Mach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 arkadaşlar nacizane söyle bi site yaptım trollturk.com ilgilenen arkadaşlardan monte bekliyorum. İyi akşamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 tutmaz bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yapilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 patiye aslında şunların türkçeleştirilmesiyle ilgili bi başlık açıcaktım vazgeçmiştim, buradan çemkireyim bari. olmuyor abi olmuyor. "sorun var mı?" diyip altına trollface koyunca komik olmuyor işte. ayrıca site tamamen bobilerden çırpma, meh. hani dizayn çırpma, bari "monte" yerine başka bi kelime bulaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 9gagturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ya uğraşmışsın mobil program fln iyi başlangıç ama içerik özgün değil bi defa.. hatta ben yazarken xeno özetlemiş saolsun :) nayngeg'ten çırp türkçe yap.. yemio yani. türkçe espriler nası türkçe gdiosa onlarda özgün dillerinde gidio.. impossibru nası çevirirsn ya bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu aptal troll furyasından sonra sansürü destekliyorum, umarım tüm internet kökten kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Methral said: ya uğraşmışsın mobil program fln iyi başlangıç ama içerik özgün değil bi defa.. hatta ben yazarken xeno özetlemiş saolsun :) nayngeg'ten çırp türkçe yap.. yemio yani. türkçe espriler nası türkçe gdiosa onlarda özgün dillerinde gidio.. impossibru nası çevirirsn ya bunu. İMKİNSİZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 give a fuck esprilerini çevirin asıl yiyosa SORUN VAR MI TÜRKÇE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 birarada trchan mı ne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 şunları facebookta yapsanıza. ayrı siteye gerek yok. hem daha çok insana ulaşırsınız. sonradan açarsınız site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 facebookta da zaten troll bilimi diye bişey var ona da ayrı kılım. iyice ele ayağa düştü varya mainstreamin allahı oldu direk şunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 böyle bi gerizekalılık görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 görür görmez kimse beğenmeyecek dedim. bende beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 9gag güzelmiş daha yeni gördüm özgür içerik oluşturma konusunda yardım istedim zati, monte ismini değiştiririm, şuanda 41 post var sitede 39 tanesini boş kalmasın diye dışardan almıştım 2 tane ben çizdim kendim birşeyler çizmek ve farklı bir içerik hazırlamak için yardım istedim. Fikirleriniz benim için önemliydi sağolun dostlar. Kısa zamanda tasarımı da değişecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 komikli şakalı site yapıyorsun ve 9gag'ı bugüne kadar görmedin. çokomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ne tatlı yardım istemiş adam hırt hırt konuşmasana küheylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Flassh said: bu aptal troll furyasından sonra sansürü destekliyorum, umarım tüm internet kökten kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Görmemiş olabilir yahu. reddit takılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi ne biliyim ben hayatımda 9gag.com diye siteye girmedim, hatta .com mu onu bile bilmiyorum da illaki biyerde denk gelirsin lan. patide bile bin tane resim yükleniyor ordan. güncel: .com muş absfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 köylüler bile DOKUZ GAG DİYE SİTE VAR ÇOK KOMİK derken insanın pek inanası gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 9gag var, knowyourmeme var. Hele 9gag'ın %60'ı Türk zaten. Bobiler, Zaytung gibi nispeten özgün şeyler varken bu pek olmamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar