Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Özet olarak şudur: said: F.lux fixes this: it makes the color of your computer's display adapt to the time of day, warm at night and like sunlight during the day. Ekranın "sıcaklığını" değiştiriyo günün saatine göre ve akşamları göz yorgunluğu olayını acayip derecede azaltıyo, başta bu ne lan sarı sarı diye bi garip geliyo ama sonradan çok süper oluyo bildiğin bunsuz kullanamaz oldum artık bilgisayarı acayip rahatsız ediyo eski hali. http://stereopsis.com/flux/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,5589569,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bu arada aynen ben de çok alıştım olmayınca rahatsız oluyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,5985989,5985989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ayfona falan da kuruluyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 aradım o kadar yaa çıkmadıydı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 noktasız açmışlar hep, doğrusu noktalı olanı. sen haklısın bence :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Abi 10 sn önce turuncu oldu ekranım. Kısayoldan parlaklık kısıp açmayı devam edicem sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Biraz devam et faydasını görücen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben anlamadim mantigi. Aksamlari "göz yorgundur" deyip parlakligi kisiyo da, sabahlari "göz yorgun degildir, basayip parlakligi da adamin gözleri pörtlesin" mantiginda mi hareket ediyor program? Gözleri hep dinlendirsek olmuyor mu? Hadi isik sensörü olsa, odanin aydinligina göre ayarlasa anlarim da, saate göre ayarlamasi garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Şaçma bence de. Çok parlayınca elimle kısıyorum. Denemiştim zaten vaktinde kullanmayı, kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mirage senin soruna İsveç'ten destek gelmiş lol "Sara Ekholm" said: Yes I live in Sweden and I have sunset at 3 in the evening, but that doesn't mean it's night and that I want to go to sleep! And there is no option changing it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mirage said: Ben anlamadim mantigi. Aksamlari "göz yorgundur" deyip parlakligi kisiyo da, sabahlari "göz yorgun degildir, basayip parlakligi da adamin gözleri pörtlesin" mantiginda mi hareket ediyor program? Gözleri hep dinlendirsek olmuyor mu? Hadi isik sensörü olsa, odanin aydinligina göre ayarlasa anlarim da, saate göre ayarlamasi garip geldi. evet ışık sensörü lazım sanırım, şimdi şu anda yazıorm ofis tamamen aydınlık ama hava karanlık, kıstı ekranı böle bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 pati iyice turuncu oldu bu arada parlaklıkla oynamıolabu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Benim çalıştığım oda direk ışık aldığı için baya mantıklı saatte değiştiriyo ekranın sıcaklığını. Evet parlaklığı değiştirmiyo aslında "sıcaklığı" değiştiriyo: http://en.wikipedia.org/wiki/Color_temperature Ama tabi odanın parlaklığı gün ışığına göre çok değişmeyen bi yerdeyseniz çok fayda etmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 settingsten 4500k falan ayarlayın baya rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Odam pek güneş ışığı almıyor, sabah akşam lamba açık oturuyorum. Geceyi gündüze çeviren, piyasada bulabildiğin en parlak şu beyaz tasarruflu lambalardan aldım. Çok fazla okuduğum için ancak kesiyor. Bu program olmuyor ama, Ortamda ışık daima aynı kalıyor ve bilgisayar ekranı değişince kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Beyaz ışığa da daha çok göz yoruyo diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 şu programın faydalandığım en iyi dönemi yatmadan önce keyif dönemim benim. ışık kapalı oluyor. çekiyorum şarjdan laptopı. uykum gelene kadar takılıyorum yatakta. ışık kapalı olunca direk göze gelen ışığı yumuşatışı karanlıkta çok net belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Çok iyiymiş. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 aynen dibe dayadım çok memnunum herh nekadar tasarım yapsamda sürekli öle çok etkilenmedim anca baskıya verirken kapatıp açıyorum yanlış olmasın die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 baya iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 oha ben bu topiğe niye yazmamışım, muhteşem bir programdır flux. gözleriniz hayvan gibi yanarken bile pc kullanabilmenizi sağlar. kesinlikle olması gereken bi program o kadar söylüyorum. bu arada ilk başta çok kırmızı gelebilir ama alışınca farkı göreceksiniz. çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 indirdim şimdi deniyorum @2 critlemiş alışamadım gözlerimi şeetti dursun bi iki gün bakalım oyunlarda sıkıntı çıkartıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 akşamları filan bazen oyundan masaüstüne döndüğümde 1 snligine kapanıyo o an gözlerim kanıyo gibi oluyo çok başarılı bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar