Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sabah kahvaltisinda pastirmali sucuk yap, tam yumurtalar piserken icine yuzugu at, yerken teklif edrrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kücük kücük süprizleri hakettin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çıkar masaya vur denmiştir ama yine diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paticikten aldıgım yardım sayesınde cogunlugun fikrine uymaya karar verdim ve çıkartıp masaya vurup 'benimle evlenmeyi hakettin' diyerek teklif edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 DoubleW said: Mithat said: Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce. sen başkalarına bakma mutlaka söyle bunu, sonuçta hakketmiş ki evlenmeyi düşünüyosun, bırak hayvanca olsun, çocuklarınıza anlatırsınız gülersiniz yıllar sonra :D doğru diyor.ama anlatıcagın cocuklar muhtemelen bu kişi değil başka bir evlilikten olan cocuklar olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mithat said: kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D ya yemin ediyorum yazının şu kısmını görse, bırak evlenmeyi hakaret davası açar ve kazanır da yani. hem salak diyorsun hem de yetersiz. saduhfgdajfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 "evlenmeyi hak ettin" ne lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 calimero said: Mithat said: kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D ya yemin ediyorum yazının şu kısmını görse, bırak evlenmeyi hakaret davası açar ve kazanır da yani. hem salak diyorsun hem de yetersiz. saduhfgdajfad üstüne bir de BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN oh mondiyö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi nası bi egon var senin benimle evlenmeyi hakettin nedir cidden sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mithat said: Basit oyun dusunuyorum zaten ya olmadı tek seviye yaparım oyunu oynar biter çıkar bir yazı işte o kadar zor biteremeyecegi tarzda bişi olmaz. Lunar Magic diye bi program var Supermario'nun map editoru onunla istediğini yaparsın, istediğin mesajıda verirsin. Eğer yapacak olursan tavsiyem kamerayada çekmen viral etkisi yaratır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 oğlum adam yardım istemiş siz takılmışsınız tek bi cümleye. yalnız şu forumdaki romantiklik, incelik falan iyi hoş da, hiç mi klas bişey olmaz yahu. kadınlar evlilik teklifini çok abartırlar. ve hayallerindeki erkeği bulutların üstünde teklif etmiş gibi görmek isterler. çünkü bu işin sonra kadın meclisinde "nasıl teklif etti? nasıl sordu hede hödösü" vardır. şimdi sevgilin kalkıp arkadaşlarına "oyunda teklif etti" mi diyecek? yapmayın allahaşkına. tamam romantizm iyidir ama daha düzgün birşeyler bulabilirsin. mesela bana sorarsan topluluğun içinde et, alkışlasınlar falan. bir arkadaşım mesela uçakta giderken pilota anons ettirerek sormuştu. ama tabi bu durumun sözkonusu bir reddedilmede rezil olma kısmına hiç girmiyorum. mesela zookeeperda vardı aklıma geldi. sahile şişe vurmuş, içinde not var. notta benimle evlenirmisin yazıyor. tabi filmi izlerse kız biraz kötü olur sdffdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hoccemama said: Mithat said: BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN Bunu de etkileyici olması içinde kıza kafa at. sesli güldüm buna hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 şunu bile yapsa daha iyi, gerçi bu engagement (nişan) içinmiş http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1552229_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Lord_Argos said: http://www.youtube.com/watch?v=vddiwWSh7lk&feature=player_embedded#at=102 şu çok kötü yaa tam nerd işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Zep said: Lord_Argos said: http://www.youtube.com/watch?v=vddiwWSh7lk&feature=player_embedded#at=102 şu çok kötü yaa tam nerd işi Bu ne abi , yes dedi öptü sonra marioya devam etti , bölümü bitirince tekrar çocuğa döndü yüzüğü takmasına izin verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 said: BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN ShadowFury said: şunu koycaktım vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Novichok said: şunu bile yapsa daha iyi, gerçi bu engagement (nişan) içinmiş http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1552229_700b.jpg hahahahahahahah. ha bir de benimle nişanlanır mısın diye ayrı bir teklif yok zaten asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Dartanian said: ya bitiremezse? :D ihtimal dahilinde tabii sgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ya oyun falan bosver öyle olmaz o teklif olayı video/resim ses kaydı falanda olmaz, sana biraz daha orjinal bisey lazım sinema da olabilir mesela. Şimcik şöyle oluyor,önce ikinizin resim/videolarından olusan bi compilation video hazırlıyosun daha sonra sinemanın sahibiyle görüsüp eğer gerekirse biraz tesvik ile kandırıyosun. Sonra en yoğun seansa 2 bilet alıp filme giriyorsunuz. Film baslamadan önce reklamlar çıkarken senin hazırladığın video beyaz perdede cıkıyor ve videonun sonunda "Benimle evlenir misin ?" yazsın, o sırada sen elinde yüzükle sadece gözlerine bak, olmuyosa da git konuş, saçından sürükleyerek "evimin kadını, çocuklarımın anası olacaksın" diyip kaçır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 filmin montajcısına para verip sadece o seansa özel ürün yerleştirme tarzı yapmak daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ya da komple ikinizin filmini yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 fakirsen de anca streç film yaptırırsın, tabağın üzerine çektikçe "benimle evlenmeyi hakettin" yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ya eskiden evlenme teklif etmek ne kadar basitti. çıtayı arttırıp durmayın abi yeter. diz çök, benimle evlenir misin de, tek taşı çıkar, gözleri kamaşsın son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Kinder süpriz yumurtası aldım pakedini dikkatlice açtım çıkolatasını kırmadan ayırdım oyuncagı cıkartıp yüzügü koydum dikkatlice eritip kapattım pakedini biraz yamuk yumuk kapattım ama onu da yediririm bir şekilde dagılmış diye sımdı buzdolabına koydum ıyıce buz gibi kaynasın sorun cıkartmasın dagılmasın hemen. Pazartesi görünce vericem . 9gag sagolsun hayatımızı kurtarıyor orda gördüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ahahah iyiymiş lan sdfg aklımda bulunsun bu belki bi kaç yıl sonra lazım olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar