Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknosa'daki PS3 , 40 GB vesion

kithnos_1

Öne çıkan mesajlar

şu çok iyi durmuyor mu ya ? Bu fiyata ps3 almak hem de oyun falan var ynaında . Hediye etmeyi düşünüyorum da çünkü. Orjinal oyun oynarsan hdd ztn sorun değil , diğer türlü bile normal pc hdd si değil mi bunlar , alıp bir tane takılabilir ya da external sıradan bir hdd ye oyun müzik vs kurulabilir ?

Ne diyorsunuz 1 veya 2 tane alayım diyorum hediyelik ?
Sosyal ağlarda paylaş

Oha saka gibi fiyat. Peki ne biliyim hep orjinal oyananicaksa filan oyunlar ne gibi bi sikinti yaratir. 2 bluerayli oyun var mi bilmiyorum ama rahatsizlik cikartir mi? Save dosyasiydi updatelerdi filan? Yoksa bi tane de 500gb lik hdd alip taksak yanina oraya yukleyebilir miyiz oyunlari?
Sosyal ağlarda paylaş

iki tane sardır.

40 gb sorun olmaz netten oyun indirmedikten sonra. benimki 40 gb'lık, bir tek fifa 12'yi psn'den indirdim. geri kalan her oyun için yeterli oluyor hdd'm. tabii müzik, video falan kullanmıyorum ben makinada.

harici hdd ile oyun kurma yok bildiğim kadarıyla. hdd olarak da notebook hdd'si takılabiliyor, desktop değil. 2.5" olacak yamulmuyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de onu diyorum abi , hatta external hdd yi de o şekilde kullanabiliyorsak , içini falan da açmamış olursun garanti olayları sebebiyle .

Valla ben yarın hediyelik 2 tane alabilirim :)

Bir de oyun falan var yanında daha ne olsun .. şeytan diyor 400-500 TL ye okut elindeki slim olanı , git bunu al kendine de :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...