romslayer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 betada ne kadar oynadin bilmiyorum ama newbie zonelari gectikten sonra oyunun ne kadar ozensiz oldugu ortaya cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oyunun cok fazla eskigi vardi, fialladigi pek cok yer vardi endgame de bir patch cikardilar, fanboylar PATCH WILL FIX EVERYTHING havasina girdi cikardiklari patch ile outdoor pvp zone unun icine ettiler, faction imbalance hayvan gibi oyunda yetmedi bide ustune gidip kazanan tarafa valor ponusu verdiler sonuc = 4 imperiala bri republci dusen outdoor zone da spawn point de yuzlerce imperial giren her republic oyuncusunu reskill e aldi, valor rank oyundaki max gear lvl60 iken, lvl60 sonrasi patchler ve expansion sonrasi icin planlanmisken bugun sadece o outdoor mekana girip afk birakan imperiallar rank 100 oldu, butun pvp geari topladilar bioware in gecikmeli oalrak getirecegine soyledigi tek cozum "spawn yerine yaklasan instant kill yicek" ve "ilumda ayni anda giren oyuncu sayisini limitlicez" o kadar, oysa insanlar basidnan beri uyardi hayvan gibi imbalance olucak factionlar arasinda, bi care egtirin buna diye teeeeee betada oyun motordua boktan hero engien diye bisey almis ucuza bioware, ayn iadan ekranda 20 den fazla oyuncu varsa en kral makinayi kasiyor, bugun milelt slideshow gibi oynadi ve herseyden komigi, bugun rank 100 olan imperial lar icin PvP expansiona kadar bitti neredeyse, oyun motoru boktan oldugu icin blizzard gibi rollback yapamiyro bioware, yani yanlislikla akrakterini silsen onu bile restore edemiyor adamlar eh uyarmistik taaaaaaa en basindan, ne yetolugumzu ne haterligimiz kaldi MMO tarihinin en gumburtulu patliyan oyunu oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 neyse ya verdigim parayla mass effect 3 u daha iyi yapsinlar bari. hos 300M dolarla bu ciktiysa bizim 100tl katkimizla biseye benzemez me3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://images.4chan.org/v/src/1326944039778.png pic related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yukselmis ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu arada forumlarda duzenli olarak elestiri yapan postlarin silinmesi community management in ne kadar iyi oldugunu gosteriyor. bide community ne diyor hic bakmiyolar diyorduk, bakmakla kalmayip susturuyolar bide, hic yaranamiyorlar biz yeto tayfaya valla haklarini yiyoruz adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 aquila said: yukselmis ya =( gecer geen dususe mass effect 3 un demosunu duyurdular, ondan bi yukselis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Viktorr oyunu batİrdi sonunda ahHahaha blozzda gotuyleeee gülüyordurr şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.ipetitions.com/petition/tortanic/ en kisa surede failliyan en pahalli oyun olarak guiness rekorlar kitabina aday gosteriliyor oyun asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Viktor, sen de sağlam Erol Köse potansiyeli görüyorum be aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 1.1den sonra oynamadim ondan soruyorum. 1.1'le olan sey nedir ne kadar sican? pvp bi resim bi video gordum factionlar dengesizdi. bi factiondan fazla var diye mi sicti noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 fazla olanalr dun oturduklari yerden pvp rank 100 oldu, en iyi pvp setlerini dizdiler ve BIOWARE IN ELINDE SERVERI GERI ALMA TOOL U YOK boldluyorum bakin asfdfads gelmsi gecmis en buyuk mmo faillarindan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ben oyunu hala aynı keyifle oynuyorum. Olabilir, oyun daha çok sıçıp sıvayacak, bu Ilum PvP Valor vukuati ne ilk ne sondur. Bioware'in ilk MMO'su son tahlilde. Öğrenecekler. Shitstorm tayfası bırakır oyunu, 1 yıl sonra cilalanmış haline geri döner. Empire Strikes Back filminin çıktığı sene 1980'de aldığı eleştirilere bakarsanız şaşırırsınız. Bazı şeyler zamanla değer kazanmaya başlıyor. Tahminimce bu oyun da öyle olur. Beklentiler o kadar yüksek tutuldu ki, ve bunda da insanlar haklı çünkü tüm zamanların en yüksek bütçesi ve Star Wars evreni baz alınarak yapıldı oyun, hayalkırıklıklarının bu derece şiddetli olması da normal. Haklısınız, sövünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Devir 1980 devri değil; MMO olayında ise zaten durum tamamen farklı. Bir oyunda mass-subs-cancel olduktan sonra o oyunun tekrar toparlanması imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kesinlikle katılıyorum. AscAnsio said: Ben oyunu hala aynı keyifle oynuyorum. Olabilir, oyun daha çok sıçıp sıvayacak, bu Ilum PvP Valor vukuati ne ilk ne sondur. Bioware'in ilk MMO'su son tahlilde. Öğrenecekler. Shitstorm tayfası bırakır oyunu, 1 yıl sonra cilalanmış haline geri döner. Empire Strikes Back filminin çıktığı sene 1980'de aldığı eleştirilere bakarsanız şaşırırsınız. Bazı şeyler zamanla değer kazanmaya başlıyor. Tahminimce bu oyun da öyle olur. Beklentiler o kadar yüksek tutuldu ki, ve bunda da insanlar haklı çünkü tüm zamanların en yüksek bütçesi ve Star Wars evreni baz alınarak yapıldı oyun, hayalkırıklıklarının bu derece şiddetli olması da normal. Haklısınız, sövünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bunu zaman gösterecek merakla bekliyorum , benim halen ümidim var toparlanacaklarına dair. Gangren said: Devir 1980 devri değil; MMO olayında ise zaten durum tamamen farklı. Bir oyunda mass-subs-cancel olduktan sonra o oyunun tekrar toparlanması imkansız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Gangren said: Devir 1980 devri değil; MMO olayında ise zaten durum tamamen farklı. Bir oyunda mass-subs-cancel olduktan sonra o oyunun tekrar toparlanması imkansız gibi. Yıla niye takıldın, yeni milenyumda olgular sonradan değer kazanamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Çok ileri görüşlüyüm level 16 yapıp sattım acc u. Belliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şu dakkadan itibaren pvp'ye tüy de diktiler geçmiş olsun. eğer mass subs cancel olursa bir daha çok zor düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Shitstorm a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şu wz bracket kalktı ya o yeter bana eskiden weekly win questini 3 günde zor yapıyoduk sdfsd şimdi implerde alışmış hep karşılarında gri renkli düşmana en fazla bir iki tane 50 görmeye, dün apışıp kaldılar el bile alamadı aynı champion/battlemaster adamlar :) ha ilum mevzusu komedi ben ümidi kestim ordan ama basedeki turret sayesine daily yapabildim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 *önyargılılar için açıklama mode on* fanboy, patiboy, "ama ama wowda şöyle bilmemnede de başta böyle" bahanecisi olacak yaşta değilim o yüzden yazacaklarım samimi ve objektif görüşümdür *önyargılılar için açıklama mode off* daha level 33'lerdeyim, 50 olmadan da pvp yapılabiliyor farkındayım ama 50 olmadan pek pvp yapmak da istemiyorum, 50'den sonra pvp rankin de son noktasına gidene kadar oynamak istiyorum hala beni pek ilgilendirmiyor kimin bug kullanarak daha ilk günden rank bilmemkaç olduğu, ya da son patch ile insanların bir gecede rank 60 olduğu, sonuçta bir yerlerde aynı noktaya geleceğiz nasılsa, kâh 1 gecede kâh 6 ayda tamam ortada emek var ama bana göre oyunlardaki bu tür bozuklukların (meraklısı için corruption diyebiliriz) gerçek hayatta da olduğu için, siz yıllarca emek verip hakkınızla bir yerlere gelirken bazılarının hayattaki bugları kullanarak geriden gelip sizi fersah fersah geçtiği için, zaten hiçbir yerde mutlak adalet ve düzen "olamadığı" için umursamıyorum... deyin ki sen kerizsen bize ne :) evet ben oyun oynamayı seven ve içimden gelmeyene kadar da her mmo'yu bazen salak salak işler yapıp title, binek vs almak için aylarca oynayan bir kerizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Blackrose (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DA2019 said: Shitstorm a devam. +1 masteeeaaarrr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar