Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK 3. Tur | Galatasaray - Adana Demirspor | 10.01.2012

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

Bu arada rotasyon yaparken 11 yedek başlamak da yersiz oluyor bazen, aralara en azından omurgadan 2-3 adam serpiştirmek gerek. Misal ileride Elmander veya Baros ortada Melo veya Selçuk oynamalıydı rakip, şartlar, iddia ne olursa olsun. Arsenal bile FA cupa senelerdir bebelerle çıkarken, bir maç Nasri'sini, bir maç Fabregas'ını koyuyordu 11'e
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izleyemedim, şimdi özete baktım, çok bişi anlaşılmaz tabii de goller ne güzelmiş öyle yahu, hepsi çalışılmış organize goller, ilk golde Ayhan'ın araya kaçması ve Engin'in koşusu, 2. golde Ayhan şut çekerken ceza sahasını parselleyen 3 ofansif adam, üçüncü golde Sabri'nin indirmesi ve Sercan'ın araya kaçması... Bir tek son gol bireysel çabayla atılıyor, kalanlar çok net çalışılmış tamamen takım uyumuyla gelen goller. Tamam rakip çok zayıftı da yine de önemli bu.

Bir de Servet'in yedirdiği gol var, ona yorum yok.

BulletRide said:

Bu arada rotasyon yaparken 11 yedek başlamak da yersiz oluyor bazen, aralara en azından omurgadan 2-3 adam serpiştirmek gerek. Misal ileride Elmander veya Baros ortada Melo veya Selçuk oynamalıydı rakip, şartlar, iddia ne olursa olsun. Arsenal bile FA cupa senelerdir bebelerle çıkarken, bir maç Nasri'sini, bir maç Fabregas'ını koyuyordu 11'e

Oynatabildiğin kadar yedek oynat derim ben.

Arsenal toplam 22 tane futbolcusu olmadığı için öyle yapıyordu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Özet: http://dai.ly/w4jUaE

Böyle rakibe karşı kadro madro mühim değil, sekizinci takım çıksın isterse. Takıma adapte edilecek genç elemanlara bile pek faydası olacağını sanmam böyle maçların. Ama az buçuk mücadele edebilecek takım geldiğinde biraz daha dengeli, serpiştirmeli falan kadro kurulması daha iyi olur hem dinlendirme hem adaptasyon için. Yine de "kupa kadrosu" olayından şaşmamak lazım güçlü rakip bile gelse, elensek de sıkıntı değil sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...