Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

4 ile başlayıp 6'ya çıkıyor sonra ve evet random map generator yok ama iki kere baştan sona bitirip gene aynısını göremeyeceğiniz kadar çok map olduğunu söylüyorlar. ufo serisi ve silent storm'da çok daha az hazır map'le (3-5 filan heh) yetindiğimi ve x-com'da 12 kişiyi birden gezdirmekten bıkıp yarısını başlangıçta rezerv olarak tuttuğumu hatırlayınca benim canımı sıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The XCOM: Enemy Unknown screenshots that have been released so far have shown lots of Xbox controller command prompts, we asked if the PC build would use a similar system.

“No, no, no. Nooo. Oh man, no. I wouldn’t do that to you, are you kidding me? No,” he said. That’s six noes there, folks.

ahah cok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Sam said:

iyi de oyunda zaten dialog yok, ardeth orada şirketin geneline yönelik bir eleştiride bulunmuş.

yo ps kitlesine hitap etsin de biraz daha para kazanalım derken PC kitlesini unutmalarına yönelik bir eleştiri de bulundum. yani beteştanın bir tavrını eleştirdim onların oyunlarındaki mantıklı özellikleri almalarında bir sakınca yok yoksa.

beteşta da mesela PS için çarklı diyalog sistemi yapıyorsa PC oynayan hardcore rpgciler için daha adam gibi bişey yapabilirdi ama tabi sanırım büyük şirketlerin paylaştığı oyun piyasası da biraz koşuşturmacıya döndü o yüzden mümkün değil sanırım o kadar uğraşmak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...