Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Samsunspor - Galatasaray @07.01.2012 - 19:00

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

said:
Fatih Terim, “İlk yarı Samsunspor bizi bayağı zorladı. İlk golü beklemiyordum. Ama ikinciyi yiyeceğimizi yanımdakilere söylemiştim. İkinci yarıda gerçek kimliğimizi bularak, hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Devre arasında soyunma odasında yaptığım şey için ‘uyarmak’ lafı hafif kalır. Uyarının çok daha ilerisinde bir müdahalede bulunduk. Futbolcular da kendilerine geldiler. Eboue için bir haftadır boşuna uğraşmadığım ortaya çıktı. Sabri’yi çıkarmakla hata yaptım. Onu korumam gerekirdi. Bu takımın önemli bir parçası olan Sabri’den daha çok faydalanacağız. Ayrıca bugün yaşanan kazalarda yaşamını yitiren futbol şehitlerine Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

http://galeri4.uludagsozluk.com/111/allah%C4%B1n%C4%B1-seven-%C3%BCst%C3%BCme-toprak-ats%C4%B1n_149817.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

bu maçtan sonrada sabri oynasın diyen çıkacakmı acaba? 2 golüde onun yüzünden yedik hatta 1-2 hata daha yaptı üstüne çokta etkisiz oynadı

abartmayın yahu. ilk golü net melo yüzünden yedik ne sabri'si. önyargılarınız gerçekleri fazlasıyla çarpıtıyor bazen
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Esnaf said:

bu maçtan sonrada sabri oynasın diyen çıkacakmı acaba? 2 golüde onun yüzünden yedik hatta 1-2 hata daha yaptı üstüne çokta etkisiz oynadı

abartmayın yahu. ilk golü net melo yüzünden yedik ne sabri'si. önyargılarınız gerçekleri fazlasıyla çarpıtıyor bazen
melo nunda hatası büyük ama sabri ninde hatası var o adam o kadar kolay kaçırılmaz resmen yürüyerek gol attı.tamam ilerde kalsa geri dönemese yetişememiştir felan diyicem ama zaten hemen yanındaki adam.

bu adam yıllardır böyle topçu değil işte sabri.gs gibi takıma yakışmıyor.adam sakatlanana kadar maç kazanamıyorduk.ne zaman sabri sakatlandı eboue oraya geçti maç kazanmaya başladık
Sosyal ağlarda paylaş

ilk golde melonun hatası varda.ortasahada top kaptırdık diye defans bırakıcak mı oyunu :).

sabri o kademe hatasını yıllardır yapıyor.cunku oyunu okuyacak kapasitesi yok.yani o an düşünemiyor aha bu zenci yaslıcak golü koşayım demiyor.

adamın övünülcek tek bir yanı var.hızı.onuda kullanamıyor yani.yani 30 yaşına gelmiş adama hala şebek şebek takımın maskotu mu kaptanı mı belli değil.

şu urfalının yaptıgı ortayı sabri yıllardır yapamadı.orda sabri olsa ya kaleciye atmıştı yada yuksekten öteki korner direğine.

başı kesik tavuk gibi koşmanın işe yaramadıgını anlayamadı hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir takımın beklerinin önemi nedir görüldü tekrar.

Elmander mesela geçen maç en kötü günündeydi, ama sırıtmıyor pek. Sabri biraz geç kademeye girince sonuç gol ile sonuçlanıyor. Bek mevkindeki oyuncu %100 olmadan oynatmak büyük risk.

Sabri'ye de yazık, adamın morali fena bozulmuştur 2-0 vs 0-4.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazık abi ya

valla keşke ufakkan ısrar edip futbol okuluna gitseymişim.universite falanda okumazdım ne gerek var.böyle adamlar para kazanıp milli takımda falan oynuyor ya

selcuk şahin vs

cocugum olursa doğumunu metin oktay tesislerinde yaptırıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...