Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Benim ne kadar iğrenç futbol oynadıgımı burda bilen biliyor diyorum acaba ben galatasaray reserve falan mı gitsem bir servet kadar oynarım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Tirbünden küfretseler psikolojisi bozulacak çocuğun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 oha velet dedik iyi dripling yaptı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 BEYLER SAHAYA LİSELİ GİRDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ahah aklıma ağlama melis karıkatürü geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yavrum ya.. bana orta yapın diye ellerini nasıl açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 SABRİ NASIL KOŞTU ÖYLE AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yemin ediyorum o momentumla adam öldürürdü sfgasgagaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yalnız bu okan üç vakte kadar uzatmalarda falan girmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Of ne vurdu sabri ehehüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sabri bişeye sinirlenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Sabri kırk yılın başı kaleyı bulan şut yapmıştı ne güzel onu da çıkarttılar ya ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mithat said: Benim ne kadar iğrenç futbol oynadıgımı burda bilen biliyor diyorum acaba ben galatasaray reserve falan mı gitsem bir servet kadar oynarım kesin. Abi benim bir Eastpak çantam var haki renkli, Markafoni'den almıştım, o da oynuyor Servet kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Çantan en azından hata yapmıyordur abi bence yine servetten iyi olabilir benim hata yapma ihtimalimden dolayı servet kadar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 servet bu saatten sonra ilk 18 e bile alınmamalı.bugün ki hataları istemeden yaptığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 son 3 maçta 12 gol.. avea gs mobile ile gol başı 100 mb dan toplam 1.2 gb havadan kota hakkı geldi. tşeekkrler galatasray aynen böle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Yalnız şu defans kurgusunu gördüm de, Rijkaard ne yapsın zamanında dedim. Üstüne bir de bu defansın önünde oynayan BAM, kalede Leo Franco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 adana demirspor'un logosu efsane ötesi bence. havayolu şirketi gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bu arada rotasyon yaparken 11 yedek başlamak da yersiz oluyor bazen, aralara en azından omurgadan 2-3 adam serpiştirmek gerek. Misal ileride Elmander veya Baros ortada Melo veya Selçuk oynamalıydı rakip, şartlar, iddia ne olursa olsun. Arsenal bile FA cupa senelerdir bebelerle çıkarken, bir maç Nasri'sini, bir maç Fabregas'ını koyuyordu 11'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Maçı izleyemedim, şimdi özete baktım, çok bişi anlaşılmaz tabii de goller ne güzelmiş öyle yahu, hepsi çalışılmış organize goller, ilk golde Ayhan'ın araya kaçması ve Engin'in koşusu, 2. golde Ayhan şut çekerken ceza sahasını parselleyen 3 ofansif adam, üçüncü golde Sabri'nin indirmesi ve Sercan'ın araya kaçması... Bir tek son gol bireysel çabayla atılıyor, kalanlar çok net çalışılmış tamamen takım uyumuyla gelen goller. Tamam rakip çok zayıftı da yine de önemli bu. Bir de Servet'in yedirdiği gol var, ona yorum yok. BulletRide said: Bu arada rotasyon yaparken 11 yedek başlamak da yersiz oluyor bazen, aralara en azından omurgadan 2-3 adam serpiştirmek gerek. Misal ileride Elmander veya Baros ortada Melo veya Selçuk oynamalıydı rakip, şartlar, iddia ne olursa olsun. Arsenal bile FA cupa senelerdir bebelerle çıkarken, bir maç Nasri'sini, bir maç Fabregas'ını koyuyordu 11'e Oynatabildiğin kadar yedek oynat derim ben. Arsenal toplam 22 tane futbolcusu olmadığı için öyle yapıyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Özeti izleyebiliceğimiz biyer var mı ya? uyuyakalmışım kaçtı maç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Ben de kacirdim varsa biri sevabina paylassin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 buldum bi tane özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Özet: http://dai.ly/w4jUaE Böyle rakibe karşı kadro madro mühim değil, sekizinci takım çıksın isterse. Takıma adapte edilecek genç elemanlara bile pek faydası olacağını sanmam böyle maçların. Ama az buçuk mücadele edebilecek takım geldiğinde biraz daha dengeli, serpiştirmeli falan kadro kurulması daha iyi olur hem dinlendirme hem adaptasyon için. Yine de "kupa kadrosu" olayından şaşmamak lazım güçlü rakip bile gelse, elensek de sıkıntı değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 http://www.focushaber.com/g-saray-a-demirspor-macinda-bicaklama--h-102395.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar