kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 şu çok iyi durmuyor mu ya ? Bu fiyata ps3 almak hem de oyun falan var ynaında . Hediye etmeyi düşünüyorum da çünkü. Orjinal oyun oynarsan hdd ztn sorun değil , diğer türlü bile normal pc hdd si değil mi bunlar , alıp bir tane takılabilir ya da external sıradan bir hdd ye oyun müzik vs kurulabilir ? Ne diyorsunuz 1 veya 2 tane alayım diyorum hediyelik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 PS3 man... :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Oha saka gibi fiyat. Peki ne biliyim hep orjinal oyananicaksa filan oyunlar ne gibi bi sikinti yaratir. 2 bluerayli oyun var mi bilmiyorum ama rahatsizlik cikartir mi? Save dosyasiydi updatelerdi filan? Yoksa bi tane de 500gb lik hdd alip taksak yanina oraya yukleyebilir miyiz oyunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 iki tane sardır. 40 gb sorun olmaz netten oyun indirmedikten sonra. benimki 40 gb'lık, bir tek fifa 12'yi psn'den indirdim. geri kalan her oyun için yeterli oluyor hdd'm. tabii müzik, video falan kullanmıyorum ben makinada. harici hdd ile oyun kurma yok bildiğim kadarıyla. hdd olarak da notebook hdd'si takılabiliyor, desktop değil. 2.5" olacak yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oha yannız hakkaten 300 lira ps3 nası oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ben de onu diyorum abi , hatta external hdd yi de o şekilde kullanabiliyorsak , içini falan da açmamış olursun garanti olayları sebebiyle . Valla ben yarın hediyelik 2 tane alabilirim :) Bir de oyun falan var yanında daha ne olsun .. şeytan diyor 400-500 TL ye okut elindeki slim olanı , git bunu al kendine de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Doğru 2.5 inch hdd imiş . Çok isteyen olursa 150-200 TL daha verip bi hdd takar 320-500 gb lik o zaman . O haliyle bile daha karlı sanki . 650-700 TL dir heralde normalde ps3.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 gecen haftadan beri bir kac tanesine sordum stokta yoktu hicbirindi. sadece 1 tane teshir urunu buldum, onu da adama sordum 1 senedir kullandiriyoruz gibi bisi dedi... istanbulda mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 internetten alınsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kardeş. alınmıyo ki internetden... bi dikkat etseydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ücretsiz kargo yazıyor , ben neyine dikkat edicem , teknosa dikkat etsin Haberdar et falan demişler . Hiç bir mağazada da yok gösteriyor sanırım .ulan yoksa kaldırın , mal teknosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 güzel kafa yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bu devirde 40gb ps3'ün bulunuyor olması beni şaşkınlığa itti aslında asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kampanya linki varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 http://teknosa.com/kategori/oyun__hobi/ps3_konsol/794/125081011/sony_playstation_3_40_gb_siyah_gran_trismo_5_ps3_oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 linq ver k@nks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Yok ya 300 liraya verirmi hiç hem de Teknosa lol teknofiyat gibi arama motorlarında üstte çıkmak için 300tl yazmışlardır adamlar herşeyi hem çok pahalı hemde sorunlu satıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hd en onemsiz sey ps3de yukarda bi yerde ps3 ozellikleri war bi, linkte wikipedi linki ordan bakın ozelliklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ps2 emülasyonu var 40-60gb'liklerde, o açıdan bulunmaz fırsat çünkü artık üretilmiyor bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Hiçbir şubesinde yok o ürün siteyi güncellemiyorlar bosuna ümitlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 beylikdüzü migros teknosa'da bugün gördüm 40gb'lik ps3, rafta ama fiyat etiketi yoktu. Arkadaş sordu, internetten şipariş edene yollanıyor tarzı birşey söylemişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 netten siparişte kapalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar