Haste Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 smoke granede kullanmıyorum hiç skill falanda vermiyorum buna bi sey kacırmıyorum dimi,deniyen eden tecrube eden varmı aranızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 zorluk modu normal mi? classic te hele ironman oynaniyorsa gerekiyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben çok faydasını gördüm dense smokeun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 classic de basladım oyuna su an muton lar cıktı ilk iki denemem kötü gitti su an cok iyi gidiyor . smoke gre. siz gayet iyi ilerliyorum su ana kadar .. peki nasıl kullanmak iyi oluyor smoke grenane i kendi üstümüze atıp görüşümü engeliyoruz,yoksa düsmana atıp görüşünümü engeliyoruz,yoksa ortalıga atmamız yeterli oluyormu verdigimiz skillerin aktif olması icin.ne bicim soru sordum ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 attığın alandaki adamlara 20%/40% def veriyor. yani alyenlerin o adamı vurma ihtimalleri 20/40 düşüyor. ama alyen içine girerse o da bonusu alır. ona göre hesaplayıp kullanman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bir de bazen alyenlerin vurma sansini cok dusurmek iyi degil, suppression kullanacaksan smoke ile beraber kullanip kullanmamayi iyi hesaplamak lazim. yoksa cok ilginc seyler basina gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Alyenin vurma şansı düşücne grenade attıyolar toplu olarak, bi de hayvan gibi uzaktan atabildikleri için fena oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 granade fiks 5 vuruyor ondan korkcak bişi yok ama coversiz kalan arkadaşlarının kalbini kirarlar. bazen mapler aşiri dengesiz geliyor mesala bir map var restorantlı. restorantta 6 muton bekliyor yandan da başka bişiler çikiyor aslkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 gircem birazdan sallıyım bi kaç grenade deniyim bakalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bu holobilmemneyi çalıştırınca direk son bölümü oynayıp bitiriyor muyuz? onu çalıştırmadan öyle oyalanıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Evet ve gayet kolay son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Bir de baktığım alyen olmayan odada birden kafama spawn ediyorlar bazen. Çok ucuz numaralar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 bende 11 saatir oyundayım benim odaya spawn olmaya başladılar artık .. yatım uyuyim en iyisi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 4 tane ufo indirdim ama hala daha 1 tane bile outsider alien yakalayamadım. overwatcha bıraktığım sniper outsider alien gördüğü anda vasily zaytsev oluyor, deli olucam. adamı almıcam ufo görevlerine artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ben normal sectoidden önce outsider'ı yakaladım, outsider kayboldu . alien containment fasilitem falan da var İkinci kez oynarken normal oynuyorum daha rahat valla, klasik sinir stres :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abi alyen outsider ı yakalayınca ne olacak bu kadar elzem bişey mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 hikayenin ilerlemesi ve yeni teknolojilerin önünün açılması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 abiler grappel ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 geminin çatısına filan çıkıyor ; batman gibi at çek işte (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 işte çatılara, tavanlara, yüksek yerlere merdivensiz hemen çıkmak için. hem iyi mevzi almak, hem kestirmeden arkaya sarkmak, hem sıkışınca kaçmak için. bayağı büyük avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Skeleton suitte var di mi o dalgadan? Ben herkese titan armor verdim ama arsenalde tabi ki skeleton suit ve archangel armor var. Bu ikisini hangi classlara vermek lazım?? Bi de SHIV yaptım bu tekerlekli araçtan ama hiç kullanmadım,sikko bir alete benziyo sizin tecrübeleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ulgio said: Skeleton suitte var di mi o dalgadan? Ben herkese titan armor verdim ama arsenalde tabi ki skeleton suit ve archangel armor var. Bu ikisini hangi classlara vermek lazım?? Bi de SHIV yaptım bu tekerlekli araçtan ama hiç kullanmadım,sikko bir alete benziyo sizin tecrübeleriniz neler? ben sniperlara verdim skeletonlari scope ve double tap ile birlikte affetmiyo bi de plasma sniper rifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 ben bu oyunu hep uzayda geçen civilization gibi sanıyodum sanki öyle falan diyodu herkez meğersem jagged alliance falan gibiymiş bugün öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 assault lara runner iseler ghost verin, kalan herkese titan verin. iyi kullanabileceginize inaniyorsaniz hatta hepsine ghost verin. baska bir sey gerekmiyor. sniperlara yuksege hizli ciksinlar diye skeleton vermeye bile gerek yok bence. hatta yerden bile overpowered lar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sniper'lara archangel, geriye kalan herkese ghost. sonra medkit vs kullanırsanız birşeyi yanlış yapıyorsunuz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar