Loex Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://www.gamespot.com/pc/index.html?navclk=pc&tag=nav-top%3Bpc baktılar çok kayıp veriyolar fps ci gençleri marine olmaya çağırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Çizgiromanlara yıllardır veriyorlar, bu da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Kendi oyunları var fps bu ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1wwpvGKIHQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 şöyle bir dönemde gönüllü olarak orduya katılacak kadar manyak insanları nerden bulacaklarını baya iyi biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Supradyn said: http://www.youtube.com/watch?v=1wwpvGKIHQU şu da "direk real life army is even more awesome than fps army" reklamı bütün fpsi gençleri almak için yapılmış bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 O kadar eğitim görüyorlar noluyo? Iraklılar ve Afganistanlılar sapır sapır indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 loss exchange ratioya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Aket-Atum said: O kadar eğitim görüyorlar noluyo? Iraklılar ve Afganistanlılar sapır sapır indiriyo Nası indiriyorlar abi, gayet de düşük kayıp sayıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Aket-Atum said: O kadar eğitim görüyorlar noluyo? Iraklılar ve Afganistanlılar sapır sapır indiriyo evet thermopylae'den bile abartı öldürme oranlarından belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Adamlari nasil kandiriyorlarsa, herifler gercekten demokrasi, baris ivir zivir geyigine gittiklerini zannediyorlar, gecen bir eleman ben de katilcam falan dedi, noldu benzin fiyatlari cok mu yukseldi dedim, kavga cikiyordu direk sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 neyi garip geldi bu olayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 FPS oyunlarını zaten bunun için geliştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 mani said: neyi garip geldi bu olayın ? this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 garip değilde ilginç geldi şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ardeth said: şöyle bir dönemde gönüllü olarak orduya katılacak kadar manyak insanları nerden bulacaklarını baya iyi biliyorlar bizdeki gibi beleşe etinden sütünden yararlanmıyorlar ki? aktif görevdekiler çuvalla para alıyor valla. katılanların bir çok nedeni var. okul harcını ödemek için girenler çok. vatanım için canımı vericem gidip öleyim meheh diye katılan yoktur herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Eee? 2-3 yıl önce de veriyolardı? Hatta televizyonlara bile veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Bi ordunun reklamla askerliğe ikna etmesi ne güzel bir histir kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 burda o maaşları bağlasalar erlere gerçekten 70 milyon askerli ülke olurduk adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar