Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Son zamanlarda beni en çok heyecanlandıran oyunlardan biri bu. Roguelike'ların hastasıyım bildiğiniz gibi, bu hem düzgün bir FPS olmayı, hem de düzgün karmaşada bir roguelike olmayı vadediyor: A dark journey into the world of fantasy and magic, evil forces and demons, brave heroes, and in-depth quests, organic skills, skill trees, spells, and powerful equipment. * Explore countless miles of randomly generated dungeon while breaking through walls to find secrets and shortcuts. * Generate and explore random dungeons of potentially infinite size. * Tweak settings to affect the design and size of new dungeons. * Break down walls and fight enemies with the power to do the same in an unlimited playing field. Search out and destroy the ancient Tomes of Mephistopheles and the demons who seek to control them! Yeterli espriyi de sağlayabilirse klasik olur. http://www.youtube.com/watch?v=Finh7CFeQFs http://i.imgur.com/UyqlD.jpg Çıksın hemen. Cross-platform hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 daggerfall gibi mi oynuyoruz yoksa fps mi? video pek açıklayıcı olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Roguelike gibi oynuyorsun. Sadece ASCII yerine FPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cVfKEqUlxo0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 içeriği belirttikleri 4 maddeden 2 sinde duvar kırmaktan bahsediyolar. asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hacı rougelike olup illede fireball kılın kalkan vs olcak değil.. çok ayrı bi kafada yapıyolardır.. fps türünü ve portalı düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Güzel olabilir fakat sürekli dungeon içinde bayabilir gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Bundan önce Thief çıksa ya keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dungeon crawling fps nasıl olcak? taramalı tüfekle örümcek mi öldürcez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 iyi iyi. duvar kırılıyosa alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 trailer götüm gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 daha kötü bi trailer yapamazlardı herhalde, bunların diğer oyunu oynadım bugün (steel storm) steamde duruyordu o da dandikmiş, bu patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yıl 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Roguelike ayrı bir kavram. Bilmeyen anlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oyun degil mi bu hangi kavram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Oyun var, oyun var abi. Roguelike bu tarz oyunlar: http://forum.paticik.com/read.php?35,5887199,5887199 Oynayan bir sürü insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bck said: oyun degil mi bu hangi kavram? roguelike kavramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 beni aşar bu tarz kavramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 biri kavramı açıklayabilir mi nedir ne değildir... roguelike ilk okuduğumda Thief tarzı bir oyun bekliyordum ama videodan pek bir şey anladığımı söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ölüyle ölünen oyunlara roguelike denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 her rogue kelimesi Thief oyunu gibi olması gerekmiyor. Rogue esasında başlı başına bir oyun: http://en.wikipedia.org/wiki/Rogue_(video_game) buna benzer yapılan oyunlara da roguelike deniyor sanırım seriyi en meşhur eden oyun NetHack oldu: http://en.wikipedia.org/wiki/NetHack open source olması da bir avantajı. roguelike'ı şöyle tanımlayayım, rasgele bir şekilde inşaa edilen dungeonlarda yaratık öldürüp level atlamaca. bu tip oyunlara örnek olarak Minecraft, Terraria, Diablo 1, Recettear, Dungeons of Dredmor. roguelikeların olmazsa olmazı dungeon ve bölgenin rasgele yaratılıyor olmasıdır. ilk roguelikelar dungeon crawling oyunu olduğu için, fantastik temalar üstüne kurulmuştu. hp/mana barının yanında açlık, susuzluk gibi seviyeler de bulunuyordu. inventory management önemliydi. oyunda ilerledikçe karnını doyurabileceğin yemeklerden tut, zehirlenince iyileşebilmek için gerekli potion veya herb gibi materyallere kadar topluyup saklıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Farklı olylar olur bir de. atmosfer değişiktir. Kendimden c/p yapıyorum: 10. dakikada karakterimin kolu koptu, kolu çantama atıp iyileştirecek bir şey aramaya başladım ama 10 dakika daha geçince sağlam kolum örümcek ağlarına takıldı, kurtulamadım, açlıktan kolumu yemek zorunda kaldım, zehirledi kendi kolum beni, öldüm. Biraz önce bir odaya girdim upuzun bir koridoru geçip. Odada son üç oyunda ölen karakterlerim vardı, öfkeyle bana saldırdılar. Kaç, büyü yap, uğraş becerdim üçünü de zar zor almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bu roguelike popüleritesi de yeni çıktı dod, binding of isaac falan millet sevmeye başladı hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bilmiyorum sevenler olabilir de şu 2 video gerçekten çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Roguelike havasını koruyabilirlerse efsana olur ama. Skyrim ile kıyaslamayacaksın yokda first person rpg diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar