kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yani siteye o fiyatı koydular, iste gordu biri soyledi. o arkadas alicam diye goturdu cevahirdekine: gidip sorunca teşhirdeki milletin dükkan açık kaldığı sürece oynadığı konsollar olduğunu soyluyolar. bosuna yorulmasin kimse acik acik yazayim da; cunku 900 liraya satıyolar 320gblık olanını (daha pahalı satan yok sanırım) edit: tabi o teshirdekiler bile su an kalmamistir tahminen, 1-2 haftasi var soyledigim gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 beleşe verseler alınmaz zaten o makineler ölmüştür, sabahtan akşama gidip teknosada d&r'da onlarla oynayan tipler var uhaeuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oha o zaman hiç gerek yok ya 2.el alırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi konsola ne yapıyor olabilirler ki teşhirde olsa bile? zaten oyuın açık duruyor, maksimum gamepad'leri haşat etmişlerdir. ben yarın gidip bi sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 olsun abi resmen kullanılmış ürün o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 abi mesai 8-20 arası olsa, günde 12 saat açık çalışır durumda lan o aletler. düşünsene yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 haşatı çıkmıştır artık makinenin pes oynatmaktan sdfjasd typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bana 200 liraya playstation 2 kakalamaya çalışanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 cok monster hunter oynamak isityorum aslında ama televizyon yok bende, aleri monitore bağlıyabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yıl 2012. her şeyin çözümü var. bağlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 dvi, vga taklıyo yanı? e audio out'uda varsa iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 tarkandakiahtapot said: bana 200 liraya playstation 2 kakalamaya çalışanlar utansın. utanacak birşey yok. ben sırf makineyi vericek olsam 100 liraya veririm. yanında 100 tane gümüş dvd oyun veriyorum diye o fiyatı biçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bekareti gitmiş ps3e başlık parası istemiş çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 KingV said: tarkandakiahtapot said: bana 200 liraya playstation 2 kakalamaya çalışanlar utansın. utanacak birşey yok. ben sırf makineyi vericek olsam 100 liraya veririm. yanında 100 tane gümüş dvd oyun veriyorum diye o fiyatı biçtim.yine de kendinden utanmalısın bence. shame on you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 al işte ps3 o zaman sana :) devam et böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hala utanmadan yazabili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 linkte hata veriyor, bitmiş mi acaba alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yalnız fiyat iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 vallahi bitmiş. gece 3 sularında vardı, ne ara bitirdiniz be... tam da pederi arayıp kredi kartı izni almışken yapılır mı bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 80 gb modeli var bi de 400 lira o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ps2 emülasyonlu, alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Teshir urunuyse uzerinden silindir gecmistir onlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Ben slim kasaya geçmeden önce teşhir ürünü almıştım 80gb fat kasalardan şu an alet dayımda hala sorunsuz şekilde kullanıyor,hemen bok atmayın bence ürünlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar