Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
classic de basladım oyuna su an muton lar cıktı ilk iki denemem kötü gitti su an cok iyi gidiyor . smoke gre. siz gayet iyi ilerliyorum su ana kadar ..

peki nasıl kullanmak iyi oluyor smoke grenane i kendi üstümüze atıp görüşümü engeliyoruz,yoksa düsmana atıp görüşünümü engeliyoruz,yoksa ortalıga atmamız yeterli oluyormu verdigimiz skillerin aktif olması icin.ne bicim soru sordum ya ..
Mesaj tarihi:
attığın alandaki adamlara 20%/40% def veriyor. yani alyenlerin o adamı vurma ihtimalleri 20/40 düşüyor. ama alyen içine girerse o da bonusu alır. ona göre hesaplayıp kullanman lazım
Mesaj tarihi:
bir de bazen alyenlerin vurma sansini cok dusurmek iyi degil, suppression kullanacaksan smoke ile beraber kullanip kullanmamayi iyi hesaplamak lazim. yoksa cok ilginc seyler basina gelebiliyor.
Mesaj tarihi:
granade fiks 5 vuruyor ondan korkcak bişi yok ama coversiz kalan arkadaşlarının kalbini kirarlar. bazen mapler aşiri dengesiz geliyor mesala bir map var restorantlı. restorantta 6 muton bekliyor yandan da başka bişiler çikiyor aslkdh
Mesaj tarihi:
4 tane ufo indirdim ama hala daha 1 tane bile outsider alien yakalayamadım. overwatcha bıraktığım sniper outsider alien gördüğü anda vasily zaytsev oluyor, deli olucam. adamı almıcam ufo görevlerine artık asdf
Mesaj tarihi:
işte çatılara, tavanlara, yüksek yerlere merdivensiz hemen çıkmak için. hem iyi mevzi almak, hem kestirmeden arkaya sarkmak, hem sıkışınca kaçmak için. bayağı büyük avantaj.
Mesaj tarihi:
Skeleton suitte var di mi o dalgadan?
Ben herkese titan armor verdim ama arsenalde tabi ki skeleton suit ve archangel armor var.
Bu ikisini hangi classlara vermek lazım??
Bi de SHIV yaptım bu tekerlekli araçtan ama hiç kullanmadım,sikko bir alete benziyo sizin tecrübeleriniz neler?
Mesaj tarihi:
Ulgio said:

Skeleton suitte var di mi o dalgadan?
Ben herkese titan armor verdim ama arsenalde tabi ki skeleton suit ve archangel armor var.
Bu ikisini hangi classlara vermek lazım??
Bi de SHIV yaptım bu tekerlekli araçtan ama hiç kullanmadım,sikko bir alete benziyo sizin tecrübeleriniz neler?

ben sniperlara verdim skeletonlari

scope ve double tap ile birlikte affetmiyo

bi de plasma sniper rifle
Mesaj tarihi:
assault lara runner iseler ghost verin, kalan herkese titan verin.

iyi kullanabileceginize inaniyorsaniz hatta hepsine ghost verin.

baska bir sey gerekmiyor.

sniperlara yuksege hizli ciksinlar diye skeleton vermeye bile gerek yok bence. hatta yerden bile overpowered lar zaten.
Mesaj tarihi:
sniper'lara archangel, geriye kalan herkese ghost.

sonra medkit vs kullanırsanız birşeyi yanlış yapıyorsunuz demektir.
  • Yeni Oluştur...