Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch 1.1

mono

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

Hater/Yeto
"Böyle boktan bir oyun görmedim. WoW'a dönüyorum ben....-5 dakika sonra-....Neyse şu questi de yapayım, ooo item iyimiş"

Fanboy/Fanboi/Keto
"Allah'ım bu kadar nasıl güzel olur bir oyun? MMO'da devrimdir bu. Tam WoW Killer işteeaa!! ....-5 dakika sonra-.... yaaavv! #$?@& koyim böyle oyunun ben. bug'a gel ya. yıl oldu 2012 be!"

"sound of success" +1
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

Selamisahin said:

Hater/Yeto
"Böyle boktan bir oyun görmedim. WoW'a dönüyorum ben....-5 dakika sonra-....Neyse şu questi de yapayım, ooo item iyimiş"

Fanboy/Fanboi/Keto
"Allah'ım bu kadar nasıl güzel olur bir oyun? MMO'da devrimdir bu. Tam WoW Killer işteeaa!! ....-5 dakika sonra-.... yaaavv! #$?@& koyim böyle oyunun ben. bug'a gel ya. yıl oldu 2012 be!"

"sound of success" +1

patiboy lar var bide
hatermı fanboymu trollmu belli değil duruma göre götünü yiyim ayağı yapıyorlar

mardox said:

Oski said:

http://4.bp.blogspot.com/-bevyTsV5y7A/Te8NguzwSOI/AAAAAAAAE-M/3qBDXPtCPFA/s1600/gabe%2Bamatangelo%2Bswtor%2Be3.jpg

şu tipi var ya sanayii'ye bıraksanız yeter :)

yok onu communitye teslim etcen daha iyi :P üstünde valor kasacak millet ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

Xenus said:

Sub sayısının 200 bine düştüğüne hiç inanmıyorum.Tahminimce 500k'nın altında kesinlikle yoktur. Swtorarena ise tamamen uyduruk bir algoritmaya dayalı. Bioware açıklayana kadar rakamlar hep havada.

swtorarena ile sub sayısı ne alaka? oraya koskoca FAQ yazmışız, bu grafikler anlık sunucu durumundan oluşturulmakta, total subscriptionla alakası yok demişiz, okuyup anlayamıyorsan yapabileceğimiz birşey yok.

Ben bunu zaten biliyorum bombilo. 200 bin'i de BramStolker'ın mesaja hitaben yazdım. Peak user'mış o da zaten. Ama zaten bu ordaki istatistiğin elle tutulur bir yanı olmadığı gerçeğini değiştirmez. Server cap arttırılmışsa, bunu oraya nasıl yansıtacaklar? Şahsen şuan kendi serverımda oyuncu sayısı gayet yüksek durumda iki hafta önceye göre.

Sen bu mesajını sürekli ordaki chartları kullanıp, "yarindan sonra bu oyunda 200 bini gecmiycek ehueheue" tarzı mesajlar yazan Viktor'a yazsan daha mantıklı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

O sub sayıları hakkında Xenus'un yazdığı mesaj aramızdaki bir yanlış anlaşmadan kaynaklı. Adamın üstüne atlamayın hemen. Ben peak kullanıcı sayısından bahsederken os subscribe edenler diye anlamış. Hemen sonraki mesajında derdini anlatıyor zaten.

Bir de buraya gelip oyunu savunanların hater/yeto diye damgaladıkları kişilerden daha seviyesiz mesaj atmaları nasıl kişilikte insanlar olduklarının delili. Sanki forumda düşünce beyan etmek yasakmış gibi bir düşünceleri var. Oyunla ilgili fikir beyan edemeyen, yorumda bulunamayan hemen şuraya iki tane düzgün mesaj atana saldırıya geçiyor. Ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Biri çok güzel bir post yazmış, çevirmeye üşendim.

said:

Let me ask you this. You work for Bioware, one of the premier game developers on the planet and suddenly EA, the most hated game maker on the planet comes and buys your company for 750 million dollars.

You look around. You see what they did to Mythic. You start to wonder, exactly what is my lifespan at this company?

Then you start looking for another job. If you're talented and special you get another job. If you're just mediocre, you're stuck until they eventually fire you.

Repeat this process and see what kind of talent you are left with after a couple of years.

This pretty much explains everything, IMHO.
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum adamlar madem dagilacaz bari epic bir performans sergiliyerek batiralim, belki EAyide kendimzile beraber okyanusun tibine cekeriz diye bilerek bu oyunu boyle yapti asfdads

her questi seslendirmeleri, oyun motoruna zerr eonem vermemeleri filan hep planli yapilmis seyler, 1.1 patchini 1 hafta erteleyip en azindan paraciklari toplamak varken sirf daha buyuk bir gumburtuyle batmak icin beles ay bitimine 1 gun kala cikardilar asfdsfad

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/401459_306677702712055_306651962714629_910552_1235206726_n.jpg

tesekkurler bioware, uzun zamandir bu kadar eglenmemistik asdfasfd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...