Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komşu ilişkileriniz nasıl?

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

nomsaR said:

hahah jaffa, bedduadan 5 sene yatarsınız bu postu emniyet falan görse.[/quote
harbiden yaa. ama isin garibi amcanin vefatindan sonra bassagligine gittik kizi bana sarildi ruyamda seni gordum ozur dileriz yasananlar icin dedi. soka girdim gozlerim doldu. diyemedim ki asil ben ozur dilerim beddualardan oturu diye.
Sosyal ağlarda paylaş

yandaki dairedeki kadın arkadaş bana 1 hafta önce yemek verdi mercimek köftesi falan hala tabagını vermedim yani yedigim en güzel şey tonbalığı onun dısında makarna falan hep . tabagı bos vermek istemiorum dolu vermek adettendir ama makarna yada ton balıgıda konulmaz kaldım mal gibi benim olcak o tabak sanırım en sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

apartmanın yarısı, garsoniyer, hayat kadınları, pezevengin evi şeklinde ayrılıyor diğer yarısı da normal aileler onlarla ilişkiler iyi.

normal ailelerdeki anneler ve yaşlı teyzeler hedef alanım. kocaları çıktıktan sonra (veya öldükten sonra) koyunlarına girip akıllarını alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere komşu indi gürültüden rahatsız olup (bikaç gün önce de ev sahibine şikayet etmişler olol)
bi de geçen gün elektrik kesildiğinde açtım kapıyı, karşı komşu evine girmeye çalışıyodu elektrik ne zaman gelir filan diye konuştuk, soğuk dallama herifin biriymiş o da

izmirdeki sitede süper komşularımız var ama, mangal partisi vs akıyoduk yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

komşular beni konuşurdu genelde. evdeki faliyetlerimden dolayı... ama ben hiçbirini ne tanır ne selamlarını alır ne de konuşurdum. onların gözünde serseri pisliğin tekiydim yani.

nefret ederim komşudan ayrıca. hiç de ihtiyacım olmadı kendilerine olmaz da bu saatten sonra.

-di'li geçmiş zaman kullandım çünkü artık yeni evimde komşum var mı yok mu onu bile bilmiyorum. karşıda aşagıda yukarda oturan insanlar var galiba. ya da elf veya karus da olabilir bilmiyorum.

ama bigün apartmana girerken güzel bi kız görmüştüm asansöre beraber tesadüf etmiştik. zaten got kadar asansör, gecenin 2si ve ben sarhoşum biraz. kız baya terlemişti kızarmıştı, galiba sarhoş olduğmu anladı ve kendine bişi yapıcağımı falan sandı. korktuğunu anladım başımı öne eğdim bende bilekliğimle oynadım falan. sonra bunun ineceği kata geldi asansör işte bu niye yaptığını anlamadım ama ayağını yere vurdu, iyi geceler dedi indi.

sonra bi daha görmedim.

işte ben böle etki bırakıyorum insanlarda komşuluk ilişkilerinde. sanırım bikaç olayımı duymuş olabilir ondan da korkmuş olabilir bilmiyorum ama üzüldüm baya düşününce keşke binmeseydim asansöre falan diye...

neyse bu da böle bi anımdı işte. komşuluk şeyleri bana yaramıyo pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...