Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ikisi de yemiyo zaten otomatik yap ya da başka bişey dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 otomatik yapinca duzeliyor. giremedigin siteye girmen gerektiginde eski haline alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 otomatik teydi zaten. netten bulduğum birkaçını denedim net gitti. TTNET kullanıp steam de sorun yaşamayan biri dns ini yazsa da indirsem demoyu. Dnsadvantage DNS: 156.154.70.1 156.154.71.1 Bunla çözdüm. baya baya hızlı google dns haltetmiş yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 otomatik kullaniyorum steam icin su an ama, bunu da bi' deniyim bi' ara, sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 google dns le girilemeyen sitelere bile giriliyor ^^ uuu baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Darklight1903 said: adam oyun oynuyor sanirim o sirada? bsg bakisi var fdskjfjs. bi' de adama black joke yapiyor utanmadan ahahah. ahaha orda ben de baya garipsedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=G-qaKDRukDE of iyi geçirmeler var 1-2 yerde, gamespot'tan uzun süredir en mantıklı yorumlar. x-com oyunlarının tarihçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ankara olcak mı oyunda, benim için en önemlisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 cidden ha, yeni oyunda suudi araplar, iskoçlar bile var türk yok. çok kızdım resmi forumlarda da. bu arada download 8,5gb kadar olacakmış. ilk skoru da game informer 9,5 olarak vermiş. steam'den alanlar için preload başlamış, 12GB. demo dosyalarını kullanamıyoruz maalesef. gmg'den alanlar için: said: We can now announce that pre-loading will be available from Green Man Gaming. Keys for all those who have pre-purchased will start going out in approximately 7 hours time from now, at 0200 UTC October 6th. Please remain calm if you do not receive your key immediately. kısacası yarın key'ler elimize geçecek muhtemelen. steam'e ekleyip preload edebileceğiz. ayrıca civ 5 de alıyoruz! said: To cover off the bonuses all of those who pre-purchase from Green Man Gaming will receive: Elite Soldier Pack DLC, containing Classic X-COM Soldier: Instantly unlock a new recruit in your barracks inspired by the original X-COM: UFO Defense. The blonde, flattop hairstyle will return in its full glory, modernized with the rest of the XCOM universe. Soldier Deco Packs: Customize your soldiers with several aesthetic upgrades to armor suits including the new Hyperion and Reaper soldier armor kits Complete Color Customization: A variety of colors and tints for all armor sets provides complete customization of your squad’s appearance. Civilization V for free! These will be provided on the day of release for XCOM: Enemy Unknown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Nostalji olsun: http://www.youtube.com/watch?v=9tgOZdJzH7I Şaka maka iki mind controlle tek roundda son görevi geçti herifçi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 speedrun'ın cılkını çıkarmış adam. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 gmg key'leri geldi, gmg hesabınıza girip bakabilirsiniz activation ve preload için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben niye her ay -5M zarar ediyorum ? bu adam bu seviyeye nasil gelmis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Maillere keyler gelmis diye yazmaya geldim ama sabahlayan sam benden once davranmis B) Aktive ettin mi sam? Civ 5, tf2 itemlari falan geldi mi? Onlar gelmeyecek diye gmg alirken kabullenmistim. Tekrar sevindirik oldum adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 eheh aynen basladim indirmeye. Civ5 eklenecek herhalde Gmg'den alanlarada oyle yaziyor, bide tf2 sapkalarim gelse nefis olur eheuh.. sapka olayi ciddi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 civ 5 key yazdıklarına göre xcom çıktığı gün gelecekmiş. tf2 şapkaları için birşey söyleyemiyorlar ama büyük ihtimalle olmayacak, çünkü yazmışlar normalde veremiyoruz steam'in kendi özel kampanyası oluyor diye. dlc ise otomatik dahil sanırım, aktivasyon penceresi pre-order dlc filan yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 cambazct said: ben niye her ay -5M zarar ediyorum ? bu adam bu seviyeye nasil gelmis ? Ben de hiç son göreve kadar gelemedim. Oyun zaten zor. Bir de tftd'ye zor diyoelar. Ben tftd'ye hiç bakmadım bile, bunu zorluğunu görünce. 2 gün önce bi gazla tekrar başladım ama 2. base'i açamıyorum bi türlü, para yok. researchlere baya abandım ama elerium olmadığından adam gibi armor üretemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ne kadar ilk oyundan bi çok şey kırpılmış olsada günümüzde özüne sadık oyunlar pek çıkmıyor. Ben demoyu beğendim tek base kısıtlaması olsada idare ederiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 son göreve geldim de geldiğim de hala adam gibi psy elemanları ve hover tank yoktu ve durumum kötüleşmeye başlamıştı o yüzden oynayıp bitirdim oyunu. bi de saniye başına 5943543543 base saldırısı olmaya başladığı için baymaya başlamıştı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Aslında tek base olması daha mantıklı, daha yönetilir birşey, eski xcomda da bütün baselerin birbirinin kopyası olabiliyo en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 zorluk seviyeleri hakkında bilgi, röportaj kısacası normal değil classic oynamak lazım anlaşılan. normal faceroll olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 aktiftablet said: Aslında tek base olması daha mantıklı, daha yönetilir birşey, eski xcomda da bütün baselerin birbirinin kopyası olabiliyo en fazla. niye lan ben rp yapıyodum biri science base oluyodu diğeri hangar base diğeri engineering base falan. tabi çok efektif bir sistem değil ama gerekli defansları kurduğun zaman çok sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 science&engineering base olabilir de hangar base ne abi? Esas savunma yaptığın baselerin belli başlı ne olması gerektiği zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Ehueh valla 2 ci base'i ne zaman acsam elektrik/su vs kirasindan gocuyordum...yani yetismiyordu olm mayishlar. Dusununce o kadar kritik eksiklik degil "bence". Tek istegim eskiden verdigi bir hissiyati gene vermesi...gorev bitti yada bitmeye yakin "haydaa simdi yan bastik nerden cikti bunlar" durumu. Bide tf2 sapkalarim..Ya diyorum ya yillarca o kadar fail ustune fail xcomdan sonra 10 ustunden 8 alsa bana yeter ehueh Edit: umarim askerlerin mefta oldugu modu sadece MEGA ZOR modda degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 valla normal modda bile 24 adam kaybettiğini söylemişti sanırım jake solomon. classic yeterince kastıracaktır, nade ile 1-shot atılmıyor sectoid hariç birşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar