Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 evet oyunun bug ve saçmalamarına klavye kırmak için birebir ironman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 simdi geriye donup su oyuna bir bakiyorum da, konsolcunun bulastigi her oyun pic oluyor. bu da olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bu oyuna daha çok serbestlik verilebilirdi bencede, fakat bir denge'ninde tutturulması şarttı, eski ufo harikaydı ama daha öncede yazdığım gibi bir yerden sonra tekrar etmek çok bayıyordu. Psi askerleri ile uzaylıları kontrol edip sıraya çekip kurşuna felan diziyordum =P Bir kere mind control yapınca kırılmıyordu hiç hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 burada daha da hızlı sıkılınıyor, ben 9 ay oyunu bekledim, bir haftada tükettim bitti, bir daha da açmadım. taktik seviyede asker hareket ettirip ateş tuşuna basmak dışında yapılacak şey neredeyse hiç olmadığı için görevlerin tekrar oynanması zevkli değil yani ki bu oyunlardaki en önemli şeydir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bunda mind control yapınca oyun kitleniyor yaw ne bicim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 30 tl ye key buldum alsam mı diye sormaya geldim ama oyun ölmüş tişikkirlir paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Alma alma bayık he dersenki eski günlere fap fap al oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bütün oyun coverdan covera koşmak ve ateş etmekten mi ibaret? Başka bi olay yok mu? Hayattan soğudum ya o duvar senin bu duvar benim koşmaktan. Hele bide öküz gibi betonarme duvarın arkasından vurulmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 evet öyle maalesef. ana olay o en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi destructible terrain ve tech buldukca cıkan videolar dısında oyunu begenmedim desem ayıpo mı olur hiç bi manası yok ya ordan oraya koş dur oyunda en büyük düşman FoW gerisi tiri viri düşmanı görürsen kazanıyosun göremessen adamın ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 oh oh daha çok yazın daha çok tiksineyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ya oyun eski oyunları bilmiyorsan iyi, eskilerini biliyorsan da benzeri artık çıkarılmadığı için oynuyorsun. 30 lira verilir yani gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bu arada bide oyundaki en iyi classın heavy olması hatta 3 heavy 2 support yada 4 heavy 2 support takım kurmam yakında 2 kere ates etmek var roket dediğin oyundaki en imba silah inanılmaz pinpoint atıs yapıyorum sniperin 30% vurma sansı oldugu yere roketle 90% atıyorum sniper ne işe yararr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi... heavy support'tan sonra oyundaki en kötü sınıf. en iyisi açık ara sniper ve assault. sniper dediğin ufuktaki adamları sana ateş edemeden %100 ihtimalle indiren bir sınıf zaten. nasıl oynuyorsun anlayamadım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Sam said: ya oyun eski oyunları bilmiyorsan iyi, eskilerini biliyorsan da benzeri artık çıkarılmadığı için oynuyorsun. 30 lira verilir yani gayet. "şu an az broke durumdayım wow acc açtırmadım bu ay, o derece" cümlesiyle counter larım ben bu "oyunu al" saldırısını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Sam said: abi... heavy support'tan sonra oyundaki en kötü sınıf. en iyisi açık ara sniper ve assault. sniper dediğin ufuktaki adamları sana ateş edemeden %100 ihtimalle indiren bir sınıf zaten. nasıl oynuyorsun anlayamadım heh. ufuktaki adamı nasıl görüyosun asuıl soru o ben mi yannış bişi yapıyorum ufuktaki adam göremiyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi squad sight alıyorsun, dama çıkıyorsun veya havalanıyorsun. aşağıdaki assault ile keşfediyorsun ileriyi. high cover'daki alien'a %105 chance %70 crit ile çakıyorsun bir turn'de iki kere. sniper öyle oynanınca oyunun en komik derecede güçlü sınıfı, resmi forumlarında defalarca nerf istendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Sam said: abi... heavy support'tan sonra oyundaki en kötü sınıf. abi su kisma itiraz ediyorum. heavy support dan da kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Heavy'nin tek avantajı öne salarsanız cover da vurulunca 2 dmg daha az yemesi, o kadar yani =P Genelde takımı 2 sniper 2 support 1 heavy 1 assault la gönderiyorum. Heavy yerine mekanik ünitede gönderdiğim oldu gerçi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ya assault o konuda da daha iyi, alyenler vurunca 10 dmg filan koyuyor çünkü, 2 azmış çokmuş değişmiyor ama assault defense bonusu sayesinde efektif savunmayı iki katına çıkarabiliyor neredeyse %55'den %75'e çıkınca perk ile defense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 heavynin bence olayı 2 defa atak edebilmesi bide rocket cok imba aBİ cidden cok imba talentıonı alınca 90% sansla ekranın yarısına 6 dmg vuruyo onu gectim pinpoint atabiliyosun roketi yane bole vurur mu vurmaz mı derdi yok herseyi alıcak kendi uniteni almıcak bi sekilde atıp atıp temizliyosun roket kullanmamak için belki tek sebeb daha az parça fragment felan cıkması olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi sen oyunun herhalde EN başlarındasın, çünkü 6dmg komik bir dmg ve atıyorsun bitiyor. herhalde 15-20hp'li düşmanlarla karşılamadın daha. çift atak yapamayan tek sınıf support zaten, hem sniper hem assault yapabiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 heavy kullandım ben baya verimli geldi hep bana. garanti dmg+supress yanına adam gelince react eden asaoultlarla beraber sahane bir combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 2 defa ateş etmeside fena değil aslında. Assault un ben lightning reflexes talent ını seviyorum. Overwatch yapan görürsem hemen assault la dalıyorum. Bide evet, heavy nin roket hiç gelişmiyor, ileride resmen verdiği hasar çok komik kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 heavy'nin iyi olabilmesi için aim bonusunun diğer sınıflarla aynı seviyeye çekilmesi lazım. paso miss endgame'de. en çok sevmeyi istediğim sınıftı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar