Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch 1.1

mono

Öne çıkan mesajlar

Eheh, aa yi acinca manzaralar BAYA iyi oluyor, ben dandini laptopta zorla acik oynuyordum iyi oldu..

Ha bide highres texturelar mevcutmus oyunda biri yakalamis, mobildeyim linki bulup atamayacagim, muhtemelen lag/fps droplari hallettikten sonra acarlar o opsyonuda.

Ben gayet mutlu mutlu oynuyorum,..bi derdim operator / smugglar gereginden fazla uzuyor herkesi, o kadar, diger dertlerim oyle " oha oynayamiyorum bok gibi oyun oha oha" diye yaygara cikarcak degil...

Wow mow agliyorsunuzda onuda biliyorum ki launchdan sonra baya komediydi..endgame diyenler herhalde blackrock/moltencore disnda uzun bir sure yuce blizz bi halt eklemedigini hatiramiyor? stuck di dupe du havalarda ucusuyordu.. glitchler vs.

Ha ben oyun oynatyip baya zevk aldiydim gene..
Buda guzel bence..arkadaslarimla oynayinca guzel oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha rank temalı mesaj da geldi. tam oldu sdfs.

valla spark ben rank 60 filan değilim. ama bunu diyen tek insan da değilim. arkadaşlarım da benzer şeyler söylüyor.

1. operative kapıcı tekmesi ve silah kabzasıyla(bu gene çok vurmadı bana hiç. belki şans bilemiyorum ama gene de rencide edici sdfs) vurması. kıl oldum. hakaret eder gibi adam dövüyor.

2. tank bh/ republic karşılığı.

sage ler de iyi gearlı ölmeyebiliyor. ama ondan emin olamıyorum. item kaynaklı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

adam classına op demiyor stim packler/relics/boost lara op diyor.

doğru söylüyor, aynı class aynı build bende var pvp'de acaip dayak yiorum

class dengesizliği değil de pvp rank mıdır, item mıdır neyden kaynaklanıyorsa acaip bir dengesizlik var bg'lerde. Sınıflandırma yaparak onu ayırmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...