Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En başarılı konsol? En.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

kara kutu, kirmizi dugmeli kollar.
bilen bilir.
hele bide onda bi ucak yarisi vardi, fuel falan aliyodun bitiyodu yoksa.
hacidan getirmisti nenem.

Yahu herkes mi kara kutu diyordu ona, bizde kara kutu derdik, ulan o zaman internet yok bişi yok herkes nasıl aynı ismi koymuş ahahhahaah

O dediğin shoot them up oyunu yanında birde Activision'un yaptığı uçak simülasyonu vardı, sanırım ilklerden biriydi, ondada uçağı indirip benzin alıyordun baya zordu indirmek genelde çakılırdım lol
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda bahsedilen oyun River Raid.

Ayrıca bana göre en başarılı ev konsolu NES'di, SNES değil. SNES zaten birçoğumuz oynamadık, insanlar ikisini karıştırıyor. Türkiye'de her 2 ailenin birince NES vardı 90'larda.

En başarılı el konsolu da Gameboy'dur ötesi yok çılgın alet.

Yeni jenerasyondan bence en oyuncu dostu alet 360'dır, en çile çektiren (özellikle multi'de) PS3'dür.

El konsolların da tartışmamız DS (versiyon olarak da lite diyebilirim)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben birçok oyunu coop ve competitive olarak oynadım PS3'de, bayadır da kulaklık falan fişman offical var elimde.

Birkaç sağlam altyapılı oyun haricinde hepsinde ses problemi yaşadım. Gelmiyor, gitmiyor vs. Genelde zaten oyuna davet etme olayı şaka gibi, mail'ine birşey düşer onu açarsan olmaz üçgen'e basıp davet kabul edicen vs, ya da adamı invite edicen xmb'ye dön oradan adama üçgen yap invite de. davet olayı çile. Arkadaşının oynadığı oyuna da dalamıyosun.

Genelde lag problemi yaşamadım yalan olmasın fakat olur olmaz oyundan düşmeler çok yaşadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

Ben birçok oyunu coop ve competitive olarak oynadım PS3'de, bayadır da kulaklık falan fişman offical var elimde.

Birkaç sağlam altyapılı oyun haricinde hepsinde ses problemi yaşadım. Gelmiyor, gitmiyor vs. Genelde zaten oyuna davet etme olayı şaka gibi, mail'ine birşey düşer onu açarsan olmaz üçgen'e basıp davet kabul edicen vs, ya da adamı invite edicen xmb'ye dön oradan adama üçgen yap invite de. davet olayı çile. Arkadaşının oynadığı oyuna da dalamıyosun.

Genelde lag problemi yaşamadım yalan olmasın fakat olur olmaz oyundan düşmeler çok yaşadım.

abi cogu oyunda oyun içinde arkadaşının oyununa girebiliosun vs

2008 oyunlarını oynadın herhalde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ps4ü E3 te tanıtacaklarmış diyolla.

eger show of yaparlarsa, eylül ekimi bulur heralde piyasaya sürülmesi.

dünyanın sonundan önce alabiliriz heralde.

sony avrupa'dan elemanlar birkaç yıl daha açıklama bile beklemeyin diyorlardı birkaç ay önce toplantılarda,

bunun üstüne geçen hafta merkezden de yine aynı açıklama geldi.

Daha PS3'ü kullanacağız, daha ömrü bitmedi ve birçok projeye yeni başladık dediler. Üstüne üstlük PS3'te yapılan hataların yapılmaması için çok detaylı çalıştıklarını ve PS4'ün gerçekten güçlü bir çıkış yapması için zamana ihtiyaç olduğu söylendi.

Büyük ihtimal üzerinde bayağı bir gelişme vardır. Yeni Xbox'un da üzerinde sağlam gelişmelerin olduğu biliniyor zaten ve yakın dönemde çıkması da bekleniyor çünkü Xbox 360 tamamen ömrünü tüketti artık, hani en fazla 1 sene daha dayanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

NES
Bilgisayar oyunları sektorunun bittiği yerden tekrar doğmasına neden olan konsol.
Türkğyede çok bilinmemesi ayrı. Ama internetten konsol diyince kimsenin aklına PS3 felan gelmez ne yazık ki

Sudur bu arada, bu donem 84 cokusu ve nintendonun olmus sektoru tek basina nasil sirtlayip ayaga kaldirdigi ile ilgili bi sunum yaptim, atarim bi ara buraya

Begenin begenmeyin 84den beri nintendo sektorun motoru oldu hep, oyunlarla ilgili tabular su and kirildi ise bunuda gene nintendo nun wii ilw yaptiklarina borcluyuz pc de dandik konsol portu oyunlari mikrosofta borclu oldugumuz gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...