CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ahmedinejad said: Fin said: internet üzerinden hakareti sikayet edecek kadar gerizekalı olmak butthurt capped. bu çok yanlış bir düşünce. internet çok önemsiz cart curt evet ama bir yere kadar. burası sadece forumlar üzerinde bir birine laf sokuşturmak için kullanılmıyor. hakareti kaldıran var kaldıramayan var. adamın hakkı bu. birisine hakkını neden kullanıyorsun mal mısın demek yerine diğerine kendini karşıdakine hakaret etmeden ifade edemeyecek kadar mal olduğun için tüm bu mahkemeyle uğraşmayı hak ettin denmeli. internet sanıldığı kadar önemsiz bir mecra değil. facebook twitter forumlardan ibaret de değil internet. Katilliyorum cunku adamin yuzune karsi kufur etsen sadece kufur etmis oluosun ama internetten kufur daha agir cezamverilebiliyor cunku bicok kisi tarafindan duyulup okunuyor izleniyor ve kalici oluyor. Rezil oluosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Osie16 said: CryMeARiverfix said: hamsilipilav said: heok Senin sorunun ne ? Saat 12 yi gecti anlamassin gerci... ayrıca o 12 muhabbeti gece 12 den sonra double fail,hail to thechuck norris Ben amerikadayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sen adanda diilmydn la :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 meczup yazık, bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bana küfür edeni beyaz şahinle aldırırım. sarıya param yetemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 CryMeARiverfix said: banada açılmıştı böyle birkaç dava... hepsindede ben kazandım üstüne tazminat aldım... Olay ters savunmadan geçio... hatta saldırdığım bir site ile ilgilide vardı. loglar filan yollamışlar dı vs o logların değiştirilebileceğini ve kanıt olmadığını ortaya çıkartıp yine 10bin lira kapmıştım. Yok böyle dava. Sanığın tazminat aldığı dava diye bir şey yok. Davayı kazanırsın, ona dayanarak kendi davanı açarsan alabilirsin ancak. Sallayın ama destekli olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 olm bu adam tam bir fail,bu kadar fail olsam kendimi intihar ederdim. shame on you fail boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 alyenware topicini okumadınız sanırım sdfds ünlülerde az ekmeğini yemiyor bu işin.otu boku şikayet edip tazminat alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 adam meczup GERGE, gitme üstüne. mahkemeleri amerikadaki gibi jürili falan mı sanıyo nedir :) http://video.mynet.com/tayyar2288/Pardon-Filmi-Mahkeme-Sahnesi/1306450/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 GERGE said: CryMeARiverfix said: banada açılmıştı böyle birkaç dava... hepsindede ben kazandım üstüne tazminat aldım... Olay ters savunmadan geçio... hatta saldırdığım bir site ile ilgilide vardı. loglar filan yollamışlar dı vs o logların değiştirilebileceğini ve kanıt olmadığını ortaya çıkartıp yine 10bin lira kapmıştım. Yok böyle dava. Sanığın tazminat aldığı dava diye bir şey yok. Davayı kazanırsın, ona dayanarak kendi davanı açarsan alabilirsin ancak. Sallayın ama destekli olsun biraz. Pardonda ornek verdigim davalarda tazminat aldim filanmi dedim . Tazminat zaten dava ismidir kime karsi cevap yazdigini bi ogren once sacma sapan ince seyler arayip nasi laf soksam fail yapsam adami diye dusuneceginize... Ayrica arkadasimin para kazanmasi bile bir kazanctir tanzimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Osie16 said: olm bu adam tam bir fail,bu kadar fail olsam kendimi intihar ederdim. shame on you fail boy Dava ac bana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 adam dava fetişti çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 adam cath me if you can beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Birazdan özelden herkeze adres verip çay içelim yiğennn atarı yapcak beyler ayrılmayın formudan gtfhjklç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 CryMeARiverfix said: hamsilipilav said: heok Senin sorunun ne ? Saat 12 yi gecti anlamassin gerci... bi highself bi bu çocuk hayatımda gördüğüm en liseli insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 hamsilipilav said: CryMeARiverfix said: hamsilipilav said: heok Senin sorunun ne ? Saat 12 yi gecti anlamassin gerci... bi highself bi bu çocuk hayatımda gördüğüm en liseli insanlar Robertcollage ? Neyse yeteri kadar wc de vakit harcadim isi in basina donmem gerek kapiyi vurmaya basladilar burdan topiic i acan arkadasa sesleniyorum Rahat ol ac davani ama avukat li yap bu isi kendi basina yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 CryMeARiverfix said: Robertcollage ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 said: Neyse yeteri kadar wc de vakit harcadim isi in basina donmem gerek kapiyi vurmaya basladilar Şair burda sizinle ancak tuvaletteyken vaktimi harcıyorum , çok önemli işlerim var ve bunların başında olmadığımda aranan önemli bir adamım demek istiyor. bu adamda bi patronun oğlu mevkisi sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 tuvaletçidir belki 50 kurusa tuvalete adam sokup cıkısta kolonya tutuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 adam adam levine beyler. alakası yok ama uzun zamandır bu espriyi yapmak için bekliyordum. şu anda kullandım ve btti. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar