jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 nomsaR said: hahah jaffa, bedduadan 5 sene yatarsınız bu postu emniyet falan görse.[/quote harbiden yaa. ama isin garibi amcanin vefatindan sonra bassagligine gittik kizi bana sarildi ruyamda seni gordum ozur dileriz yasananlar icin dedi. soka girdim gozlerim doldu. diyemedim ki asil ben ozur dilerim beddualardan oturu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yan komşu alkol veriyor bana. gerçekten şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yandaki dairedeki kadın arkadaş bana 1 hafta önce yemek verdi mercimek köftesi falan hala tabagını vermedim yani yedigim en güzel şey tonbalığı onun dısında makarna falan hep . tabagı bos vermek istemiorum dolu vermek adettendir ama makarna yada ton balıgıda konulmaz kaldım mal gibi benim olcak o tabak sanırım en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 alacaksın boluludan tavukgöğsü kazandibi, koyacaksın tabağa go. hem daha komik olur. gitmişken de maya istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 APARTMANIN YARISINA KAYDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mal said: yan komşu alkol veriyor bana. gerçekten şaka değil. ben öyle komşuyla eve bile çıkarım.on numara komşuymuş işte o komşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Vingthor said: APARTMANIN YARISINA KAYDIM basamaklara dikkat edeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 apartmanın yarısı, garsoniyer, hayat kadınları, pezevengin evi şeklinde ayrılıyor diğer yarısı da normal aileler onlarla ilişkiler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şaziye teyze var 60 kusur yaslarında asansörde taciz ediyo denkleyince beni,ben memnun olmasam da o memnundur durumdan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 üst katta bi tane gay var banka müdürü kendisi fdsfsdf yan komşuda 500 tane kediyle yaşıyan bi kadın ikisinide şikayet ettim geçen biri apartmanı kokutuyor üst kattakide çok gürültü yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 allah kahretsin sizi ya, halime şükredip zekat vericem sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bizim apartmanda köylü bi kaç aile var. modern görünümlü köylü baya merdivende çöp biriktireni mi dersin, karısına bağırıp çağıranı mı dersin. eskiden çok elitti taşındı bi kaç komşu tırtlaştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 eski komşular varken onlarla çok iyidi ilişkiler bu arada. alt komşularla beraber büyüdük filan birbirimizin evinden çıkmazdık. anam babamla kalıyorum evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bu arada apartmanlardaki kiz ogrenciler candir. hele bide yuksek lisans yapiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 7thBreath said: apartmanın yarısı, garsoniyer, hayat kadınları, pezevengin evi şeklinde ayrılıyor diğer yarısı da normal aileler onlarla ilişkiler iyi. normal ailelerdeki anneler ve yaşlı teyzeler hedef alanım. kocaları çıktıktan sonra (veya öldükten sonra) koyunlarına girip akıllarını alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Benim hep çok iyi oldu neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Alt kattaki ergen berkay'ın nothing else matters açıp bağırarak eşlik etmesini duyuyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 so cute^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tatre_ said: Alt kattaki ergen berkay'ın nothing else matters açıp bağırarak eşlik etmesini duyuyorum bazen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bi kere komşu indi gürültüden rahatsız olup (bikaç gün önce de ev sahibine şikayet etmişler olol) bi de geçen gün elektrik kesildiğinde açtım kapıyı, karşı komşu evine girmeye çalışıyodu elektrik ne zaman gelir filan diye konuştuk, soğuk dallama herifin biriymiş o da izmirdeki sitede süper komşularımız var ama, mangal partisi vs akıyoduk yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 komşular beni konuşurdu genelde. evdeki faliyetlerimden dolayı... ama ben hiçbirini ne tanır ne selamlarını alır ne de konuşurdum. onların gözünde serseri pisliğin tekiydim yani. nefret ederim komşudan ayrıca. hiç de ihtiyacım olmadı kendilerine olmaz da bu saatten sonra. -di'li geçmiş zaman kullandım çünkü artık yeni evimde komşum var mı yok mu onu bile bilmiyorum. karşıda aşagıda yukarda oturan insanlar var galiba. ya da elf veya karus da olabilir bilmiyorum. ama bigün apartmana girerken güzel bi kız görmüştüm asansöre beraber tesadüf etmiştik. zaten got kadar asansör, gecenin 2si ve ben sarhoşum biraz. kız baya terlemişti kızarmıştı, galiba sarhoş olduğmu anladı ve kendine bişi yapıcağımı falan sandı. korktuğunu anladım başımı öne eğdim bende bilekliğimle oynadım falan. sonra bunun ineceği kata geldi asansör işte bu niye yaptığını anlamadım ama ayağını yere vurdu, iyi geceler dedi indi. sonra bi daha görmedim. işte ben böle etki bırakıyorum insanlarda komşuluk ilişkilerinde. sanırım bikaç olayımı duymuş olabilir ondan da korkmuş olabilir bilmiyorum ama üzüldüm baya düşününce keşke binmeseydim asansöre falan diye... neyse bu da böle bi anımdı işte. komşuluk şeyleri bana yaramıyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bütün komşular ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 En güzel komşu ölü komşudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 eyalet hapishanesinde mi yaşıyonuz la bu nası komşu nefreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape said: ya da elf veya karus da olabilir bilmiyorum. oh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yan komşu alkol veriyor bana. gerçekten şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yandaki dairedeki kadın arkadaş bana 1 hafta önce yemek verdi mercimek köftesi falan hala tabagını vermedim yani yedigim en güzel şey tonbalığı onun dısında makarna falan hep . tabagı bos vermek istemiorum dolu vermek adettendir ama makarna yada ton balıgıda konulmaz kaldım mal gibi benim olcak o tabak sanırım en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 alacaksın boluludan tavukgöğsü kazandibi, koyacaksın tabağa go. hem daha komik olur. gitmişken de maya istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 APARTMANIN YARISINA KAYDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mal said: yan komşu alkol veriyor bana. gerçekten şaka değil. ben öyle komşuyla eve bile çıkarım.on numara komşuymuş işte o komşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Vingthor said: APARTMANIN YARISINA KAYDIM basamaklara dikkat edeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 apartmanın yarısı, garsoniyer, hayat kadınları, pezevengin evi şeklinde ayrılıyor diğer yarısı da normal aileler onlarla ilişkiler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huseyinsevkitopuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şaziye teyze var 60 kusur yaslarında asansörde taciz ediyo denkleyince beni,ben memnun olmasam da o memnundur durumdan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 üst katta bi tane gay var banka müdürü kendisi fdsfsdf yan komşuda 500 tane kediyle yaşıyan bi kadın ikisinide şikayet ettim geçen biri apartmanı kokutuyor üst kattakide çok gürültü yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 allah kahretsin sizi ya, halime şükredip zekat vericem sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bizim apartmanda köylü bi kaç aile var. modern görünümlü köylü baya merdivende çöp biriktireni mi dersin, karısına bağırıp çağıranı mı dersin. eskiden çok elitti taşındı bi kaç komşu tırtlaştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 eski komşular varken onlarla çok iyidi ilişkiler bu arada. alt komşularla beraber büyüdük filan birbirimizin evinden çıkmazdık. anam babamla kalıyorum evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bu arada apartmanlardaki kiz ogrenciler candir. hele bide yuksek lisans yapiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 7thBreath said: apartmanın yarısı, garsoniyer, hayat kadınları, pezevengin evi şeklinde ayrılıyor diğer yarısı da normal aileler onlarla ilişkiler iyi. normal ailelerdeki anneler ve yaşlı teyzeler hedef alanım. kocaları çıktıktan sonra (veya öldükten sonra) koyunlarına girip akıllarını alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Benim hep çok iyi oldu neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Alt kattaki ergen berkay'ın nothing else matters açıp bağırarak eşlik etmesini duyuyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 so cute^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tatre_ said: Alt kattaki ergen berkay'ın nothing else matters açıp bağırarak eşlik etmesini duyuyorum bazen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bi kere komşu indi gürültüden rahatsız olup (bikaç gün önce de ev sahibine şikayet etmişler olol) bi de geçen gün elektrik kesildiğinde açtım kapıyı, karşı komşu evine girmeye çalışıyodu elektrik ne zaman gelir filan diye konuştuk, soğuk dallama herifin biriymiş o da izmirdeki sitede süper komşularımız var ama, mangal partisi vs akıyoduk yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 komşular beni konuşurdu genelde. evdeki faliyetlerimden dolayı... ama ben hiçbirini ne tanır ne selamlarını alır ne de konuşurdum. onların gözünde serseri pisliğin tekiydim yani. nefret ederim komşudan ayrıca. hiç de ihtiyacım olmadı kendilerine olmaz da bu saatten sonra. -di'li geçmiş zaman kullandım çünkü artık yeni evimde komşum var mı yok mu onu bile bilmiyorum. karşıda aşagıda yukarda oturan insanlar var galiba. ya da elf veya karus da olabilir bilmiyorum. ama bigün apartmana girerken güzel bi kız görmüştüm asansöre beraber tesadüf etmiştik. zaten got kadar asansör, gecenin 2si ve ben sarhoşum biraz. kız baya terlemişti kızarmıştı, galiba sarhoş olduğmu anladı ve kendine bişi yapıcağımı falan sandı. korktuğunu anladım başımı öne eğdim bende bilekliğimle oynadım falan. sonra bunun ineceği kata geldi asansör işte bu niye yaptığını anlamadım ama ayağını yere vurdu, iyi geceler dedi indi. sonra bi daha görmedim. işte ben böle etki bırakıyorum insanlarda komşuluk ilişkilerinde. sanırım bikaç olayımı duymuş olabilir ondan da korkmuş olabilir bilmiyorum ama üzüldüm baya düşününce keşke binmeseydim asansöre falan diye... neyse bu da böle bi anımdı işte. komşuluk şeyleri bana yaramıyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bütün komşular ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 En güzel komşu ölü komşudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 eyalet hapishanesinde mi yaşıyonuz la bu nası komşu nefreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape said: ya da elf veya karus da olabilir bilmiyorum. oh yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar