Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 O ağır silahla ateş etme efektini seviyorum ben =P misslemesi pek umrumda değil açıkcası. Adamların o kadar armorla pek öldüğü yok zaten. Birde psi çakınca sadistçe gülmeleri çok hoşuma gidiyor, çok komik olmuş bence haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Supportlar okadarda vasıfsız değil bence ya.Özellikle karşı taraf coverdan ateş ederse bonus attack yapması gayet işe yarar bi perk.Heavy biraz vasıfsız eleman ama gerçekten mekanik düşmanlar hariç.Bide suppression Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Support da da bir yığın özellik var ya, heal edebilme dışında , supression , 2 defa overwatch atışı felan sağlam bence =P Benim kıl olduğum bir gifted support bulamamış olmam, durmadan adam alıp 3 er 3er support train ettim 1 tane bile çıkmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Tüh ya slingshot ı indirmemiş steam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 1-2 aylık filansa indirmiyorlar, sevgililer gününe iner herhalde. umarım diğer iki dlc böyle fix görevden ve pay2win'den ibaret değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ya geçen gün 0 dan başladım direk uydu fırlatmaya odaklanayım diye. Oyun bir süre sonra resmen kilitledi beni, nereye yardım etsem bir yerleri kaybeder hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi galba zaten olay o o yer kaybetme hem oyunu sınırlıyo hemde maksimum yer belirliyo 8 tane kaybedersen oyun bitiyo o sebeble zaten belirli sayıda ytopragın oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bu arada şey nedir kullanamadıgımız sişlahları satamıyo muyuz daha onemlisi 2 strike team kuramıyo muyuz 2inci trapsnport alma yapma yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 satamıyorsun, kuramıyorsun, yapamıyorsun. 2012 oyuncusunun beyni almaz o derinliği demişler. ekipman satmanın tek yolu ülkeler quest verirse sana öyle. çok iyi para geliyor gelişmiş silahlar filan istediklerinde, 1500 simoleon kaldırdığım oldu bir defada öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İlk oyunumda uydum olsa 1 ülke bile kaybetmeyecektim, oyunu öğreneyim derken uydu yapmayı ve önemini geç kavradım =P Vay para buradanmış diyince başladım anca. Ama sanırım tam böyle 2-3 ülke birden kaybedeceğiniz zaman alien base basma questini yapmanız gerekiyor, onu yapınca bütün dünya genelinde tehlike seviyesi iniyor. Anca öyle kurtarılabilir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bu arada ben leviathan tarzı bir gemide bekledim açıkcası ama keşfedebildiğiniz 1 gemi olayı üzdü, ah keşke biraz daha fazla derinlik olsaymış. Expansion gelirse inşallah bir yığın özellik eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 uydu evet oyundaki en önemli olay, ama ironik bir şekilde her tarafa uydu dikince (ülke kaybedilse de kaybedilmese de) oyunun challenge seviyesi tamamen 0 oluyor. stratejik haritanın anlamı tamamen ortadan kalkıyor. benim umudum bayağı azaldı gods & kings oynadıktan sonra ya, firaxis bayağı bayağı kaybetti yani derinliğini. hedef kitlesini de genişletmek için sığlaştırıyorlar her fırsatta oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bütün x-com oyunları var steamde , bir ara tekrar başlayacağım sanırım. 50.000 tane ufo gelmese daha iyi olurdu tabi ama sıkıldığımda bırakırım artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ufo extraterrestrials gold'u dene, settings'den ayarlayınca eski oyunlara en yakın hale gelebilen oyun. ne kadar ufo oyunu varsa hepsini oynamış biri olarak diyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abicim ben seyi sanamadım o zaman 6 kişilik max takım var tek strike team warsa 99 kişilik rax limit ne boka yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ilerde 30 ar 30 ar recruit almaya basliyoruz eldekilerin patates oldugu ortaya cikinca. yalniz hakkaten bi A takimi B takimi gibi biseyler olmaliydi, kolay gorevlere B yi yollayayim auto resolve takilsinlar, coverage full olan yerlerde duzgun gorev olmaz oluyordu artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi gönderdiğin ekip fix değil ki, adam değiştiriyorsun yaralandıkça veya bölüme göre gereken sınıf için, psy olmuyor vs vs. benim 15 tane filan askerim vardı endgame'de hepsini istediğim gibi kullanabildiğim. üstüne 70 tane de squaddie bekliyordu barakada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sam said: ufo extraterrestrials gold'u dene, settings'den ayarlayınca eski oyunlara en yakın hale gelebilen oyun. ne kadar ufo oyunu varsa hepsini oynamış biri olarak diyorum. :p Oda var sam, hatta steam den gold versiyonunu almıştım. Ama yinede birşeyler eksik gibi gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi işte o 70 tane adam ne işe yarıyo bi işe yaramıyo bu arada oto takılsın felan diyosunda abi bi görev avustralya da biri mısırda ben avrupadayım ikisinede gidicek kadar zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 İşte oyunun amacı sana o seçimi yaptırmak. Hiç gerçekçi değil, ama bu tür seçimler oyunun derinliğini arttırıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi tamamda eski oyunnarda yapabiliyodun bunu seçim felan deil bu saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Komutan said: İşte oyunun amacı sana o seçimi yaptırmak. Hiç gerçekçi değil, ama bu tür seçimler oyunun derinliğini arttırıyor aslında. tam tersi oyun hiçbir gerçek seçenek sunmuyor, heryeri kapsama altına alana kadar zorla abduction mission yaptırıyor. bunlar kaybolduktan sonra ise BİR TANE seçim yok oyunda. her göreve gidebiliyorsun çünkü turn-based gibi, teker teker geliyorlar. 2,5 yıl oynadım ve tek bir görevi kaçırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Görevin cinsini seçmenden değil, hangi ülkeye yardıma gideceğini seçmenden bahsediyorum. Oyun kolay geliyorsa, zorluk arttırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 kolaylık, zorluk değil mesele, her zorlukta aynı şey var çünkü. her ay sabit, belirli görevler geliyor. bir abduction, bir terror, bir council, bir ufo crash vs. aynı anda iki ufo birden gezmiyor mesela havada. o ayın ufosunu düşürünce uçakların işi bitmiş oluyor. oyun turn-based gibi, real-time saat ve gün gösteriyor ama sahtecilik yani. normalde 2-3-4 ufo birden gelir, ona mı yetişeceğim, buna mı yetişeceğim diye bir yarış olur ve yetişemezsin. burada sadece abduction mission suni olarak bunu yapmaya çalışıyor ama onun dışında bir gerçeklik hissi yok. "bu ayın council mission bitti, şimdi ufo çıkar" diyorsun ve aynen o şekilde gerçekleşiyor. fix senaryo her ay. resmi forumlarında bile bayağı eleştirildi geoscape'in anlamını ilk birkaç aydan sonra tamamen yitirmesi ki fanboiların demir yumrukla yönettiği bir yer olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 same aynen katılıyorum olay su sekilde gelişiyo 1. abduction oluyo en yuksek panili yeri yapıyorum 2 yer artıyo 1 yer azalıyo 2. dua ediyorum ki yuksek yerlerden birinde ufo cıksın ki vuruyım dussun 3. baktım cıkmassa bazen council cıkıyo bu arada dun bi council misson cıktı yemin ediyorum vipi roketliyodum adam sey diyo "hey why dont you come down here" "I am wating for you. what are you waşitişng for" "come and join the fun" bide herif bole hafifi karanlıkta dusmanlarında cogu thin man dedim ulan thin manler beni mi kandırıyo eauheauhea atıyodum roketi dedim gidiyim bi bakıyım once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar