Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi help!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

Mithat said:

Kız arkadaşıma artık evlenme teklif etme zamanım geldi gibi geliyor ve evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D olmadı benimle evlenir misin falanda olur bilmiyorum daha net düşünemedim yeni karar verdim paticik halkının görüşlerini almak istedim önce.

sen başkalarına bakma mutlaka söyle bunu, sonuçta hakketmiş ki evlenmeyi düşünüyosun, bırak hayvanca olsun, çocuklarınıza anlatırsınız gülersiniz yıllar sonra :D

doğru diyor.ama anlatıcagın cocuklar muhtemelen bu kişi değil başka bir evlilikten olan cocuklar olur sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D

ya yemin ediyorum yazının şu kısmını görse, bırak evlenmeyi hakaret davası açar ve kazanır da yani.

hem salak diyorsun hem de yetersiz. saduhfgdajfad
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Mithat said:

kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D

ya yemin ediyorum yazının şu kısmını görse, bırak evlenmeyi hakaret davası açar ve kazanır da yani.

hem salak diyorsun hem de yetersiz. saduhfgdajfad

üstüne bir de BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN oh mondiyö
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Basit oyun dusunuyorum zaten ya olmadı tek seviye yaparım oyunu oynar biter çıkar bir yazı işte o kadar zor biteremeyecegi tarzda bişi olmaz.

Lunar Magic diye bi program var Supermario'nun map editoru onunla istediğini yaparsın, istediğin mesajıda verirsin. Eğer yapacak olursan tavsiyem kamerayada çekmen viral etkisi yaratır (:
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum adam yardım istemiş siz takılmışsınız tek bi cümleye.

yalnız şu forumdaki romantiklik, incelik falan iyi hoş da, hiç mi klas bişey olmaz yahu.

kadınlar evlilik teklifini çok abartırlar. ve hayallerindeki erkeği bulutların üstünde teklif etmiş gibi görmek isterler. çünkü bu işin sonra kadın meclisinde "nasıl teklif etti? nasıl sordu hede hödösü" vardır. şimdi sevgilin kalkıp arkadaşlarına "oyunda teklif etti" mi diyecek? yapmayın allahaşkına. tamam romantizm iyidir ama daha düzgün birşeyler bulabilirsin.

mesela bana sorarsan topluluğun içinde et, alkışlasınlar falan. bir arkadaşım mesela uçakta giderken pilota anons ettirerek sormuştu. ama tabi bu durumun sözkonusu bir reddedilmede rezil olma kısmına hiç girmiyorum.

mesela zookeeperda vardı aklıma geldi. sahile şişe vurmuş, içinde not var. notta benimle evlenirmisin yazıyor. tabi filmi izlerse kız biraz kötü olur sdffdg
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyun falan bosver öyle olmaz o teklif olayı

video/resim ses kaydı falanda olmaz, sana biraz daha orjinal bisey lazım

sinema da olabilir mesela.

Şimcik şöyle oluyor,önce ikinizin resim/videolarından olusan bi compilation video hazırlıyosun daha sonra sinemanın sahibiyle görüsüp eğer gerekirse biraz tesvik ile kandırıyosun. Sonra en yoğun seansa 2 bilet alıp filme giriyorsunuz. Film baslamadan önce reklamlar çıkarken senin hazırladığın video beyaz perdede cıkıyor ve videonun sonunda "Benimle evlenir misin ?" yazsın, o sırada sen elinde yüzükle sadece gözlerine bak,

olmuyosa da git konuş, saçından sürükleyerek "evimin kadını, çocuklarımın anası olacaksın" diyip kaçır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kinder süpriz yumurtası aldım pakedini dikkatlice açtım çıkolatasını kırmadan ayırdım oyuncagı cıkartıp yüzügü koydum dikkatlice eritip kapattım pakedini biraz yamuk yumuk kapattım ama onu da yediririm bir şekilde dagılmış diye sımdı buzdolabına koydum ıyıce buz gibi kaynasın sorun cıkartmasın dagılmasın hemen. Pazartesi görünce vericem .

9gag sagolsun hayatımızı kurtarıyor orda gördüm bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...