Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FC Barcelona cheaters liers actors

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

Barca nın son 4 yılda oynadığı toplam 50*90=4500 dakikadan, 5 dk. lık o da geneli mimli oyuncular üzerine çıkarılan bir video çok ilginç gerçekten, buna bile prim veriyor oluşunuz. Neden mi, çünkü aslı spoiler da.

FC Barcelona Real Madrid 2–0 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 2–6 (1–3)
FC Barcelona Real Madrid 1–0 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 0–2 (0–1)
FC Barcelona Real Madrid 5–0 (2–0)
Real Madrid FC Barcelona 1–1 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 1–3 (1–1)

Oynanan son 14 maçta 9 galibiyet 5 beraberlik var. 2-6, 5-0 da kaymağı.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lcp54ku4z21qdfogjo1_400.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Barca nın son 4 yılda oynadığı toplam 50*90=4500 dakikadan, 5 dk. lık o da geneli mimli oyuncular üzerine çıkarılan bir video çok ilginç gerçekten, buna bile prim veriyor oluşunuz. Neden mi, çünkü aslı spoiler da.

FC Barcelona Real Madrid 2–0 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 2–6 (1–3)
FC Barcelona Real Madrid 1–0 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 0–2 (0–1)
FC Barcelona Real Madrid 5–0 (2–0)
Real Madrid FC Barcelona 1–1 (0–0)
Real Madrid FC Barcelona 1–3 (1–1)

Oynanan son 14 maçta 9 galibiyet 5 beraberlik var. 2-6, 5-0 da kaymağı.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lcp54ku4z21qdfogjo1_400.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

abi biz real taraftaır yada barça taraftarı değiliz ki.kim kupa almış kim 5 atmış çok problem değil.hangi takıma sempati duyuyorsak öyle kendi çapımızda takılıyoruz

ben barceloanın oynadıgı futboluda sevmiyorum.bütün kupaları almış messi varmış en iyiymiş beni ilgilendirmiyor.üstelik birde çirkefler sdfs

doğma büyüme katalan gibi davrananlar daha komik

Sosyal ağlarda paylaş

madem dogustan realli degilsin niye bunu kovalıyosun? 6 7 kere foruma koyucak kadar dertlisin ve takip ediyosun. Barcelona onunden yemegini mi aldı? Sadece haterim demekle bitmiyo olay var demekki bisey.

Aha bak barcada oyuncular kendini yere atıyo zaten kotu takım sırf bununla kazanıyolar son 5 senede kendilerini yere ata ata sadece 12 mac kaybettiler.

Eger 3 tane oyuncu 100 macta 10 kere kendini yere attı diye bi takım sevmiycek olsaydık turkiyede galatasarayı da tutamazdık arif var diye tek basına su 10 pozisyonu tek macta yaratıyodu massallahı vardı.

sanki dunyanın her takımında kendini yere atan adam yokmus gibi video cıkarıp tu pis kaka diyip sora da "izlemeyi sevdigin" takımı savununca "dogustan katalan mısın" sorusuyla karsılasmak da baya komik tabi.

Ha bi de aklıma gelmisken benim barcelonayı "dogustan katalan" gibi tutma hakkım ne kadar yoksa burdaki herhangi birinin de fenerbahceyi "dogustan kadıkoylu" gibi tutma hakkı yok. bi takımı destekleme istegi mesafeye, dogdugun yere baglı degil. Isteyen istedigi takımı tutar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...