Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 @Blackrose eğer oynadığın sınıf operative ve sniper gibi talent ağacının en üstündeki skilli şart koşmuyorsa pvp için son lvl beklemene gerek yok. Ben şuan 42 yim ve pve yi bıraktım. Sadece sınıf questini yapıyorum ara sıra. Birde space combat görevlerini. 40 silahı aldım, 40 seti düzdüm. Üstüne, mercenary ve warzone commendation cap yapmaya başladım. 50 ler varkende birşeyler yapabiliyordum fakat, onlar gidince tadı çıkmaya başladı warzone ların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Viktor said: fazla olanalr dun oturduklari yerden pvp rank 100 oldu, en iyi pvp setlerini dizdiler ve BIOWARE IN ELINDE SERVERI GERI ALMA TOOL U YOK boldluyorum bakin asfdfads gelmsi gecmis en buyuk mmo faillarindan biri selam, bu bir tool degil, account bilgilerinin bulundugu database in duzgun aralıklarla snap clone larının alınmasıyla alakalı, alamıyorlarsa sadece ayarlamamıslardır, asagı yukarı her gunumuz high end storage ında olan birsey, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 geri alma toolu ne ya ahahaehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu valor olayını nasıl çözeceklerki. Rank ı mı yükseltecekler acaba. Şimdi tutupda eski haline getirirlerse, yeni kasanlara yazık olur (BANA! :P ) yoksa, karakteri pvp de kasmayı bırakıp hemen 50 mi olsam? şu durumdan bende otlansam? :D Ama eğleniyorumda pvp de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Benim anlamadığım durduğu yerden nasıl Valor alıyor insanlar? Ben dün gittim Ilum'a, eğer combata girmezsem öldürülen hiç bir Player'dan Valor almadım. Tamam biraz hızlı kasılıyor, eyvallah, ona bir şey diyemem ama bahsedildiği gibi karakteri camp'a bıraktım valor alıp duruyorum gibi bir durumla karşılaşmadım. Gözden kaçırdığım, bilmediğim bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 At gözlüğüyle bakmamak lazım arkadaşlar. Viktor'un tarzı hoşunuza gitmeyebilir ama bu söyledikleri Viktor'un uydurduğu şeyler değil, SWTOR'un official forumlarında ve diğer birçok sitede konuşulan gerçekler. Şu anda ciddi birkaç sorun var ve en önemlisi Imp/Rep oransızlığı. Buna tecrübesiz Bioware'in yanlış dizaynları da eklenince oyun zevk vermekten çıkıyor. Zaten şikayet edenlerin çoğunun Rep oyuncuları olduğu da görülüyor. 50 olup da PvP'ye ciddi adım attığında karşına çıkan ekip neredeyse tamamen Battlemaster ekipmanına sahipse, ancak oturur bakarsınız, sinir katsayınız artar, zevk falan da alamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DeviantSun said: Benim anlamadığım durduğu yerden nasıl Valor alıyor insanlar? Ben dün gittim Ilum'a, eğer combata girmezsem öldürülen hiç bir Player'dan Valor almadım. Tamam biraz hızlı kasılıyor, eyvallah, ona bir şey diyemem ama bahsedildiği gibi karakteri camp'a bıraktım valor alıp duruyorum gibi bir durumla karşılaşmadım. Gözden kaçırdığım, bilmediğim bir şey mi var? Combata hiç girmeden, sadece republic base turret'ın arkasına karakteri bırakırsan, patır patır valor akıyor. Herhangi birşey yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 raid grubuna girmen lazım afk kasmak için. millet kesicek sen alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Alakası yok, dün tek başıma republic base içinde, combata girmeden valor aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 raidsiz hiç girmedim ben gerçi doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bakmayın abi yok Ilum farm battlemaster bilmemne. Nasıl keyif alıyorsanız öyle oynayın. Low level olarak warzone a girin, class questi yapın. Misal heroic dungeonda salak bi boss yüzünden pveden soğudum, arkadaşla başladık alt karakter kasmaya. 2 kişi questler seviyeler hepsi aynı gidiyoruz. Gayet de keyifli. Sabah Onurla da konuştuk. Keyif ala ala oynamak lazım. Ilumda valor farm oldu dün akşam. Olsun, bugün gidişi kapadılar. Gidin dungeon yapın abi. PvE daily questlerini yapın. Açın iki el BF3 atın. Bir ay oldu oyun çıkalı evet, premature de çıktı, doğru dürüst beta test yapılmadan. Tonla bug var. Doğru. Kapatın accountları, bir kaç ay tekrar gelin bir bakın. Değişen var mı diye. Yoksa başka oyunlara kaldırın alakanızı. Tonla yatırım yapmış adamlar diyoruz, farkında diiller mi problemlerin? Yazılanları okumuyorlar mı? Okuyorlar. EA gibi bir firma yatırım yaptığı, bindiği dalı keser mi? İlla ki düzeltmeler olacaktır. 1-2 ay içerisinde çok sık değişiklikler olacağını düşünüyorum. Anlamadığım şey, sayfalar dolusu shitstorm yapmak, kime ne fayda sağlıyor? Failware Tortanic LOLOLOLOLL falan, batsın EA/Bioware? Sana ne faydası var? Yok yok, bazıları trollemenin bokunu çıkarıyor. Hayır level 50 olmadan end game görmeden, başkalarının yazdıkları ile yorum yapmak neye amaç? Merak ediyorum, level 50 olmak için accountunu uzatacak mı? :) Founder title ı da alır, ohhh, miss. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 "Oyun yeni, değişir" diyenler biliyorum ki sizler çok naif insanlarsınız. Ancak oyunun ana omurgası maalesef değişebilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Gangren said: Şu anda ciddi birkaç sorun var ve en önemlisi Imp/Rep oransızlığı. Replerin fazla olduğu ve imp base farmladıkları serverlar da var, Onur. O da yazıyor official forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abi raid grubundaydım zaten, Base'de duruyorduk kapıdaki Imp'leri kesip duruyordu insanlar. Ama ben heal etmezsem ya da bir iki saldırı da ben yapmazsam ölen kimseden Valor almıyordum. Mesele aynı guild'den arkadaşımla girmiştim, aynı raid grubundaydık. O bazen Valor aldığında ben almıyordum, ben aldığımda o almıyordu vs. Bana biraz sırf haterlık olsun diye troll amaçlı yazılmış gibi geliyor. Bir saat durdum Ilum'da, ilk 15 dk filan tek başıma dolaştım, araçlara roket atıp point cap'ledim ama hiç Valor kazanamadım. Bu sırada guild arkadaşım da geldi, ikimiz gruptaydık, haritanın diğer ucunda Imp kesiyordu, ben Valor filan almıyordum. Ne zaman raid grubuna girdim, ondan sonra alan heal veya alan dmg atmaya başladım, ondan sonra Valor kazanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 turret adam vuracak yani? empire da yapamıyoruz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DA2019 said: Gangren said: Şu anda ciddi birkaç sorun var ve en önemlisi Imp/Rep oransızlığı. Replerin fazla olduğu ve imp base farmladıkları serverlar da var, Onur. O da yazıyor official forumlarda. Replerin fazla olduğu ve impbase farmladıkları zaman Imp/Rep oranlı mı oluyor? lol Öyle de oransız, böyle de oransız. Sonuçta oynun keyfinin içine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 E bu olay, SWTOR a özgü diil ki? Wowda da oldu bu Warhammerda da Aionda da?? Faction migrate açarsın serverlar arası? Çözülmeyecek bir problem mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yalan o migrate falan 2 kelime Hero Engine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yakın planda çözülmeyecek gibi görünüyor? Var mı hiç bir açıklama "Karakter transferi gelecek" tazında, DevTracker orada? Şu oyunun, bugünkü hali ile savunulacak hiçbir hali yok. PvE'si bug dolu, operationlar nefretlik durumda. PvP'si ortada, karakter dengesizliklerinden tut, beceremedikleri Open World PvP gözler önünde. Crafting zaten en başından saçmaladı. Slicing olsun, Biochem/Cybertech nerfi olsun. Yapılan Mastercraft itemler bile Champion Bagler sayesinde iş görmüyor. GTN ve Stack Selling ile dünyaları götüren ve ekonominin içine eden oyunculara HİÇBİR yaptırım yapılmadı. (Oyunun ilk günlerinde Warzone ile level kasanlara da hiçbir yaptırım getirilmedi, hatırlatırım.) Betanın ilk aylarından beri devam eden, onlarca video kaydedilen Horrid FPS ve High Texture sorunu HALEN çözülmedi. Tüm melee sınıfları etkileyen Ability Delay ANCAK MART AYINDA çözülecek. Saymaya devam ederim de sıkıldım. Şimdi bu ve benzeri sorunlar varken, kalkıp da körü körüne "ee sizde zevk alacağınız şeyi yapın kardeşim" derseniz ve oyunu eleştirenlere YETO, HATER, vb. diye hitap ederseniz komik duruma düşüyorsunuz. At gözlüklerini çıkaralım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 The_Delucian said: Viktor said: fazla olanalr dun oturduklari yerden pvp rank 100 oldu, en iyi pvp setlerini dizdiler ve BIOWARE IN ELINDE SERVERI GERI ALMA TOOL U YOK boldluyorum bakin asfdfads gelmsi gecmis en buyuk mmo faillarindan biri selam, bu bir tool degil, account bilgilerinin bulundugu database in duzgun aralıklarla snap clone larının alınmasıyla alakalı, alamıyorlarsa sadece ayarlamamıslardır, asagı yukarı her gunumuz high end storage ında olan birsey, Hero engine rollbacke izin vermiyor diyoruz hala okumadan vardir vardir mutlaka diyoraunuz :p Adamlar kendileri anlatmis sureic zaten Bioware hero engine daha alpha stagede iken satin aliyor, ve satin alir almaz oyunu yapmaya basliyor Bu noktadan sonra cikan hicbir yamayi almadigi gibi hero engine yapimcisi ile herhangi bir etkilesimide olmuyor adamlarin, bunu anlatan bizzat engine i yapan adamlar Aksam atarim kaynaklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 EA'yı mmo oyunlarından uzak tutacaksa zarar etmelerine ben sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Oyun sırf pvp odaklı oynayan birisi için kötü bir viraja girmiş orası kesin. Gördüğüm kadarıyla oyun şimdilik pve açısından da çok özel birşey sunmuyor. Mission yaparken eğer yanında kafa dengi biri yoksa klasik bir bioware oyununu single olarak oynuyormuş hissi veriyor. Arada arcade oyun oynar gibi space missionlar falan var vakit öldürmek için. Bunları tecrübe ediyoruz, sağda solda okuyoruz vs. Tamam da nedir yani? Oyun bu, bu kadar dillendirmeye ne gerek var? Oynamayacak olan kapatır dükkanı gider. Yani yeri geliyor bi yerde para verip yemek yiyoruz, yemek güzel çıkmayınca sinirlenip o anda garsona laf ediyoruz belki (ki aslında yemeği pişiren garson da değil), dışarda kaç kişi iyi beklediği bir yemek kötü çıktı diye 1 ay bunun lafını ediyor bilmiyorum. Sanki milyar dolarlık yatırım yaptı herkes o batıyor.. Neyse uzatmayayım.. Sonuçta bir çok kişi güzel bir yemek bekliyordu, yemek istediği gibi çıkmadı. Demek ki: 1- ya aşçı daha iyisini pişirir diye sabredip beklenecek (sabredip, mütakip olarak gelecek olan patchlere bel bağlanacak) 2- ya menüden başka yemek seçilecek (pvp yerine pve odaklı oynamak, arkadaşla sıfırdan level kasmak vs. gibi) 3- ya da başka lokantadan yemek yemek (yani swtor yerine başka bir oyunu alıp oynamak ya da oynamamak) Ben 2. seçeneği tercih ettim, RP serverında takılıyorum öyle, şimdilik keyif alıyorum, bir sıkıntı olursa da 1. veya 3. seçenekten birini seçerim olur biter. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Tuketiciyim, kaziklandim dibine kadar elestirme ozgurlugum var sana sormicaz yani elestiri yazicaz diye, begenmiyen eleatirmesin gitsin dersen bende begenmiyen elestiri postunu okumasin defolsun gitsin elestiri threadlerinden derim lol EA ve mmo, artik gercekleri kabul etmemiz lazim eheuehu, bu ikisi yanyana kullanilmamasi gereken kelimeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Viktor tek başına çökertti oyunu. En başta loot'u ninjalanmış sanmıştım ben de ama fikirlerinin %95 ine imzamı atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Viktor, hatalar ile ilgili yazdıklarına bir şey demiyorum, haklı olduğun pek çok nokta var ama bence ya bilgi eksikliğinden ya da hater'lık olsun diye gerçeklik payı olmayan şeyler yazıyorsun. Character rollback, server transfer vs, bunlar Database tabanlı işlemlerdir ve Game Development Engine ve SDK sunan Hero Engine ile alakası yoktur. Rollback için düzenli olarak sunucu ve karakter bilgilerinin tutulduğu database'lerin yedekleri alınır. Bu yedekler arşivlenir. Dünyadaki hangi Database'i kullanırsanız kullanın bunu otomatik yapan sistemler mevcuttur ve Game Engine'den bağımsızlardır. Server transfer ise database tablolarındaki bir hücrenin değiştirilmesi kadar kolaydır. Ama tabii bunun bazı etkileri vardır, o etkileri inceleyerek yapılması gerekmektedir. Yoksa önüne geleni başka sunucuya atmak olmaz. O yüzden oyun şirketleri bunu çok ciddi şekilde kontrollü yapmak ister. Umarım açıklayıcı olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar