Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 o degil de, konuyla ilgili medyada haber yoksa ve askeriye detayli bilgi vermiyorsa bu adamlar bu tivitleri nasil atiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 fizban said: Mum_Chamber said: ah be ben yorumliycaktim, baskasi yorumlamis arkadasi =(yorum farkı programı yapalım senle. ehau valla radyoda boyle birsey yapsak cok komik olur. konulari canli takip edip sikayetleri yorumlasak, o anda kullanicilar yusuf yusuf olsa. cogzel olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 atılan 234982349 tvitin toplam iceriği: binlerce asker, cudi dağı, kimyasal silah, kürt anneler. mas histeri tümüyle durum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mum_Chamber said: ehau valla radyoda boyle birsey yapsak cok komik olur. konulari canli takip edip sikayetleri yorumlasak, o anda kullanicilar yusuf yusuf olsa. cogzel olmaz miyorum farkı da değil programın adını "çekicin içinden" falan koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bone said: ne güzel bir ülkedeyiz abi. sen adam gibi evinde oturup sakin bir yaşam varken, bilerek ve isteyerek dağa çıkıyorsun. şehirdeki insanların ırzına geçip, bombalayıp, yakıp yıkıyorsun, askerleri öldürüp köylüleri linç ediyorsun, böyle mi kurulmuş gerçekten pkk sakin yaşamından sıkılan sadistlerin kurduğu bir örgüt mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 aslında kendileri iyide çevreleri kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kurulma gerekçelerinden bahsetmedim orda ama nasıl kurulduğunu soruyorsan, neden kürt teali cemiyetinin olduğunu, yabancı destekli olup olmadığını veya abdullah öcalan'ın çıkış yaparken bu cemiyetle bir alakası olup olmadığını konuşmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bone said: ne güzel bir ülkedeyiz abi. sen adam gibi evinde oturup sakin bir yaşam varken, bilerek ve isteyerek dağa çıkıyorsun. şehirdeki insanların ırzına geçip, bombalayıp, yakıp yıkıyorsun, şuraya kadar tsk'yi mi anlattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ne Bone'un dediği gibi, ne de özgürlük savaşçıları karşı tarafın dediği gibi. Oradaki teröristlerin (gerilla da doğru bir terim insanlar kızsa da) çoğu birey olarak masum aslında, hayatı boyunca o ortamda büyümüş ve özgürlük ile bağımsızlık için uğraştığına inananlar genç insanlar. Bu noktayı unutuyor herkes, PKK çok eski bir örgüt. Artık PKK'ya katılanların çoğu hain sıfatına uymayan insanlar çünkü orada büyüyüp, yaptıkları şeyin doğruluğuna bebeklikten beri inanmışlar. Sorun nerede öyleyse? Her ne kadar aşırı görünecek olsa da, barışçıyız diyen BDP gibi kurumlarda. Onlar burada uğraştıkça doğudaki masum gencin inancı güçleniyor. Ve bizde biraz da, dillerine bile yalan diyen; ve bir terör eylemi olmaktan çıkıp nesilleri aşan bir hareket haline gelmesine izin veren devlette. Önüne geçmenin iki yolu var benim gördüğüm: ya toptan yıkım, ya da toptan ekonomik devrim bölgede. Yıllar geçtikçe ama bu nesil sorunu bizim büyük şehirlerimizde, Kürt'lükle ilgisi olmayan insanlarımızda da ortaya çıkmaya başladı. Solcular özellikle toptan Kürt milliyetçisi oldu. Toptan yıkım olursa olsun diyorum artık, ama bitsin. PKK'nın hayatta kalmasına yardım eden uyuşturucu gibi konular da var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 tamam gerge paşa, anında yıkıyoruz. hala ekonomi diyenler var bir de şaşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 GERGE said: Ne Bone'un dediği gibi, ne de özgürlük savaşçıları karşı tarafın dediği gibi. Oradaki teröristlerin (gerilla da doğru bir terim insanlar kızsa da) çoğu birey olarak masum aslında, hayatı boyunca o ortamda büyümüş ve özgürlük ile bağımsızlık için uğraştığına inananlar genç insanlar. PKKlılara gerilla deyince ne olduğunu ben de anlamadım? Gerillanın yüceltici/övücü bir anlamı yok ki? Gerillanın tanımı belli PKK'da gerilla tanımına uyan yüzlerce örgütten biri. Göte göt demek gibi bir şey. Teröre karşı tepkileri sadece televizyonlara çıkıp "gerilla demeyin" olan siyasetçileri göre göre onlar benzemiş millet. Bu garip davranışı başka türlü açıklayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Gerilla özgürlük savaşçısı, işgal altındaki halkın oluşturduğu sivil ordu demektir. Oysaki orada işgal falan yok tamamen TÜRKİYE toprağı orası. Dolayısıyla orada veya büyük şehirlerde terör saldırısı haramilik çapulculuk yapanlar vandallık yapanlar TERÖRİST oluyorlar, gerilla milis falan değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 gerilla adamların savaşma taktikleriyle alakalı bişey. bunlar gerilla olmanın yanında bir de teröristler. sen bunlara terörist demek yerine gerilla dersen başka yere çekmiş olursun. bunda da herkes gibi ben de art niyet ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 gerilla Fr. guérilla a. (geri'lla, l ince okunur) 1. Düzenli bir orduya karşı küçük birlikler hâlinde çatışan, hafif silahlarla donatılmış topluluk. 2. Bu topluluktan olan kimse. 3. Bağımsız bir biçimde hareket eden çete. Güncel Türkçe Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: Gerilla özgürlük savaşçısı, işgal altındaki halkın oluşturduğu sivil ordu demektir. Oysaki orada işgal falan yok tamamen TÜRKİYE toprağı orası. Dolayısıyla orada veya büyük şehirlerde terör saldırısı haramilik çapulculuk yapanlar vandallık yapanlar TERÖRİST oluyorlar, gerilla milis falan değil... Bir an için bunu yazanın RTE olduğunu sandım. Kendi kafanızdan gerilla tanımı uyduruyorsunuz. http://en.wikipedia.org/wiki/Guerrilla_warfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 tarihi kazananların yazdığından bahsettiniz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Terörilla diyelim hepiniz rahat edin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kimin feykiyse banlanan eleman iyi trollememesine ragmen iyi beslenmis. bu arada cok iyi fascist detector olmus. tebrikler. konuya gelince de catisma da kayip sayilari belli olsun, buyuk ihtimal 15 gun icinde istanbulda eylem/patlama olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 SeaGle said: Terörilla diyelim hepiniz rahat edin olm. itoğluitler diyelim diyecektim ben de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Türk milleti onları insan olarak bile görmüyorken siz ister guerilla deyin ister kürdistan ordusu deyin ister şirin izciler deyin, hiç bir anlamı yok bildiğin bölücü terörist işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 SeaGle said: Terörilla diyelim hepiniz rahat edin olm. yok abi benim için sorun yok lol ben de terörist diyorum ama bunu derken bu özellikle bir seçim değil yılların alışkanlığından kalan bir şey. gerilla kelimesini çevremde kullanan çok olsaydı gerilla der olurdum. yani bu iki kavram da pkk'ya çıkıyor nasıl olsa ama şu "pkk'ya gerilla demeyin" şeysini anlamıyorum baya komik geliyor yani. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 eee ne olmuş yalan habermiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bütün aglaklar canlı kalkan olamya gidip geberdi heralde ses seda çıkmıyor karsı taraftan.Bizim basınada yansımadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 calimero said: Bone said: ne güzel bir ülkedeyiz abi. sen adam gibi evinde oturup sakin bir yaşam varken, bilerek ve isteyerek dağa çıkıyorsun. şehirdeki insanların ırzına geçip, bombalayıp, yakıp yıkıyorsun, şuraya kadar tsk'yi mi anlattın? Evet onu anlatmış, lideri de hapse koydular, rahatlarsın artık dağlarda sere serpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bebek katili miymiş lideri de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar