üstünlüğünü kabul etmeli” http://i.imgur.com/utZ3F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bone said: Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım aynen işte o zihniyet! sırf kapalı bir hanımefendi olduğu içün, bugün, her sabaha misal Nihal Bengisu Karaca okumadan başlayanların neler kaçırdığını açıklama zahmetine bile girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://verydemotivational.files.wordpress.com/2011/05/demotivational-posters-the-kitchen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hmmff off bugun yanlislikla dizideki kadinlar gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 edit girmim konuya:) burda çok rage kokuyo:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Oski said: Bone said: Red said: kadının resmini görünce yazıyı okuma gereği bile duymadım aynen işte o zihniyet! sırf kapalı bir hanımefendi olduğu içün, bugün, her sabaha misal Nihal Bengisu Karaca okumadan başlayanların neler kaçırdığını açıklama zahmetine bile girmiyorum. DAFUQ serisi burada başlıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi resmen verin demiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Oski said: işte o zihniyet! hangi zihniyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar