Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ahaha, abi o robot ne öyle duman etti butun takımımı, direk patladım overseerı ındırdıkten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sectopod hemen indiremezsen zorlayabiliyor evet son endgame ekipmanını henü toplamadan. burada da bütçe denkleştirmek ilk aylarda zor ama bir kere heryere uydu koydun mu geoscape anlamını yitiriyor. o konuda çok eleştiri aldı resmi forumunda bile. ilk 3-4 ay zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 geoscapeliğini yitimiş zaten bayada. hanı kısalığından belli zaten o. öle büyük planlar yapıp total war acmıyosun alienlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bu oyun amigadaki oyunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 amiga'da çıkmadı hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ya oyunun sonunda ki aga tam olarka ne diodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oyunun sonunda ki aga http://i.posta.com.tr/editor/HD/8/9/2011/fft2mm734545.jpg HEP DAHAAAA DAAHAAAA DAHA EYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK. OLMADIIII OLMADIII OLMADIIII. ŞİMDİ SEN ÇIKTIN GELDİN EN İYİSİNİ OLDUM DİYORSUN. VAY ANAM DİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben niye oldurunce sasirdigini anlamadim. ne olmasini bekliyordu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Sam said: amiga'da çıkmadı hayır. ben oynadim diye hatirliyordum arastirdim. http://en.wikipedia.org/wiki/UFO:_Enemy_Unknown http://www.mobygames.com/game/amiga/x-com-ufo-defense http://en.wikipedia.org/wiki/X-COM xcom serisinin baslangici amigada ve digerlerinde 1994. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 çıkmış demek ki doğru, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 tekrar bı oynıyım yenı bısıler deniyim dedim (ilk seferde 4 ssatalitlela falan oynamıstım) ama oyunun tekrar oynanabilirliği cok zayıf. biden fazla üs olması, sürenin cok daha fazla temponun kararkları etkiliycek kadar kıvamlı olması lazım. uzaylıların öle bangır bangır zap diye sehirlere saldırmaması, mamaship getirmemesi lazım. birden cok response team, science team, lazım. uzaylıların counter atağa gecmeleri sabotaj etmeleri onlarla ugrasmamız lazım. her askerin balgursgate partisi üyesi kıvamında değil, baya harcanabilir olması lazım, uzaylıalr tarafından elegecirebilinmeleri lazım. baselere saldırılması ne kadar iyi veya kotu savunulduğuna göre, relocate/rebuild/reclaimed/reclaimable/destroyered/salveable/salvaged by alien/ captures by aliens, gibi sonucları olması lazım. ele gecirilen personelin bilgi uzaylılara bilgi zıdrıabilmesi lazım, hatta dahada gritty olunup her üyeye chip yerleştirme opsiyonu gerektiğinde terminate için gibi sert guvenlik onlemleri alınabilmeli, bunlar arttıkca will/performasns düşüşü, veya council'in üye ülkelerinden farklı tepkiler gelmesi vs vs vs cok fazla olay ve cok fazl tepki lazım. interaksiyonun cok daha koklü ve geniş olması lazım. bir sürü detay lazım oyuna, var olan cok ama cok az. cok rahat bir oynanısı var, gayet keyifli, iron man ve classic sayesinde immersivede hatta ammavelakin 1 tas catlasa cok garip party formasyonu denemek için farklı skilleri denemek için 2. kez oynanır o kadar. fiyatı bile değil, 15gblik bir oyunun 15 saatlik gameplayle tükenmesi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oyunu yeni oynadım o yüzden söylüyeceklerim boş kaçabilir :) Oyunu en zorun bir altı seviyede oynuyorum. Unuttum isimlendirmeleri şimdi ama en zorun isminden korktugumu hatırlıyorum :) 1- Sizde genelde askeriniz öldümü save load yapıyormusunuz ? (rütbeliler fln..) Hiç yapmak istemiyorum ama sistem sizi mecbur bırakıyor , bazen ne kadar dikkatli olursan ol havaya ucuyosun. Bu save load olayı xcom ruhuna aykırı ama madem save load var neden mission fail oldugunda geri base e dönüyorsun. Save load oldugu sürece zaten mission failed olmaz ki.3-4 save aldıktan sonra zor yani 2- bu ajan kılıklı heriflerin poison'ı deli ediyor insanı miss geçme sansı gibi birşey yok. Bir limit'te göremedim (belki vardır bilmiyorum) Yani bilg. akıllı olsa paso poi atar durur gg ztn... 3- neden fallout'ta ki gibi ele göze kola target sistemi koymazlar anlamıs degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Acaba bi expansion falan çıkar mı oyunu geliştirecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Masticore, Ironman dene, save load derdi bitiyor, basitçe giden gidiyor dfhs. Ki bu aslında biraz daha zevkli kılıyor, "şurdan yardırayım olmazsa load'larım" kalkıyor, çok daha dikkatli ve düşünerek oynamaya başlıyosun. Gerçi ne kadar dikkatli oynarsan oyna çok aşırı şanslı değilsen ölen oluyo, mapin öbür ucundan full cover'daki adama vuruveriyolar crit'leri kütür kütür veriyosun küfürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 valla ben load'ladım, esas askerlerimi özene bezene customize ettim, gene de istediğim sınıftan, istediğim milletten asker çıkarana kadar helak oldum, bir de öldüklerinde baştan uğraşamam yani. ha özel kıymet vermediğim tipler ölünce dokunmadım gerçi. expansion bence çıkar ya, civ'lere bile çıkarıyorlar ki sadece pc'de olduğu halde. 2k de açıklama yaptı satışları başarılı oldu diye. 3 tane dlc çıkaracaklar önce. sonra gelir herhalde bir expansion önümüzdeki yıl herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 said: XCOM: Enemy Unknown's Slingshot DLC pack will be available on December 4, 2012 for $6.99 (560 MS Points) on PlayStation 3, Xbox 360, and Windows platforms. biraz daha oyunun içeriğini genişletse bu fiyata alırdım da yani fix görevler. neyse bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Şimdi bitirdim, tadı damağımda kaldı resmen. Şu christmas indirimlerinde DLC'lerini alıp tekrar oynayayım bare. Oyunun bitişi zaten expansion habercisi değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dlc yeni çıktı, noel indirimi almaz herhalde ya. birşey de yok esasen içinde 3 fix görev mi ne. sonu evet tam devamı gelsin diye ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Garip gelebilir, ama benim o dlc'yi almamin esas sebebi icerdigi yeni sapkalar ve sac bicimleri. Oyuna erken asamada blaster launcher ve hero karakter eklenmesi cok dengesiz gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Türk asker niye yok ya, bu firaxis in yaptığı herşeyde bizi 2. plana itmesinin bir sebebi varmıdır acaba? Civ de de kaç oyun boyunca osmanlıyı güç bela koydular, millet forumlarda türk olmadıkları halde osmanlı nası olmaz bu nasıl iş diye diye koydurttu resmen. Şimdide yine türk olmayan kişiler bu x-com da natoya en fazla asker gönderenlerden biri vs vs olan türkiye niye yok felan yazmışlar. Bunların tercihleri amma garip ya, gidip arabistan felan koyar gider bizi koymaz. Yunanlı bile çıktı o kadar askerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 x-com nedense bana çok yüzeysel ve sığ geldi.yine squad lı base kurmalı,uzaylı yada zombi temalı,scavenger,search nebiliyim otopsi nin bol olduğu bi oyun önerebilirmisin? grafik her şey değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 X-com yine işte, Ufo the enemy unkown ilk oyun X-com Terror from the deep 2. oyun Bu iki oyundaki serbestlik by yeni x-com dan çok daha fazla. Yanlız bir süre sonra ufoları indirip göreve gitmekten bayıyorsun. İlk oyunda masus ufoyu denize düşürdüğüm çok olmuştu sırf gidip uzaylı avlamayayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ufo extraterrestrials gold ufo after***** trilogy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Oyunu ilk bi Classic ile bitirdim.Sonra 2.kez Classic - Ironmen oynadım.Sanırım yaklaşık olarak 30 küsür askerim gitti ama en az bi 4-5 kat daha fazla keyif aldım oyundan. Save-Load oynayanda oynasın tabide gerçekten oyunun tansiyonunu yaşamak için Ironmen oynamak şart.Herkese öyle oynayıp saç baş yolmalarını tavsiye ederim. Bide bilmem forumlarda falan yorumlara pek bakmadımda bana kalırsa adamlar turn-base işte kill-cam zoom vs.olayını çok iyi kotarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ya ben bazen acele ederken yada oyundaki garip pathing den ötürü adam kaybettiğim oluyor, ironman olsa kafayı kırmam gerekir zaten zar zor gifted adam çıkıyor =P Bir ne kadar uğraşırsam uğraşayım bir türlü gifted support class çıkmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar