cihant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 turuncu diyerek yine eşitliği sağlıyorum
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 şu an yeşil ama turuncuyu daha çok seviyorum sanırım.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 mavili istiyorum ben zamanında greasemonkey ile yapmıştım ama sonra phorum geldi temalar değişti uğraşmadım bi daha
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 cihant said: bu arada nasıl yeşil yapılıyor?? my pati---forum ayarları---template
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 yeşil açık bende, iş yerinde kaç kişi 'teknik bişiler okuyosun sandım da değilmiş' dedi. yıllarca turuncu da kullandım ama şimdi turuncuya dönünce çok göz yoruyor
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 turuncu kullanan adamin testosteron oranindan suphe duyarim
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 8+ sene falan turuncu kullandım son 2+ yıldır yeşilim bende ama başka renk istiyoruz artık, bi gri/siyah falan vardı sanki eskiden.
oldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 turuncuyu daha cok seviyorum ama yesili kullanıyorum
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bu arada, chrome varsa şunu kullanarak istediğiniz renk yapaiblirsiniz, anında geri kaldırma da var: https://chrome.google.com/webstore/detail/jbmkekhehjedonbhoikhhkmlapalklgn
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Norak said: bu arada, chrome varsa şunu kullanarak istediğiniz renk yapaiblirsiniz, anında geri kaldırma da var: https://chrome.google.com/webstore/detail/jbmkekhehjedonbhoikhhkmlapalklgn güzelmiş bu sarı yaptım çok kötü oldu pati mavide fena değil
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ne zaman konuya baksam anket sonucu başa baş.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bu kadar fifti fifti çıkabilecegine sanmıyodum helal olsun valla benim turuncu
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bir ara "ascraeus gray theme" kullandım. Sonra gözüm turuncu aradı. Yeşil çok şakirt geliyor bana. Cam göbeği gibi... dasaaa'nın da mavisi vardı. O da iyiydi.
Öne çıkan mesajlar