Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psikolog / psikiyatrist / çok pahalı

sylvanas

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

Hepsi yalan. verdikleri ilaclarda daha kotu yapiyo baska bisey degil. hersey kafada bitiyo aslinda

Pati halkı yine noktayı koymuş.Psikiyatri okuyanlara acıdım lan bir bok olamayacağı halde 10-12 (sallıyorda olabilirim ama uzun bir dönem olarak kalmış aklımda) sene eğitim falan yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

kimyasal ve biyolojik muayene istiyorum aslında ama şak diye antidepresan yazıp bırakmasından korkuyorum. zaten bugüne kadar kafama göre üç ondan beş şundan antidepresan ve türevlerini kullandım. bünyemde artık konuşarak düzelecek şeyler olduğuna inanmıyorum, asıl aradığım psikologtan ziyade psikyatristler hakkında genel bi bilgi. hiç gitmedim, ne gibi beklentiyle gitmeliyim mesela? iş güç yuva tavsiyeleri için de teşekkürler ama bunlar ve türevleri denendi ve herhangi bi etkisi/iyileştirmesi olmadı. hala ayakta kalabilmiş fiziksel/ruhsal kısmım kimyasal bi bozukluktan şüphe ediyo. eskiden kapıya tekme attığımda ya da blek metıl dinlediğimde bile iyileşiyodum ama artık bi dakikadan fazla odaklanabildiğim bi şey yok. bi gidim işlemciyi gösterim istiyorum ne var ne yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hayata karşı ilgisizleşiyor, duyarsızlaşıyorsundur. istediğin, arzu ettiğin bir şey yoktur? tutunabileceğin bir şeyler, yaşamak için bir sebep bulman lazım. kendine yabancılaşıp hayatı duyarsızca seyretmek yerine hayata katılmalısın.

hiçbir ilacın insana yaşama isteği vereceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?20,6083062,6084048#msg-6084048
0ne said:

Hepsi yalan. verdikleri ilaclarda daha kotu yapiyo baska bisey degil. hersey kafada bitiyo aslinda

Pati halkı yine noktayı koymuş.Psikiyatri okuyanlara acıdım lan bir bok olamayacağı halde 10-12 (sallıyorda olabilirim ama uzun bir dönem olarak kalmış aklımda) sene eğitim falan yazık.

aslında onlarda tam olarak öyle başlamıyolar

-ulan oturduğumuz yerden para kazanıcaz, daha ne olsun ha ha ha

şeklinde başlıyolar, sonra bi bakıyolar çok geç artık herşey için,

gg no rmk diyip devam ediyolar.

Tamamen kendi görüşüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ilaçların pek bi etkisi yok. belki olabilir ama hem etki etme süresi en az 1-2 ay, hem de getirdiği yan etkiler pozitif yanlarından çok daha fazla. o ilaçların hiçbiri sorunu çözmüyor sadece geciktiriyor. 6 ayda kendi başına iyileşebileceğin şeyi senelerce kronikleştiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...