Nekro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 orcan diye isim var diye mi dalga geçmişler ? adamlar haklı ehueh
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://i.imgur.com/vXJ37.png abi bu ne, allah kahretsin trchan gibi.
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 lan liseli, ne işim olur trchanla falan, bi de nik ifşa etmişsin oralarda. ayrıca pati içindeki muhabbet pati içinde kalır, niye oralara falan gidip orconlu topik açalım. bi de şişman ve oç demişsin, bu kadar mı kızgınsın bana
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Tyrannus said: 3 sorum var 1-trchanda ne işin var 2-benim trchanda ne işim olur 3-trchanda ne işin var taylan özetlemiş zaten, cevap yazmakla uğraştırdın bi de beni orcon.
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 tamam abi burdan gerçekten burdan kimse öle bişi yapmadıysa, zan altında bıraktığım herkesten özür diliyorum. ve tüm paticik halkından.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 escape said: tamam abi burdan gerçekten burdan kimse öle bişi yapmadıysa, zan altında bıraktığım herkesten özür diliyorum. ve tüm paticik halkından. yaptılarsa forumu bırakıp gitçen mi?
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 barnacle said: escape said: tamam abi burdan gerçekten burdan kimse öle bişi yapmadıysa, zan altında bıraktığım herkesten özür diliyorum. ve tüm paticik halkından. yaptılarsa forumu bırakıp gitçen mi? Valla öyleyse, herkes elini taşın altına sokar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 havadan nem kapma ve her gördüğü sakallıyı dedesi sanma dallarında dünya rekorunu elinde tutuyorsun orcan allahtan adını ahmet koymamışlar, her "ahmet ne mal adamsın ya" yazana "bağa mı didin?" diye çıkışmaktan bitap düşerdin olum nasıl bir bünye bu ya?
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://i201.photobucket.com/albums/aa73/evil786/witness-this-epic-thread.gif
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Böylece patide küfür full serbest yapılsa nasıl olacak forum görmüş olduk. Seviye ayak bileklerinde.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 daha önce de yaşandı bi de trchan gibi bi yerde takıldığını ifşa etmiş bazıları tr chan ne ya
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 mallığın, embesilliğin level atlamış hali
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 xunn said: Böylece patide küfür full serbest yapılsa nasıl olacak forum görmüş olduk. Seviye ayak bileklerinde. niye beğenmedin lan %90ı zaten normalde 4chande takılan herifler.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 İşte bu yüzden sana hakaret ediliyor. Neden bahsettiğine dair en ufak bir fikrin yok.
Öne çıkan mesajlar