Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
multiplayer geliyor!

sistem fallout tactics gibi puan bütçeli olacak ama şimdilik sadece tdm var sanırım. alyenleri de seçebiliyoruz tabii. olsun varsın heh. bakalım çok pahalı olmazsa launch'ta alabilirim yani madem mp var.

mp videosu

gametrailers mp videosu

eurogamer detaylı röportaj
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/122/1225695/XCOM_2_1344549866.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
https://shoutlet-files.s3.amazonaws.com/6983/363315.jpg
büyük ihtimalle eylül'de demo çıkaracaklar, pre-order için de kozmetik customization & asker guile dlc var. demoyu gördükten sonra net karar vereceğim pre-order için ama genel olarak gayet iyi görünüyor 1-2 akla takılan konu hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

proje lideri jake solomon bir campaign boyunca 24 asker kaybettiğini söyledi ama şahsen o kadar kaybetmeye niyetim yok heh.

eski oyundaki kadar kaybedilmez ama her şekilde, o zaman 12 kişi filan getirince 3-4 tane kaybetmek sorun olmuyordu bir görevde ama burada 6 asker varken 3-4 tane kaybedince gg olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

yok cidden firaxis anlamıyor bu combat işinden ya, emin oldum artık.

'armor' sadece hp ekliyormuş. WTF? bu kadar mı civ'den kopyalanır combat akıl fikir ya. bir kere ateş ediyor düşman, armor marmor kalmıyor uçuyor gidiyor yani. cover mover dışında gerçek defans yok oyunda yani, quake gibi kim daha çok vurursa.

meh pre-order verecektim şimdi birden soğudum yani, o kadar da ümitliydim tu & ammo kaldırılmasına rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

official forumda bunlar belirtilmiyor mu hiç?
fraxis yazılanları dinlemiyor mu?

armor gerçekten hp eklemekten başka bişi yapmıyorsa çok ayıp cidden.
hani civilization tarzı oyunlarda olur da, xcom gibi squad based tactical strategy oyunlarında büyük önem taşır o armorlar, ammolar.
düşmanın armorına göre farklı ammo tipleri taşırsın mesela. yarattığın karakterin işlevine göre değişik ammolar giyersin.
fallout tactics'te bile vardı bunlar.

starcraft'ta ve warcraft 3'te bile armor daha gelişmiş sisteme sahipti.
Sosyal ağlarda paylaş

ammo olmayınca, armorları da hpye indirgemisler iste.

ammo olmamasına ragmen, farklı cesit ammo secenegi koymadıklarını varsayıyorum tabi.

silahları ve hpleri guzel ayarlarlarsa cok bi problem olmaz gibi heralde gameplay acısından ama kucuk silahlarin mermilerinin yuksek armora cok birsey yapmaması, armor piercing mermiler, patlayan mermiler, yakan mermiler etc cesitlilik cok guzel olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...