napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 İmzamı da güncelledim. Hadi bakalım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 iyi egitimli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Değilim. Psikoloji mezunuyum, bi tane de sertifikam var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 o zaman pipimle ilgili soru sorabilirsin, korktum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben bilinçli bi psikoloğum. Psikologların nasıl sorular sorup nasıl sorular soramicağını çok iyi bilirim tamam mı? HADİ BAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 0ne said: Hepsi yalan. verdikleri ilaclarda daha kotu yapiyo baska bisey degil. hersey kafada bitiyo aslinda Pati halkı yine noktayı koymuş.Psikiyatri okuyanlara acıdım lan bir bok olamayacağı halde 10-12 (sallıyorda olabilirim ama uzun bir dönem olarak kalmış aklımda) sene eğitim falan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Filmin birinde adamın biri hasta bi akıl kendini nasıl düzeltsin diyodu. Olaya bakış açım değişti yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hasta olan aklin 100% u degilki, hasta olmayan kismi duzelticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 @napaeee dikkat dağınıklığım var ders çalışamıyorum. haftalardır ders calıscam diyip mal gibi yatıyorum ve bu moralimi bozuyor aptal gibi dolaşıyorum sonra. nabayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Psikiyatriste git hemen ilacı dayasın! : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Flassh said: @napaeee dikkat dağınıklığım var ders çalışamıyorum. haftalardır ders calıscam diyip mal gibi yatıyorum ve bu moralimi bozuyor aptal gibi dolaşıyorum sonra. nabayım? Final dönemi sendromu. Finaller bitince geçecek abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kimyasal ve biyolojik muayene istiyorum aslında ama şak diye antidepresan yazıp bırakmasından korkuyorum. zaten bugüne kadar kafama göre üç ondan beş şundan antidepresan ve türevlerini kullandım. bünyemde artık konuşarak düzelecek şeyler olduğuna inanmıyorum, asıl aradığım psikologtan ziyade psikyatristler hakkında genel bi bilgi. hiç gitmedim, ne gibi beklentiyle gitmeliyim mesela? iş güç yuva tavsiyeleri için de teşekkürler ama bunlar ve türevleri denendi ve herhangi bi etkisi/iyileştirmesi olmadı. hala ayakta kalabilmiş fiziksel/ruhsal kısmım kimyasal bi bozukluktan şüphe ediyo. eskiden kapıya tekme attığımda ya da blek metıl dinlediğimde bile iyileşiyodum ama artık bi dakikadan fazla odaklanabildiğim bi şey yok. bi gidim işlemciyi gösterim istiyorum ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 gittim dikkat dağınıklığım vardedim. bir hap dayadı 1-2 hafta kullandım sıkıldım bıraktım bi işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hayata karşı ilgisizleşiyor, duyarsızlaşıyorsundur. istediğin, arzu ettiğin bir şey yoktur? tutunabileceğin bir şeyler, yaşamak için bir sebep bulman lazım. kendine yabancılaşıp hayatı duyarsızca seyretmek yerine hayata katılmalısın. hiçbir ilacın insana yaşama isteği vereceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 napae said: Ben bilinçli bi psikoloğum. Psikologların nasıl sorular sorup nasıl sorular soramicağını çok iyi bilirim tamam mı? HADİ BAAAY ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ad3m said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?20,6083062,6084048#msg-6084048 0ne said: Hepsi yalan. verdikleri ilaclarda daha kotu yapiyo baska bisey degil. hersey kafada bitiyo aslinda Pati halkı yine noktayı koymuş.Psikiyatri okuyanlara acıdım lan bir bok olamayacağı halde 10-12 (sallıyorda olabilirim ama uzun bir dönem olarak kalmış aklımda) sene eğitim falan yazık. aslında onlarda tam olarak öyle başlamıyolar -ulan oturduğumuz yerden para kazanıcaz, daha ne olsun ha ha ha şeklinde başlıyolar, sonra bi bakıyolar çok geç artık herşey için, gg no rmk diyip devam ediyolar. Tamamen kendi görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzgunkasli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hasta tehşisi yemen icin kafada 3 seans min gitmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Arkadaşından dolayı uzmanlaşmışsın sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sanırım arkadaşın "saw" tarzı bir terapiye ihtiyacı var "İ wanna play game" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 psikolog ne işe yarar ki ya? adam sana 2 soru sorar bişiler sallar paraları götürür hayvan gibi sdffas bu ara i wanna değil de i want to play a game olacaktı o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Abi ahahaha aklima ata demirerin gosterisi geldi. Muglada korku filmi cekilse ya diyo. Testere mugla falan. Simdi seninle bi oyun oynayivercem diye ahahaha hey allam yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ilaçların pek bi etkisi yok. belki olabilir ama hem etki etme süresi en az 1-2 ay, hem de getirdiği yan etkiler pozitif yanlarından çok daha fazla. o ilaçların hiçbiri sorunu çözmüyor sadece geciktiriyor. 6 ayda kendi başına iyileşebileceğin şeyi senelerce kronikleştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 maşallah herkes piskolog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 herkes psikolog olsa iyi herkes psikiyatrist bi halt bilmeden salak olmayın mongreller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Psikologa vereceğin parayı alkole ver her gün güzel güzel iç, sorunu çözemezsin ama ertelersin, nasıl olsa bir gün öleceksin ölene kadar ertelesen hiç bir sıkıntın kalmaz. Problem Psychologist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar