forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 beşiktaşın hakkı yenmesyedi öyle demezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Abi yemeyelim yemeyelim diyoruz ama durduramıyoruz kendimizi ya, ine yedik beşiktaşın gül gibi hakkını uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yenilmez armada. bi de abi allah rızası için şu beşiktaşın hakkı yenmesin artık yeter ya yeter!! ben üzülüyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bu maçtan sonrada sabri oynasın diyen çıkacakmı acaba? 2 golüde onun yüzünden yedik hatta 1-2 hata daha yaptı üstüne çokta etkisiz oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 said: Fatih Terim, “İlk yarı Samsunspor bizi bayağı zorladı. İlk golü beklemiyordum. Ama ikinciyi yiyeceğimizi yanımdakilere söylemiştim. İkinci yarıda gerçek kimliğimizi bularak, hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Devre arasında soyunma odasında yaptığım şey için ‘uyarmak’ lafı hafif kalır. Uyarının çok daha ilerisinde bir müdahalede bulunduk. Futbolcular da kendilerine geldiler. Eboue için bir haftadır boşuna uğraşmadığım ortaya çıktı. Sabri’yi çıkarmakla hata yaptım. Onu korumam gerekirdi. Bu takımın önemli bir parçası olan Sabri’den daha çok faydalanacağız. Ayrıca bugün yaşanan kazalarda yaşamını yitiren futbol şehitlerine Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu. http://galeri4.uludagsozluk.com/111/allah%C4%B1n%C4%B1-seven-%C3%BCst%C3%BCme-toprak-ats%C4%B1n_149817.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Esnaf said: bu maçtan sonrada sabri oynasın diyen çıkacakmı acaba? 2 golüde onun yüzünden yedik hatta 1-2 hata daha yaptı üstüne çokta etkisiz oynadı abartmayın yahu. ilk golü net melo yüzünden yedik ne sabri'si. önyargılarınız gerçekleri fazlasıyla çarpıtıyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 onu sabriyi korumak için söylemiştir.yoksa sabriyi çıkarması tam isabet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çıkarmakla hata yaptım diyo abi adam burda kim fatih terim yerinde olsa çıkarmazdı sabriyi 2.yarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Aslında o "çıkardığım için hatalıydım, çünkü hiç almamış olmam lazımdı" demeye getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 maçı izlemedim ama, gs bu sene net şike yapmış, ekikuyu satın almış ve o yüzden şampiyon olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 aha bende bu postu bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sabonis said: Esnaf said: bu maçtan sonrada sabri oynasın diyen çıkacakmı acaba? 2 golüde onun yüzünden yedik hatta 1-2 hata daha yaptı üstüne çokta etkisiz oynadı abartmayın yahu. ilk golü net melo yüzünden yedik ne sabri'si. önyargılarınız gerçekleri fazlasıyla çarpıtıyor bazenmelo nunda hatası büyük ama sabri ninde hatası var o adam o kadar kolay kaçırılmaz resmen yürüyerek gol attı.tamam ilerde kalsa geri dönemese yetişememiştir felan diyicem ama zaten hemen yanındaki adam. bu adam yıllardır böyle topçu değil işte sabri.gs gibi takıma yakışmıyor.adam sakatlanana kadar maç kazanamıyorduk.ne zaman sabri sakatlandı eboue oraya geçti maç kazanmaya başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ben izlerken Sabri'yi çıkartmaktan çok direk oynatmak anlamında anlamıştım ama bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 benjani said: hakem yardım etmeyince olmuyormuş http://www.vindir.net/video/fbookimage3/img-macsonrasisabridenluhq-616.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 armada yine acimadan cakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ilk golde melonun hatası varda.ortasahada top kaptırdık diye defans bırakıcak mı oyunu :). sabri o kademe hatasını yıllardır yapıyor.cunku oyunu okuyacak kapasitesi yok.yani o an düşünemiyor aha bu zenci yaslıcak golü koşayım demiyor. adamın övünülcek tek bir yanı var.hızı.onuda kullanamıyor yani.yani 30 yaşına gelmiş adama hala şebek şebek takımın maskotu mu kaptanı mı belli değil. şu urfalının yaptıgı ortayı sabri yıllardır yapamadı.orda sabri olsa ya kaleciye atmıştı yada yuksekten öteki korner direğine. başı kesik tavuk gibi koşmanın işe yaramadıgını anlayamadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Bir takımın beklerinin önemi nedir görüldü tekrar. Elmander mesela geçen maç en kötü günündeydi, ama sırıtmıyor pek. Sabri biraz geç kademeye girince sonuç gol ile sonuçlanıyor. Bek mevkindeki oyuncu %100 olmadan oynatmak büyük risk. Sabri'ye de yazık, adamın morali fena bozulmuştur 2-0 vs 0-4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ne yazık abi ya valla keşke ufakkan ısrar edip futbol okuluna gitseymişim.universite falanda okumazdım ne gerek var.böyle adamlar para kazanıp milli takımda falan oynuyor ya selcuk şahin vs cocugum olursa doğumunu metin oktay tesislerinde yaptırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 fenerlilerin şike göndermeleri de çok çaresiz gözüküyor . sabri nin yaptıgı muhtesem hatalarla 2 gol yedik .sabri yi de samsun satın almış o zaman . herkesi kendiniz gibi biliyorsunuz ondan böyle oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Felipe Melo: "2-0 maglup duruma dustugumuzde Tanri ile aramda bir konusma gecti ve galibiyeti elde ettik. Tanri'ya tesekkur ediyorum" adam net deli. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bu da sonradan metta world peace yapmasın ismini sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şimdi dank etti bana olay. sabri'nin forma no 55, samsun'un plakası 55, problem galatasaray? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Abi sabri samsunlu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 bilmiyodum. şikeden düşürmesinler bizi o zaman ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar