Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bu oyuna daha çok serbestlik verilebilirdi bencede, fakat bir denge'ninde tutturulması şarttı, eski ufo harikaydı ama daha öncede yazdığım gibi bir yerden sonra tekrar etmek çok bayıyordu. Psi askerleri ile uzaylıları kontrol edip sıraya çekip kurşuna felan diziyordum =P Bir kere mind control yapınca kırılmıyordu hiç hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

burada daha da hızlı sıkılınıyor, ben 9 ay oyunu bekledim, bir haftada tükettim bitti, bir daha da açmadım. taktik seviyede asker hareket ettirip ateş tuşuna basmak dışında yapılacak şey neredeyse hiç olmadığı için görevlerin tekrar oynanması zevkli değil yani ki bu oyunlardaki en önemli şeydir o.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

abi...

heavy support'tan sonra oyundaki en kötü sınıf. en iyisi açık ara sniper ve assault. sniper dediğin ufuktaki adamları sana ateş edemeden %100 ihtimalle indiren bir sınıf zaten. nasıl oynuyorsun anlayamadım heh.

ufuktaki adamı nasıl görüyosun asuıl soru o
ben mi yannış bişi yapıyorum
ufuktaki adam göremiyosun ki
Sosyal ağlarda paylaş

abi squad sight alıyorsun, dama çıkıyorsun veya havalanıyorsun. aşağıdaki assault ile keşfediyorsun ileriyi. high cover'daki alien'a %105 chance %70 crit ile çakıyorsun bir turn'de iki kere. sniper öyle oynanınca oyunun en komik derecede güçlü sınıfı, resmi forumlarında defalarca nerf istendi.
Sosyal ağlarda paylaş

heavynin bence olayı 2 defa atak edebilmesi
bide rocket cok imba aBİ
cidden cok imba
talentıonı alınca
90% sansla ekranın yarısına 6 dmg vuruyo
onu gectim
pinpoint atabiliyosun roketi
yane bole vurur mu vurmaz mı derdi yok
herseyi alıcak kendi uniteni almıcak bi sekilde atıp atıp temizliyosun
roket kullanmamak için belki tek sebeb
daha az parça fragment felan cıkması olabilir