pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 İhtiyaç dışında alınan hediye müsriflik bence.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 vakit geç olmadan editle bence, ilerde pişman olma
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 siz işi bilmiyosunuz ya, kızları mutlu etmek kolay bence.
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 parfümmüş falanmış hikaye bi şişe viski alıp hemşire kıyafeti giyip gelen gerçek düşünceli kadını bulursam bırakmıcam sdfs ne bilim striptiz olur pole dance olur.erkek kendi parfumunu kendi alır zaten bunlar daha iyi
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 lan beni eski sevgilim eklemiş resmen düşmandık biz birbirimizi öldürcek derece şimdi konuştuk hatundan ayrılmış kendisi yarın görüşcez 14 şubatta seks olurmu laa
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Llama said: lan beni eski sevgilim eklemiş resmen düşmandık biz birbirimizi öldürcek derece şimdi konuştuk hatundan ayrılmış kendisi yarın görüşcez 14 şubatta seks olurmu laa abi sen erkekdin bildiğim kadarıyla
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Llama said: lan beni eski sevgilim eklemiş resmen düşmandık biz birbirimizi öldürcek derece şimdi konuştuk hatundan ayrılmış kendisi yarın görüşcez 14 şubatta seks olurmu laa abi AHHAHAHA. yanlışlıkla özel mesaj attım. ve attığım mesaj özel mesaj olmak için çok kötü. lez mi? yazıp yolladım adama ahahahaha
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hatundan ayrıldı ne demek lan . aboov ahahahahahha
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Llama said: lan beni eski sevgilim eklemiş resmen düşmandık biz birbirimizi öldürcek derece şimdi konuştuk hatundan ayrılmış kendisi yarın görüşcez 14 şubatta seks olurmu laa Hacu şurada bir yere virgül koy bak yoksa başka anlamlar çıkacak
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 virgül hiç bi işe yaramıyor sanki orda ya
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Deacon said: Red zevkli insanmis. yılbaşında doğum gününde alınsın hediye sevgililer günü böyle farklı heyecanlar yaşamak için tam bahane olan bir gün ne bilim 1 gün otelde kalıp başbaşa jakuzi keyfi olur bişi olur.sonuçta seks temalı birşey olmalı al sana parfum diyip ilkokullu sevgililer gibi tripler hoş değil sdf
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 lan kendi hatunundan ayrılmış işte ale ale biz öyle diyoz kendi arkadaş grupta manita hatun falan
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Llama said: lan kendi hatunundan ayrılmış işte ale ale biz öyle diyoz kendi arkadaş grupta manita hatun falan abi hala anlamadım ben. kendi arkadaş grupta ne demek ya?
Bella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Llama said: lan kendi hatunundan ayrılmış işte ale ale biz öyle diyoz kendi arkadaş grupta manita hatun falan erkek mi eski sevgilin? sdf
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Red said: Deacon said: Red zevkli insanmis. yılbaşında doğum gününde alınsın hediye sevgililer günü böyle farklı heyecanlar yaşamak için tam bahane olan bir gün ne bilim 1 gün otelde kalıp başbaşa jakuzi keyfi olur bişi olur.sonuçta seks temalı birşey olmalı al sana parfum diyip ilkokullu sevgililer gibi tripler hoş değil sdf Aynen katiliyorum. Seksli herhangi bir seye acigim bende 14 subatta. Regular sex de olur.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bella said: erkek mi eski sevgilin? sdf bak gediz cad. sini unutmadım hala ona göre
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ikiz yatak alabilirsiniz bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=U5ZkeT3ZgPs
Öne çıkan mesajlar